- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
Bence ortada kalırsın derken seni ortada bırakırım böyle yaparsan demek istememiş konunun detayını neden ne durumda kaldı da bunu dedi anlatmamışsınız ama arkadaş ortamında bir durum olduysa yalnız kalırsın böyle olursa anlamında demiş olabilir. Evet tabirler kötü ama normalde böyle bir dil alışkanlığı yokmuş kaldı ki o söz için de özür dilemiş bir daha bunun tekrarlanmamasını rica edip devam edebilirsin.
Bu ''sevgili'' sıfatındakilerin problemi nedir anlamadımetrafımda kendi yeğenimde dahil çok var.. Sevgili sıfatındaki kişilerin sadece çeyrek çeyreği söz hakkı olabilir hayatında olduğu kişinin.. Kendilerini neden bu kadar vaz geçilmez sanırlar hiç anlamam.. Lütfen iyi düşün doğru karar ver.. Azöncede yazdım, daha yeni tanıyorsun..Daha insanlar gerçek yüzlerini evlenince dört duvar arasında gösteririler.. Şimdikiler reklam turudur.. Belki şimdiye kadar hep nazik yanını gördün çünkü değer verdiğinden kaybetmek istemediğindendir.. Ama tanıdıktan, aynı hayatı paylaşmaya başlayınca artık anlarsın.. Kabul edip eymemek kendi insiyatifindedir, belkide biraz bu yönüyle tanıman gerekiyor.. Ölçüp tartıp karar vermen.. Ortada bırakmak saçma ötesi iğrenç bi laf, kendine aşırı güven iyide bu kadarı insanın aklında başka soru işaretleri getiriyor
bende anlayamıyorum bu özgüveni nerden geliyor? daha gencim, iyi bi işim iyi bi maaşım var, sözlü değilim nişanlı değilim, ileri boyutta bişey yaşamadım... ortada kalmak nedir? sanki ekmeğimi suyumu o veriyo.. eğer gerçek karakteri buysa ve ben yeni tanıyorsam ben bu adamı tanımayı istemiyorum
Bence iyi bir burnunu sürtün.
ağzından çıkanların farkına varmadığın sürece seninle konuşmayacağım yazdım cevap dahi gelmedi... herhalde burnu sürtülen benim anlamadım ben bu işi
Bak tatlım,şurdaki konularda hakaret küfür yiyen ve sesini çıkarmayanları okudukça,senin bu tavrını taktir ettim.En güzel hareketi yapmışsın.Bir insana baştan tavrını koymadıkça,alışkanlığa döner.Özrü kabahatinden büyük.Bu zaman kadar etmemiş olması,hiç etmeyeceğinin garantisi değil.Zamanla senin sevginden emin olmuştur,onunla doğuya gidecek olman bile güven vermiştir ve daha rahat davranmaya başlamıştır.Hee bir insan sinirlenir,bi laf eder ama,ortada kalırsın ne demek.Zihniyetini dışarı vurmuş.Sevgi 3 gündür,mutsuzluk ömür boyu.Taviz verme.Kimse için hayatından fedakarlık etme.Doğuya gitme konusunu iyi düşün.Gitmeye bile karar vermiş olsan,fikrimi değiştirdim düşünmek istiyorum de.yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)
Bak tatlım,şurdaki konularda hakaret küfür yiyen ve sesini çıkarmayanları okudukça,senin bu tavrını taktir ettim.En güzel hareketi yapmışsın.Bir insana baştan tavrını koymadıkça,alışkanlığa döner.Özrü kabahatinden büyük.Bu zaman kadar etmemiş olması,hiç etmeyeceğinin garantisi değil.Zamanla senin sevginden emin olmuştur,onunla doğuya gidecek olman bile güven vermiştir ve daha rahat davranmaya başlamıştır.Hee bir insan sinirlenir,bi laf eder ama,ortada kalırsın ne demek.Zihniyetini dışarı vurmuş.Sevgi 3 gündür,mutsuzluk ömür boyu.Taviz verme.Kimse için hayatından fedakarlık etme.Doğuya gitme konusunu iyi düşün.Gitmeye bile karar vermiş olsan,fikrimi değiştirdim düşünmek istiyorum de.
beynim tam olarak yazdıklarını düşünürken ben hala ne yapacağımı bilemiyorum. hep derim küfür ve dayak affedemeyeceğim şeyler... pekı bu laflar küfürün başlangıcı değil mi? ona bu kadar alışmışken onu kendim gibi görürken..
bi yanım o düşünmedi 4 yılı böyle konuşabildi de sen mi düşünceksin diyor...
diğer yanım onun da bu ara hayatı sıkıntılı bi süre ikimizin de zamanı ihtiyacı var biraz ara vermek en iyisi diyor...
sonra tekrar her sıkıntılı döneminde benimle böyle mi konuşacak diyorum..
içimden kendi kendime konuşuyorum resmen...
Küfür dimek haksızlık olur argo evet ama küfür değil. Ben de eşim de argo komuşuruz arada normslleştirmek için söylemiyorum ama insanlık hali arada ağızdan çıkıyor. Küfür bambaşka bi şey eşimtrafikte çok küfrederdi konuşa konuşa azalttım epey. Yine de arada ağzından kaçıyor bence abartmayın işi ayrılığa görüşmemeye vardırmayın. Yeni de değilsiniz 4 yıllık ilişkiyi saçma sapan iki laf içşn çöpe mi atacaksınız?
Trip atmak bana da çok saçma geliyor bu arada konuşun probleminizi anlatın eminim daha dikkatli olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?