- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Komsunun tavugu komsuya kaz gorunur meselesi bu galiba. Kuzenimin Ingiliz esi, bence gayet siradan bir Arap kadini icin muhtesem gorunuyor demisti :S
Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)E bu rusların hepsinin cinsiyeti kadın mı? Hiç mi erkek rus yok orda? Rusların kızları ne kadar güzelse erkekleri de o kadar güzel. Irktan genden kaynaklı heralde. Biraz da eşiniz erkeklere bakıp bunalıma girsin madem öyle :)
Merak ettim bana söyle, kritik yaparız. :) Rusya'ya gittiğimde depresyona girmiştim ben, özellikle St. Petersburg. Nereye baksam hoppidi hoppidi geziyorlar, insanın morali bozuluyor sjsjs
Ben gordum, cirkin ve sisko Rus erkegi de cok gordum ama cok yakisikli olanlari da var.Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)
Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)
Finliler çok beyaz olmuyor mu ya mezarlık mermeri gibi tövbe tövbe :) saçları falan da çok açık, komşuları isveçliler daha iyi bence :)Finlidir onlar Finli. Rus görünce çok şeapmaz insan da, Finli görünce bi moralleri sızlamaz değil.
Gördükleriniz böyle cisimler miydi?
Halk arasında adı, Fin çarpması
Eki Görüntüle 2015846
Erkekleri mi güzel? Ben görmedim valla öyle çok yakışıklı Rus erkeği. Hepsi kırmızı suratlı, sürekli ayyaş gezen tipler. Ya da ben zevksizim heralde kızlar :)
Finliler çok beyaz olmuyor mu ya mezarlık mermeri gibi tövbe tövbe :) saçları falan da çok açık, komşuları isveçliler daha iyi bence :)
35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyizİstedikleri ton bronzlaşıp, istedikleri renk saçı taşıyorlar valla. Konu bir sarışını görüp komplekse girmekse, Finliler benim için ilk sırada :)
Tabi İsveç hanımları da altın sarı saçlarıyla kapışır; doğuştan süper model-atletik vücutlu hemen hemen hepsi.
Turk dusmani, annen de mi Isvecliydi, hep kendi milletinizi kotuleyin zaten!!!!! Gibi mi35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyizistikrarlı hep çirkin hep çirkin :))))
Vallahi şakayı da kaldıramıyor millet gelip taşlayacaklar beni şimdi
Turk dusmani, annen de mi Isvecliydi, hep kendi milletinizi kotuleyin zaten!!!!! Gibi mi
35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyizistikrarlı hep çirkin hep çirkin :))))
35 yaşında sonra hepsi çöküyor, ama biz öyle miyizistikrarlı hep çirkin hep çirkin :))))
Güzele güzel demek lazım, birazda kültürel mesele bunlar, bizler eşlerine ve çocuklarına deli divane olan, bebelerimiz büyüyüp askerlik çağına gelene kadar (tabii askerlik kısmı biraz abartı) saçını süpürge eden kadınlarız, anne olduğumuzdan itibaren kadın kimliğimizi rafa kaldırıp anne kimliğine bürünüyoruz, yabancı uyruklu kadınlar anne olunca kadın kimliğini yok saymıyorlar.
İngilizler bizim kadar doğurgan bir ırk, 4-5 çocuğu olan İngilizler görüyorum ama kadına bakıyorum sanki o çocukları doğurmamış gibi bakımlı ve fit.
Mune bizimkiler hamur
Su içsem yarıyor mantığı:)) kendine bakmayı maddiyata bağlamamalı, en azından spor aktiviteleri için maddiyat bir bahaneden ibaret, dediğin gibi evde 1 saat spor yapmak dahi etkili, spor salonu şart değil, çoluk çocuğu ne yaparım düşüncesi olmayanlar yürüyüş yapabilir, aslında artık adım başı parklar var spor aletleri dolu parklarda, biraz dengeli beslenme, biraz sporla kilo sorunu çözülebiliyor, hamur işi de yersin, ben yiyorum ama yürüyüşte yapıyorum, çocuk olunca ilk birkaç aylık bocalama sonrası bebeği kendi hayatına adapte edebiliyorsun lakin çoğu kadın kendini eve kapatıyor çocuk en az 1 yaşına gelene kadar, bunlar bizlerin genel hataları, bebek arabasında pekala uyuyor bebekler, temiz hava onlara da iyi geliyor hem, bakmıyoruz kendimize böyle gelmiş gider deyip salıyoruz, sonra şu yabancı kadınlar neden fit diyoruz, güzellik görecelidir ona birşey diyemem fakat fit olma konusunda bahanemiz yok, herşeyi bir kenara bırakalım sağlıklı bir beden için kilomuzun dengeli olması gerekiyor.Mune bizimkiler hamur işine gömülmüş durumda, sosyal hayat yok. Bütün gözler üzerinizde, yapacak bir şey cevrede. Kadınlar evden markete ve komşuya, oradan eve bir hayat içinde, paraları da yok başka şey için, mutlu olmayan insan kendinede bakmaz. Adamlar genel olarak mutlu, sosyal hayatları var, bir sosyal cevrenız olunca görünüşünüz de önemli oluyor, dikkat ediyorsunuz. Bir saat dizi izleyecek kadar, bir saat spor yap ama yok yani. Kendi ailemde kadınlarda aynen böyle, ablam hiç ağzına dur demiyor mesela ve yirmilerinden itibaren hep kiloluydu aksine yüzü de çok güzel. Zayıflasa hem görünüşü, hem sağlığı ıyi olacak ama ne kadar laf edersen et bahane hep aynı " park mı var, çocuklar durmuyor, zaten bir şey yemiyorum" park yoksa evde yap spor değil mi, sebze ağırlıklı ye vs vs. Bahane gibi geliyor bana bunlar.sözlümde aynısı, sabah götürüyor gözlemeleri annesine özellikle yaptırıyor, benim kadar memesi oldu ki diyorum benden büyük memen var diye:)) sonra philly benim memem hep vardı genetik o diyor :))) yok philly peynir yemeyelim kolesterolüm var :) yav senin olmasın da benim mi olsun, yiye yiye bazlamaya döneceksin yakında :))) Egelisi bile hamur yiyorsa ne diyeyim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?