Otelde ki ruslar :(

Onlar geçici siz kalıcısınız bende Antalyaya tatile gittiğimde otelde türk yoktu ilk gün böyle bakakaldım felan hatta eşim amfi tiyatroda alış tutarken evlilik yüzügümüz fırlamış düşmüş kaybolmuştu.Sonrasında keyfime bakıp tatilin tadını çıkardım.Zaten sürekli beraberdik.İyi tatilller keyfini çıkarın

Sizin birkaç günlüğüne tatile geldiğiniz yerde yaşıyorum. :)
Gördükleriniz eminim salt Ruslar değil, Finliler var burada daha çok ve hepsi de bir içim su.
Eh, benimki bekarken yabancı arkadaşlıkları da olmuş birisi, ancak son tercihi benim gibi beyaz tenli, kahve çekik gözlü, sivilce izli yurdum kadını.

Hadi ilk evlendiğimiz zaman bi giderim vardı; boy var, saçlar uzun, ideal kilo... Yani belli bi havam vardı işte. Eh şimdi bi bebe doğurdum, hala kilo fazlam var, uykusuzluktan şişen göz altlarım, doğum sonrası çatlaklarım vs vs...

Sizin gibi düşünecek olsaydım, ben napacaktım? Koltuğa ayağından zincirlerdim herhalde adamı.
Bu arada beni de Japon melezi zannederler. Yörük kızıyım oysa bildiğin, Japon'u hakaret sayarım.
Takılmayın bunlara, her milletin kendine özgü bir çekimi var, kendinizi daha az güzel bulmayın.

Son düzenleme:
Komsunun tavugu komsuya kaz gorunur meselesi bu galiba. Kuzenimin Ingiliz esi, bence gayet siradan bir Arap kadini icin muhtesem gorunuyor demisti :S

Polonya'da birebir yaşadığım olay: Yanlarındaki sülün gibi sarışın, uzun boylu kızları bırakıp kısa boylu, koca popolu Latin kızların etrafında dört döndüler. Ağzım açık kalmıştı.

Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)

Merak ettim bana söyle, kritik yaparız. :) Rusya'ya gittiğimde depresyona girmiştim ben, özellikle St. Petersburg. Nereye baksam hoppidi hoppidi geziyorlar, insanın morali bozuluyor sjsjs

Akraba evliliği yok, böylelikle insanlar "genetik" olarak, özellikle dişiler, genetik olarak daha iyi genleri olan erkeklerle eşleşiyorlar. Az çocuk yapıyorlar ve bakımlarını yapıyorlar çocukların, yani "malnutrition" olayı daha az. Ve kadınlara baskı olmadıgı için güzel giyiyorlar, ve bakımlılar. Soğuk iklim olması dolayısıyla da cilt altında yağ dokusu daha fazla, ciltleri daha kalin ve o yüzden daha geç kırışıyor( güneşe dikkat etmek şartı ile) . Biz de bile yeni nesil daha güzel eskiye göre, daha uzun ve daha güzel yüzlüler. Özellikle büyük kentlerdekilerin çocuklarına bak anlarsın ve zenginlerin :))

ahahaha allah başka dert vermesin gerçekten, bir kutu boyayla çözülür zaten. Kusura bakmayın güldüm ama küçümsemek için değil, burada çok daha ağır şeyler okuyoruz diye.

Bence kendinize güvenin, kendinizi sevin, eşiniz sizi seviyor, gönül kimi severse güzel o. :)

Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)
Ben gordum, cirkin ve sisko Rus erkegi de cok gordum ama cok yakisikli olanlari da var.

Finlidir onlar Finli. Rus görünce çok şeapmaz insan da, Finli görünce bi moralleri sızlamaz değil.

Gördükleriniz böyle cisimler miydi?
Halk arasında adı, Fin çarpması

Finlidir onlar Finli. Rus görünce çok şeapmaz insan da, Finli görünce bi moralleri sızlamaz değil.

Gördükleriniz böyle cisimler miydi?
Halk arasında adı, Fin çarpması

Eki Görüntüle 2015846
Finliler çok beyaz olmuyor mu ya mezarlık mermeri gibi tövbe tövbe :) saçları falan da çok açık, komşuları isveçliler daha iyi bence :)

Buraya tatile gelenleri çok öküz ama bir de gidip yerinde gör :)

Finliler çok beyaz olmuyor mu ya mezarlık mermeri gibi tövbe tövbe :) saçları falan da çok açık, komşuları isveçliler daha iyi bence :)

İstedikleri ton bronzlaşıp, istedikleri renk saçı taşıyorlar valla. Konu bir sarışını görüp komplekse girmekse, Finliler benim için ilk sırada :)
Tabi İsveç hanımları da altın sarı saçlarıyla kapışır; doğuştan süper model-atletik vücutlu hemen hemen hepsi.

