aizin benle uğraşmaktan başka işiniz yok mu acaba gerçekten sizin yorumlarınız çok acımasız we ben bunları duymak istemiomyasakkelime
eet kesinlikle ayrılmak istio we bugun konuştuk zamanında ona bikaç yalanım olmuştu we bana karşı yaptığı bi hareketten dolayı onu aldatmıştım bna bunlar yüzünden dedi bunlar aylar onceydi ama beni affetmişti we eskisinden iiydik gerçekten şimdi senden bna hayır gelmez dio
yok canım
bu günümü sana adadım
kıymetini billülülülülülü
şaka mısın sen ? yalan söyledim aldattım diyorsun. böyle birine kim inanır. kim güvenir de hayatına alır ondan hayır bekler
ne duymak istiyorsun ? " elbet bir gün yaptığı hatayı anlayıp sana geri dönecek. yalanlarını aldatmanı özler." :1ninca:
bak sana bir tavsiye. bundan sonra konu açarsan hangi çerçevede yorum isteyeceğini belirt emi güzelim. kimse hatalarını yüzüne vurmasın pışpışlasın seni. duymak istediklerini duyar yanlışlara devam edersin ve mutlu olursun
niye beddua ediyosun ki şimdi sen? herkes istediğin ayar yorum yapmak zorunda deil, okursun kaale almazsın olur biter...umarım bi gün sizde çok pişman olacagınız bişi yaparsınız we solediklerimi anlarsınız
Canim biraz gerilmis burasi ama:)
Bende bi kac bisi soliyim. Hata yapmissin bunu onceden belirtseydin daha iyi olurdu. Ilk basta butun sucu erkek arkine attim bu ne nane molla ya yaz tatili eminim gunduz calisip gece geziyodur diye icimden gecirmistim
Ama aldatmandan dolayi buyuk bir yikima ugradigina eminim ve calismak yerine buna saatlerce aglamis bile olabilir. Ve simdi oss var son senesi sen onu bidaha uzersen nolucak?
Hayattini erteleyecek bunu yapmak yerine calismayi tercih etmis sen onu bir kez daha yaralamadan once. Bence mantikli onun acisindan dusunuldugunde.
Sende eger cok seviyorsan zaten beklersin. Onun baska birisiyle birseyler yasayacagini dusunmuyorum bu yil icinde zaten. Calismak icin gitmis cocuk.
Bunu bende erkek arkadasima yapiyorum su an okuduysan eger actigim konulari. Benimde cok canim yandi bu sene son senem sora universite. Artik yeter dedim ama gec kaldim sanki biraz.. olsun nerden donersen kardir:)
Bence rahat birakin bir sure kafasini karistirmayin hayatiyla da oynamayin derim evet bu o kadar onemli...
umarım bi gün sizde çok pişman olacagınız bişi yaparsınız we solediklerimi anlarsınız
sen evli değilmiydin, we have ben married.. yazmışsın.
güzel bir atasözü var bilir misin?
"itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?