Bakalım yaşayıp görücezNasıl bir sevgili hepimizin yorumu hesabı size kitler otel parasını size ödetir
Evde kalsan masrafı ödetir
Yanı adam nasıl bir imaj çizdiyse eski konunuzdan dolayı hepimizi etkilemiş
Şaka yollu benden kira alıcak mısın diye sordumBen olsam sevgilimin evinde kalırdım. Gerçi mutfak alışverişini size kitleyebilir, önceki konularınızı hatırlıyorum.
Buzdolabındaki kutuların şişelerin üzerine isim yazmaya başlarsa kaçın.
Evlenicez bu gidişleŞu adamla sınunuz ne olacak, çok merak ediyorum.
Tabiki yasa ama hanı düşünerek yasasan daha iyi değil miBakalım yaşayıp görücez
Düşünmesem konu açmazdım sanırımTabiki yasa ama hanı düşünerek yasasan daha iyi değil mi
Oooo iyiymiş o zaman bak, öyle bir anlattın ki daha önce çocuğu bize, bizim bile gözümüz korktu vallahiEvlenicez bu gidişlehayalleri çok hoşuma gidiyor. Ülke ülke gezmek. Bahçeli evde yaşamak vs. amaçları var çalışkan sürekli çalışıyor gece gündüz. Canının istediği şeye para harcıyor mesela ben bir içeceğe 12 euro vermem o veriyor etin en iyisini alıyor, o da benim verdiğim şeylere vermiyor. (Telefon, kıyafet gibi)
PekiDüşünmesem konu açmazdım sanırım
E haliyle. Ayni evin gideri de bir olur ama hanimefendi seviyo gibi boyle seyleri devam etmesine sasirdim. Amaan neyse sonucta sevgili. Bunu bulamayanlar da var (benOtele vereceği paraya göz dikmiştir sevgili,yeme içme fatura kilitleyecek
Ama bunun benzeri bi model bende vardi, bana gelince ceplerde akrepler kendk zevkleri konu olunca dunyanin parasi salak sacma seylere gidiyodu sonuc fos. Bu adamlara tahammul kolay kolay edilemez ben de sutladim zatenOooo iyiymiş o zaman bak, öyle bir anlattın ki daha önce çocuğu bize, bizim bile gözümüz korktu vallahi.
İnşallah teşekkür ederim ama genelde sorunlar yazılıyorya buraya bir derdim var topiğin adiPeki
Yeni konularınızı bekleriz mutluluk dolu
bilmem daha önce yatılı kalmadım hiç sevgilimin evinde. Aslında arkadaşlarımda da genel olarak kalmam otelde daha rahatım aslıdna
O 3 kez geldi benim yaşadığım yere ben ilk defa onun yaşadığı şehire gidiyorum. Yol parasına takılmıyor gezmeyi seviyor. Gel desem gelir yine. Ki ben izin alamamıştım çalışıyordum akşamları görüştük ona rağmen geldi.Hicbir yerde kalma bu sevgiliden bi halt olmaz sonra üzülen sen olursun
O niye gelmiyor mesela sen neden gidiyorsun yol parasinimi hesap ediyor
Mutlaka düşündüğünüz bir şeyler vardırDüşünmesem konu açmazdım sanırım
Evet kalmadım uzak mesafe ilişkisi ve daha uzun ilişkilerimde de kalmamıştım. Ben de buna şaşırmanıza aşırı şaşırdım. Baya farklıyız yazmamanıza sevindimNasıl bilmiyorsunuz? 1 senedir hiç sevgilinizin evinde kalmadınız mı? Arkadaşlarınızda da kalmıyorsunuz otelde kalıyorsunuz. Hangisi daha garip bilemedim kusura bakmayın hiç benim aklıma yatan şeyler değildir bunlar. Sizi anlayamadığım için daha fazla yorum yazmayayım
Sevgiliniz bu zamana dek ülke ülke gezmiş mi? Size de rahatça bir şey istediğinizde bir ihtiyacınız olduğunda para harcar mı? Çünkü çok gördük binbir hayal anlatan, şöyle böyle yaparız diye ballandırıp sonra eşi tatile gidelim deyince panikatak geçirircesine fenalaşan koca vakalarıEvlenicez bu gidişlehayalleri çok hoşuma gidiyor. Ülke ülke gezmek. Bahçeli evde yaşamak vs. amaçları var çalışkan sürekli çalışıyor gece gündüz. Canının istediği şeye para harcıyor mesela ben bir içeceğe 12 euro vermem o veriyor etin en iyisini alıyor, o da benim verdiğim şeylere vermiyor. (Telefon, kıyafet gibi)
Bdv ye konu açıyorsunuz herkes görüp bir şeyler yazıyor herkes mutlu haberlerinizi almak ister benim özelime yazmayın o zaman bir ben bilirim oysa mutluluk herkesle paylaşabilir ve çoğalır kk da Bdv dışın da bir sürü bölüm var mesela profile yazabilirsinizİnşallah teşekkür ederim ama genelde sorunlar yazılıyorya buraya bir derdim var topiğin adi
İsterseniz size özelden mutlu olduğumuz anları yazayım
Bakalım olur da otele vericeğin parayı bana ver der mi göreceğiz böyle bişey de derse heralde otele gider bidaha da görüşmemBen olsam sevgilimin evinde kalırdım. Gerçi mutfak alışverişini size kitleyebilir, önceki konularınızı hatırlıyorum.
Buzdolabındaki kutuların şişelerin üzerine isim yazmaya başlarsa kaçın.
Aynı yorumu yapmışızŞu adamla sınunuz ne olacak, çok merak ediyorum.
eh onların para birimiyle 12 tl gibi bir şey versin bi zahmetCanının istediği şeye para harcıyor mesela ben bir içeceğe 12 euro vermem o veriyor etin en iyisini alıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?