Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Oscar Kırmızı Halı Modası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kupelerden ıstıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ya kupelerden ıstıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kız bu ne ayoool!ben alışverişe bile bundan daha bakımlı giderim bi kere o alnındaki kırışıklıkları niye yok etmemiş makyöz,bunlar en kaliteli makyaj ürünlerini kullanmıyo muu???ayrıca gurbaa nın dediği gibi o kulakların sarkıklığına ne demeli?saç da sanki almışsın dağınık saçııı arkadan yarım toplayıp rasgele bi yere çıkmışsın gibi...elbise şık klasik ama angelina dan o vücuda çok daha cezbedici ve gözalıcı kıyafet beklerdim,yaniii saçını çok ama çok özentisiz makyajı ona yakıştırmayacak kadar amatörce ve uyduruk takıları özelliksiz ve sarkık gösteren,kıyafeti de gösterişsiz buldum,jessica biel de çok uyduruk olmuş aynı şekilde,yaw biz mi gitsek şu oscar'a nee....

Kadının guzel gorunmek gibi extra bir cabası yok ki bu tarz seylerle ugrasmaktan cok uzak..Zaten extra genclik cabasına girmek komik oluyor.Kusursuz guzellik mumkun olan bir kavram degil,kusurlarıyla dunyanın en guzel kadını..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla herkesin fikri ayrıdır tabi ,bence nasıl yataktan kalkıp oscar ödülleri gecesine gidilmiyorsa ona uygun da hazırlık ve makyaj yapılmalı diye düşünüyorum..

angelina bence de çok hoş görünüyor her zamaki gibi..

Başını canlı izledim.. cengiz abazoğlunun dediği gibi göz kamaştıran takılar göremedim..
Galiba sadece bizde var abartı ve kokoşluk

valla herkesin fikri ayrıdır tabi ,bence nasıl yataktan kalkıp oscar ödülleri gecesine gidilmiyorsa ona uygun da hazırlık ve makyaj yapılmalı diye düşünüyorum..

Herkesin fikrine saygım sonsuz tabiki canım.Fakat daha ne yapılması gerekiyor ki onu cozemedim ben.Yani abartı farlara abartı rujlara,cok yapılı kalıp gibi duran saçlara,bangir bangır ben buradayım diyen kıyafetlere ve aksesuarlara gerek varmıki..
Sadelik herzaman kazandırır bence..

Evet arkadasım sana katılıyorum..
Bende sadelıkten az ve ozlukten yanayım..
Ben yabancı aktrıslerdekı bu hafıf ve cok abartısız olan makyajları cok begenıyorum..
Bızım turklerde kı gıbı boya kutusuna gırmıs cıkmıs suratlar fondoten pudradan gorunmuyor maske gıbı olmus sekılde makyaj yapmıyorlar..
Saclarını gelınbası gıbı gerdıre gerdıre toplatmıyorlar..
simlere bulanmıyorlar.. bızım en sıradan popstar programımızda bıel ebru gundes ve bulent ersoy dan yola cıkalım..
O ne makyaj o ne kıyafet sac bas oyle.. tum vucut sım e bulanmıs.. Korselı kıyafetler..
Allah askına bunlar oscara cıksa ne yapar acaba..
Her zaman sadelık cok daha hoş bence.. surdakı resımlere bakınca gozum dınlenıyor gercekten..
Burada bızım turk unlulerımızı dusunemıyorum valla..fotograflar 1.sınıftakı çocugun resmı gıbı rengarenk olurdu.. :bbo:

Son düzenleme:

Kusursuz Olmak Dunyanın En Guzel Kadını Olmanın baska bir tanımı olmadıgına eminim...
yani şu kusursuz kelimesi var diye yazıyorum yoksa çatlardımşakkıdı
yani şu angelinayı beğenip dünyanın en güzel kadını yaptılar ya bende bişi demiyorum artık.hollywoodun hülya avşar versiyonu
penelope cruz bana göre oscarda 10 bastı angelinaya:smiley-cool:

evet katılıyorum ayrıca yani insan kokoş olmicam saçıma sim döküp tepeden toplamiycam sade güzel olcam diye de üstünkörü makyaj yapıp sarkık gösteren küpe takması mı lazım canım?kokoşlukla üstünkörülük arasındaki bir orta nokta var o zarafet ve şıklıktan bahsediyorum.

işte o ara noktayı da bunlar bulmus zaten :)
Makyajdan bahsettım yanlız sadece.. sarkık kulaktan degıl..
Bu arada yaslandıkca bızım de kulaklarımız sarkacak alnımız kırısacak..
Her yaslanan yerımızı gordukce solugu estetısyen de alacak degılız heralde..
Ne guzel doğal ve kendılerı ıle barısıklar.. Her yanım duzgun olsun dıye bır komplekslerı yok.. :)
Tabı herkesın kendı fıkrı saygı duymak lazım..
Zevkler ve renkler oldukca farklıdır yerimseniben

Eh yaslanana kadar Hulya Avsardan daha guzeli de gelmedi zaten.Dogru denklem.Angelina bu denkleme cuk oturur :teytey:

Makyajı sade , ustunkoru degil ki..Ya birde el insaf kızlar yani,guzel bir goz makyajı,porselen bir ten,hafif bir parlatıcı daha ne olsun..Kupeler zaten agır,kulak memesi sarkmıs olsa bu sekilde durmaz.Agırlıktan dolayı meydana gelen bir sarkma o..
Ayrıca orda Turkiyedeki gibi bir zihniyet yok,guzelligin kusurlar barındırdıgı biliniyor,kabul ediliyor.Ayrica guzellik sadece fiziksel guzellikten ibaret degildir,duruş,endam,bakış,yürüyüş,kendinden eminlik,cazibe..bunların tumu guzelligi olusturur.Bir embesile dunyanın en guzel elbisesini giydirin,en guzel makyajını yapın,en guzel fizige sahip olsun,o embesil yine embesildir.
Kaba tabirle vitrin ne kadar iyi olursa olsun satışı iyi olmadıkca prim yapmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence çoğu rüküş bunların
bunlardaki imkan bizde olsa
biz kk hatunları taş çıkarırız bunlarasengözlerimebaksanab

bence çoğu rüküş bunların
bunlardaki imkan bizde olsa
biz kk hatunları taş çıkarırız bunlarasengözlerimebaksanab

bence bu dedıgın zor işte :) o kırmızı halının boy ve kilo ortalamasına bakılırsa :1rolleyes:

valla ben onu demek istememiştim ama boşver anlayan anladı
dedigin cumlenın tek boyutu yok,Hulya Avsari medya abarttıysa sırf abartıdan olmadı ya kadın cok guzel ondan oldu.Altında yatan sebebe bakmak lazım.Ates olmayan yerden duman cıkmaz..Ben bu boyutuna yorum getirdim.
ayrıca bu asabiyet neden..bir sey hakkında kritik yapamayacakmıyız

neden asabiyet yapayım ki senin dediğin gibi bende yorum yapıyorum sadece
herkes bakmak istediği şekilde bakar ve görmek istediğini görür hepsi bu

neden asabiyet yapayım ki senin dediğin gibi bende yorum yapıyorum sadece
herkes bakmak istediği şekilde bakar ve görmek istediğini görür hepsi bu

"valla ben onu demek istememiştim ama boşver anlayan anladı"
şuna gerek yoktu bence....
o zaman sanslıyım dunyanın yuzde 90 i ile aynı guzellikleri paylasabiliyorum :hooray:

En iyi giyinen Kate Winslet secilmis,cok sasırtıcı bir sonuc olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…