E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Ya kupelerden ıstıyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
valla herkesin fikri ayrıdır tabi ,bence nasıl yataktan kalkıp oscar ödülleri gecesine gidilmiyorsa ona uygun da hazırlık ve makyaj yapılmalı diye düşünüyorum..
Herkesin fikrine saygım sonsuz tabiki canım.Fakat daha ne yapılması gerekiyor ki onu cozemedim ben.Yani abartı farlara abartı rujlara,cok yapılı kalıp gibi duran saçlara,bangir bangır ben buradayım diyen kıyafetlere ve aksesuarlara gerek varmıki..
Sadelik herzaman kazandırır bence..
yani şu kusursuz kelimesi var diye yazıyorum yoksa çatlardımşakkıdı
Kusursuz Olmak Dunyanın En Guzel Kadını Olmanın baska bir tanımı olmadıgına eminim...
yani şu kusursuz kelimesi var diye yazıyorum yoksa çatlardımşakkıdı
yani şu angelinayı beğenip dünyanın en güzel kadını yaptılar ya bende bişi demiyorum artık.hollywoodun hülya avşar versiyonu
penelope cruz bana göre oscarda 10 bastı angelinaya:smiley-cool:
Eh yaslanana kadar Hulya Avsardan daha guzeli de gelmedi zaten.Dogru denklem.Angelina bu denkleme cuk oturur :teytey:yani şu kusursuz kelimesi var diye yazıyorum yoksa çatlardımşakkıdı
yani şu angelinayı beğenip dünyanın en güzel kadını yaptılar ya bende bişi demiyorum artık.hollywoodun hülya avşar versiyonu
penelope cruz bana göre oscarda 10 bastı angelinaya:smiley-cool:
evet katılıyorum ayrıca yani insan kokoş olmicam saçıma sim döküp tepeden toplamiycam sade güzel olcam diye de üstünkörü makyaj yapıp sarkık gösteren küpe takması mı lazım canım?kokoşlukla üstünkörülük arasındaki bir orta nokta var o zarafet ve şıklıktan bahsediyorum.
bence çoğu rüküş bunların
bunlardaki imkan bizde olsa
biz kk hatunları taş çıkarırız bunlarasengözlerimebaksanab
valla ben onu demek istememiştim ama boşver anlayan anladıEh yaslanana kadar Hulya Avsardan daha guzeli de gelmedi zaten.Dogru denklem.Angelina bu denkleme cuk oturur :teytey:
dedigin cumlenın tek boyutu yok,Hulya Avsari medya abarttıysa sırf abartıdan olmadı ya kadın cok guzel ondan oldu.Altında yatan sebebe bakmak lazım.Ates olmayan yerden duman cıkmaz..Ben bu boyutuna yorum getirdim.valla ben onu demek istememiştim ama boşver anlayan anladı
neden asabiyet yapayım ki senin dediğin gibi bende yorum yapıyorum sadecededigin cumlenın tek boyutu yok,Hulya Avsari medya abarttıysa sırf abartıdan olmadı ya kadın cok guzel ondan oldu.Altında yatan sebebe bakmak lazım.Ates olmayan yerden duman cıkmaz..Ben bu boyutuna yorum getirdim.
ayrıca bu asabiyet neden..bir sey hakkında kritik yapamayacakmıyız
neden asabiyet yapayım ki senin dediğin gibi bende yorum yapıyorum sadece
herkes bakmak istediği şekilde bakar ve görmek istediğini görür hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?