benim erkek kardeşim üniversiteye hazırlanırken zırt pırt arayan, kontrol eden canı isteyince gezdirilmek isteyen bir sevgilisi vardı. kardeşim ilişkisine ara vermedi ama hayatına uzun bi süre ara vermek zorunda kaldı. kendine gelinceye kadar çok şeyi kaybetti...
bırakın şu genç çocukları da çalışsınlar.
inanın ole biri değilim ben ole buluşalım falan trip atma falan yapmasdım hatta sınawa gireceği için herşeyi alttan alıodum çalışması için baskı yaptığım bile oluyodu yani
ara vermek sözünü hiç anlamam..iki insan seviyorsa seviyordur arası mı olur bunun..ki zaten seven insan herşeyini programlar hem gezer hem ders çalışır makine değil ya 7/24 çalışsın haftasının 1 saat bile olsa ayırır.. asıl bence insan sevdiğini görmeyince kafası onla meşgul olur konsantre olamaz acaba naptı fln.. bana göre tabi.. hiç görüşmemektense 10 dk bile olsa telde konuşabilir..
sempatiksalakcinni ay çok üzüldüm şimdi
ne yazsaydım ayıp olmazdı :uhm:
inanın ole biri değilim ben ole buluşalım falan trip atma falan yapmasdım hatta sınawa gireceği için herşeyi alttan alıodum çalışması için baskı yaptığım bile oluyodu yani
eet kesinlikle ayrılmak istio we bugun konuştuk zamanında ona bikaç yalanım olmuştu we bana karşı yaptığı bi hareketten dolayı onu aldatmıştım bna bunlar yüzünden dedi bunlar aylar onceydi ama beni affetmişti we eskisinden iiydik gerçekten şimdi senden bna hayır gelmez dio
doğru diyor:1ninca:
cnm benim bana sorarsan çok da üzerine gitme bu gibi durumlarda bırak kendi çözsün içinde,sen açıklamalarını yapmışsın, affettim desede eski olayları demekki unutamamış içinde. sessiz kal, kendi haline bırak,düşünsün güzelim , hem bu süre zarfında biraz kafa dinlersin ikinizede zaman ver dediğini yap, üzme kendini onun yaptığı gibi sende geleceğini düşün , senden önemlisi yok unutma yerimseniben
belirtmek isterim o rahat durmadığı için yaptım bilmem anlatabildim mi?
bu kadar gergin olma, senin için kötü birşey demedim ...
ama soleyenler war gerçekten insan hiçbişi asla yapmam dememeli çünkü onu mutlaka yapıoCADIARZU
tabiki asla yapmam dememeli haklısın güzelim
ama genede dikkat etmeliyiz davranışlarımıza ,karşıdaki buna gerçekten değerse yani
sen sakin ol, sıkma canını olurmu
umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda
inş ole olur gerçekten intaharın eşiğindeyim tek aklıma gelen pişmanlık we acı:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?