Otelde mi sevgilimin evinde mi ?

Tatlım sen Tl kazandigin için Euro vermek sana koyuyor o Euro kazandığı için veriyor çok normal değil mi
Avrupada yaşayan biri için de pahalı arkadaşlarımdan, akrabalarımdan biliyorum
Mesela tl kazanan biri olarak benim bir kıyafete verdiğim parayı da o vermez önceliklerimiz farklı böyle düşünüyorum.

Avrupada yaşayan biri için de pahalı arkadaşlarımdan, akrabalarımdan biliyorum
Mesela tl kazanan biri olarak benim bir kıyafete verdiğim parayı da o vermez önceliklerimiz farklı böyle düşünüyorum.
Şimdi yasayanlar daha iyi blir tabiki ama
Ben Hollanda ve Belçika'ya gittim bene gayet uygundu ama bilemiyorum yinede zorluğu illaki var tabi ama TL her halükarda......

Şimdi yasayanlar daha iyi blir tabiki ama
Ben Hollanda ve Belçika'ya gittim bene gayet uygundu ama bilemiyorum yinede zorluğu illaki var tabi ama TL her halükarda......
Tl bazında düşünmüyorum euro bazında düşünüyorum zaten. Tl ye vurunca ooo
içeceği örnek verdim lüks restaurantlara gidip en pahalı yemeklerden yer yeme ve gezme konusunda cimri değil. Mesela bir müze biletini önceden almıştık sonra tarihi karıştırmışız bilet yandi, 4 katını verdik (70 euro) yine girdik. Hatta ben gitmeyelim dedim sinirlendim olsun buraya kadar geldik bişey olmaz dedi.

Neden rahat edemeyesiniz diye sormuştum zaten size ben. Deneyimlemediğiniz bir şeyden rahat edemeyeceğiniz kararına varmanız daha saçma. Laf sokma gayesi taşıyan ben değilim yalnız sizsiniz. Size akıl vermek gibi bir çabaya da girmem almayacağınız belli çünkü.

Söz vermedim ki tutayım :) Daha fazla yazmayayım cümlesinden söz veriyorum bir daha yazmayacağım gibi bir anlam nasıl çıkarttınız? Canım ister yazarım canım ister yazmam.

Böyle diyeceğinizden o kadar emindim ki yine üste çıkma çabası. Valla ben söylenenlere söz gibi bakarım karakterim dolayısıyla. O zaman yapamayacağınız cümleler kurmayın madem diyim. Kimin laf sokma gayesi taşıdığı belli yazmayayım dediğiniz konuya kaçıncı kez yazıyorsunuz?
Yazabilirsiniz tabi sizi engellemezsem bakın bakalım birazdan canınız istese de yazabilecek misiniz
Siz bana akıl verecek kişi değilsiniz kendi içinizde çelişip durmuşsunuz byes ..

Tabii ki de otel de kalın, eşiniz değil netice de.

evet o olabilir teşekkürler

Yani cidden sevgilinizse ayni evde kalirdim ben olsa. Rahat edemezseniz otele gecersiniz

ay gerçekten. yani güvenmiyor musun? güvenmiyorsan ayrıl direkt. güveniyorsan ve cinsellik istemiyorsan saygı duyacak biriyse sana devam degilse yine ayrıl. güveniyorsan kapat kapını uyu.

ay gerçekten. yani güvenmiyor musun? güvenmiyorsan ayrıl direkt. güveniyorsan ve cinsellik istemiyorsan saygı duyacak biriyse sana devam degilse yine ayrıl. güveniyorsan kapat kapını uyu.
Yok sevgilime güvenme değil mesele. Ben biraz bireyselliğe alıştım sanırım. Yani arkadaşımda da kalmam pek. Cinsellikte de gereknien saygıyı duyuyor hiç sıkıntı yok olgun o konularda

Son günlerde başlıklar segz kokuyor clickbait hep
valla bende bazen tereddütte kalıyorum tıklasam mı tıklamasam mı diye. konu başlıkları bir birinden acayıp otel mi ev mi,ben şimdi duşa gireceğim gibi.
Mahmut abinin konusu mu yeni diye giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…