Otelde mi sevgilimin evinde mi ?

Uzak mesafe miydi sizinki bi de. Hmm ona ragmen para pul muhabbeti yapiyo yani. Ay hic hoslanmadigim erkek tipi arada bir bulusuyosaniz caninizi boyle seylerle sikmamaliydi

Evet ülke ülke gezmiş geziyor da boşluklarında sürekli. Tarihe meraklı. Yeni lezzetler denemeye yeni yerler görmeye bayılıyor. Beraber de geziyoruz genelde yarı yarıya ödedik ama son gezi de fazla fazla verdi hakkını yemiyim. Ha rahatsız eden şeyleriyle ilgili konu açmıştım. Mesela hesabı öderken sonrakini de sen ödersin diyor buluşmanın başında ki zaten ödediğimi anlamış olması gerekirken.

E madem kendisi de eli cebine giren biri okey o zaman, bir sonrakinde de sen ödersin deme sebebi bu durumda onun da sizi teste tutuyor olması olabilir. Sonuçta para yiyici çok kadın var, sizin onlardan olup olmadığınızı onun da anlaması lazım bir şekilde diye düşünüyorum

Çok da öyle değil Avrupada mısınız?
12 euro bir içecek için biraz pahalı daha pahalı şeylerde yiyor et vs acımaz hiç yani yemeğe para verir.
Yok Türkiye’deyim.
Ne içtiğinize bağlı kokteyl alkol 12 euro çok pahalı değil kola fanta değilse

Bu adam değil miydin ileride alacağınız ev için sizin de para koymanızı talep eden. Onun hayal ettiği evi almak için

Bu adam değil miydin ileride alacağınız ev için sizin de para koymanızı talep eden. Onun hayal ettiği evi almak için
Aynen ortak alırız diyor yurtdışında bahçeli bir ev. Hayali bu. Güzel bir hayal ama baya borç ödemek gerek yurtdışında ev almam kolay değil. Belki bu konuda çatışma olabilir önceden konuşmak gerek.

Evet ilki öyle olabilir ama 2 yada 3 kez dedi sonuncu da tepki gösterdim biraz daha demedi. Herşeyi o ödedi ben de ona verdim hesaplayıp.

Evet kalmadım uzak mesafe ilişkisi ve daha uzun ilişkilerimde de kalmamıştım. Ben de buna şaşırmanıza aşırı şaşırdım. Baya farklıyız yazmamanıza sevindim

Sebebini sorduğumda da bilmiyorum diyorsunuz. Mantığa yatan bir açıklama yapsanız şaşırmayabilirdim. Bence siz önce neyi neden yaptığınızı bilin

Sebebini sorduğumda da bilmiyorum diyorsunuz. Mantığa yatan bir açıklama yapsanız şaşırmayabilirdim. Bence siz önce neyi neden yaptığınızı bilin
Devamında yazmışım rahat edemem diye düşünüyorum o yüzden kalmadım otelde rahatım diye. Ayrıca bilmiyorum da yazabilirim deneyimlemediğim bir şeyi bilemeyebilirim. Siz bence Laf sokma gayesiyle yanıp tutuşmayı bırakmalısınız akıl vericem diye çok komik:)
Hani yazmayacaktınız yahu siz önce verdiğiniz sözü tutun bence.

Tatlım sen Tl kazandigin için Euro vermek sana koyuyor o Euro kazandığı için veriyor çok normal değil mi

Kararsızım ben de belki son anda otel ayarlarım. Evde Kötüyse iyice soğurum aslında otelde tanımak daha zor. Bi yandan da çekiniyorum tabi ilk defa kalıcam sevgilimin evinde bakalım.
Ben uzak mesafe sevgilimde ilk kalmaya gittiğimde otele gitmiştim (3. ayımız filandı), son gece evinde kalmıştım aşırı romantik olmuştu. İlk kez o akşam sevişmiştik hatta dfjdjfdk sonra ayrılmak zor oluyor biraz ama heyecanlı..
Ah ah gençlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…