- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Arkadaşım yapmayın lütfen
İlk yorumunuzda bana komşum böyle demişti diye yorum yapmışsınız
İpek te çıkmış komşuya sora sora böyle oldu dinimiz demiş
Siz de gaza gelip internetten ayetleri kopyaladınız ama altına yazdığını yorumlara da bakın ben komşu ağzından değil Hz.Muhammed'in ağzından konuşuyorum şiştiniz mi şimdi tarzı bir durum oluştu.
Konu burda sen mi haklısın ben mi seni faka bastırırım değil ki
Oruç bozulur mu bozulmaz mı ? bu kadar basit aslında..
Arkadaşım yapmayın lütfen
İlk yorumunuzda bana komşum böyle demişti diye yorum yapmışsınız
İpek te çıkmış komşuya sora sora böyle oldu dinimiz demiş
Siz de gaza gelip internetten ayetleri kopyaladınız ama altına yazdığını yorumlara da bakın ben komşu ağzından değil Hz.Muhammed'in ağzından konuşuyorum şiştiniz mi şimdi tarzı bir durum oluştu.
Konu burda sen mi haklısın ben mi seni faka bastırırım değil ki
Oruç bozulur mu bozulmaz mı ? bu kadar basit aslında..
Şimdi ben size sadece Kuran'dan cevap veriyorum biliyorsunuz. Kuranin yazmadigini zaten ben bilemem. O zaman size söyle ayetlerine bi kaç cevap vereyim.
Merak ettiğim konulardan biridir :44: Hiç bir yerde de kesin bir bilgi yok. İlk insanlar nasıl çoğaldı?
Ya ne demek oruç tutma? Siz dalga mi geciyorsunuz? Hastalık mı ki bu oruç tutmasin? Valla bilerek yemiş günahına girer 60 gün tutmak zorunda kalırsınız. Ben yine de uyarayim çünkü bir hata var ve uyarmak gerek. Oruç tutmak size farz ama lazer size farz değil? ?????!
Evet lazer orucu bozar ayrıca. ..
( genital lazer bozar )
Komşusu diyen bilgece değildi Çek, başka biriydi o.
"Şeytan, oradan ikisinin de ayağını kaydırttı, onları bulundukları yerden çıkardı..." (Bakara, 2/36), "Şeytan, ayıp yerlerini kendilerine göstermek için onlara fısıldadı: Rabbinizin sizi bu ağaçtan alıkoyması melek olmanız veya burada temelli kalmanızı önlemek içindir" (A'raf, 7/20) ve Bunun üzerine ikisi de o ağacın meyvesinden yediler.. (Taha, 20/121)
Allah bir şeyi isterse ona sadece ol diyiverir ve o da hemen olur. Allah ademi ve havva yi sinadi. Ayrıca onlar cennette ilk insan idiler doğal olarak hata yapabilirlerdi henüz sorumlulukları ve uyaracaklari toplumlar ile Cebrailin vahyine nail olmamislardi zaten cennette kimden sorumlu olabilirdi ki? Daha sonra dünyaya gonderildiginde Peygamber olarak gönderildi ve o zamandan sonra hata yapmadı. Bu bir....
Kızlar önümüzdeki günlerde lazere gitmem gerekiyor. Genital,kol altı,bacak. Benim sorum acaba oruç bozulur mu. Bilgisi olan bi deyiversin ya hic bi yerde bulamadım
ramazandan sonra yaptırın olsun bitsin ..
konu nerelere geldi ki dini konu açmak yasaktır ..
aslında bu konuda sıkıntı çok bende gidiyorum ama annemin dediğine göre kadının kadınada özel bölgesi mahremmiş yani günah demeyeyimde uygun değilmiş sanırım..bu sebeple orucun sıkıntıya giriyordur sanırım.ramazanın çıkmasını bekle çok acil değilse özel bölgen için.
Bende olur ya daha once bi soran olmuştur diyanete falan da öğrenmiş olan olur diye sordum valla. Kendim aayio telde sormaya utanıyorum dadini kendi kafasına gore yorumlamanın günahını bilseydi..
Kuranı Kerimde bilirsiniz ki 'hüküm yalnızca Allahindir' ayeti kelimesi var. Ve kardeşlerin evliligiyle ilgili herhangi bir âyet yoktur. Bu konuda hüküm yalnızca Allahindir diyorum çünkü Allah eğer o zaman insanlığın bekası için bunu yasaklamamissa ve böyle yapmissa ben iman ederim buna. Bundan fazla bir bilgim yok bu konuda.
Bence dini konuda konuşmak yasak olmamalı, yani aslında buna da bir kıstas getirmeli. Saygı çerçevesinde konuşulan her konu konudur. Din olunca siyasetten farkı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?