35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyiz istikrarlı hep çirkin hep çirkin :))))

Vallahi şakayı da kaldıramıyor millet gelip taşlayacaklar beni şimdi

35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyiz istikrarlı hep çirkin hep çirkin :))))

Turk dusmani, annen de mi Isvecliydi, hep kendi milletinizi kotuleyin zaten!!!!! Gibi mi

Çirkin değiliz yav; sadece onlar abartı güzel
Hem biz de kara kaşlı kara gözlüler olarak, sarışınlar memleketinde ayrı bir ilgiye mazhar oluyoruz.
Ve evet, hepsi 35te çöküyor, çökmek zorunda, çökmeli çünkü öbür türlüsü hiç adil değil, çöksün hepsi. Çökmeyen Rus, Rus değildir zaten, Finli de değildir.

Güzele güzel demek lazım, birazda kültürel mesele bunlar, bizler eşlerine ve çocuklarına deli divane olan, bebelerimiz büyüyüp askerlik çağına gelene kadar (tabii askerlik kısmı biraz abartı) saçını süpürge eden kadınlarız, anne olduğumuzdan itibaren kadın kimliğimizi rafa kaldırıp anne kimliğine bürünüyoruz, yabancı uyruklu kadınlar anne olunca kadın kimliğini yok saymıyorlar.
İngilizler bizim kadar doğurgan bir ırk, 4-5 çocuğu olan İngilizler görüyorum ama kadına bakıyorum sanki o çocukları doğurmamış gibi bakımlı ve fit.

Mune bizimkiler hamur işine gömülmüş durumda, sosyal hayat yok. Bütün gözler üzerinizde, yapacak bir şey yok cevrede. Kadınlar evden markete ve komşuya, oradan eve bir hayat içinde, paraları da yok başka şey için, mutlu olmayan insan kendine de bakmaz. Adamlar genel olarak mutlu, sosyal hayatları var, bir sosyal cevrenız olunca görünüşünüz de önemli oluyor, dikkat ediyorsunuz. Bir saat dizi izleyecek kadar, bir saat spor yap ama yok yani. Kendi ailemde kadınlarda aynen böyle, ablam hiç ağzına dur demiyor mesela ve yirmilerinden itibaren hep kiloluydu aksine yüzü de çok güzel. Zayıflasa hem görünüşü, hem sağlığı ıyi olacak ama ne kadar laf edersen et bahane hep aynı " park mı var, çocuklar durmuyor, zaten bir şey yemiyorum" park yoksa evde yap spor değil mi, sebze ağırlıklı ye vs vs. Bahane gibi geliyor bana bunlar.sözlümde aynısı, sabah götürüyor gözlemeleri annesine özellikle yaptırıyor, benim kadar memesi oldu ki diyorum benden büyük memen var diye:)) sonra philly benim memem hep vardı genetik o diyor :))) yok philly peynir yemeyelim kolesterolüm var :) yav senin olmasın da benim mi olsun, yiye yiye bazlamaya döneceksin yakında :))) Egelisi bile hamur yiyorsa ne diyeyim daha.

erkekler eşleri yakışıklı adam görünce komplekse giriyor mu ki acaba ya. belli edenini hiç görmedim daha.

Su içsem yarıyor mantığı:)) kendine bakmayı maddiyata bağlamamalı, en azından spor aktiviteleri için maddiyat bir bahaneden ibaret, dediğin gibi evde 1 saat spor yapmak dahi etkili, spor salonu şart değil, çoluk çocuğu ne yaparım düşüncesi olmayanlar yürüyüş yapabilir, aslında artık adım başı parklar var spor aletleri dolu parklarda, biraz dengeli beslenme, biraz sporla kilo sorunu çözülebiliyor, hamur işi de yersin, ben yiyorum ama yürüyüşte yapıyorum, çocuk olunca ilk birkaç aylık bocalama sonrası bebeği kendi hayatına adapte edebiliyorsun lakin çoğu kadın kendini eve kapatıyor çocuk en az 1 yaşına gelene kadar, bunlar bizlerin genel hataları, bebek arabasında pekala uyuyor bebekler, temiz hava onlara da iyi geliyor hem, bakmıyoruz kendimize böyle gelmiş gider deyip salıyoruz, sonra şu yabancı kadınlar neden fit diyoruz, güzellik görecelidir ona birşey diyemem fakat fit olma konusunda bahanemiz yok, herşeyi bir kenara bırakalım sağlıklı bir beden için kilomuzun dengeli olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…