- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Etrafı dağıtıyorsaNe kadar çok bahane sunmuşsunuz. Gitmek istemiyorsanız bunlardan birini söyleseydiniz. Ben bu 'eşim evde gelemem' laflarını hep komik bulmuşumdur. Ne olmuş koca evdeyse kendi başına oturamıyor mu 2 saat. Evde olsanız çok mu nitelikli zaman geçiriliyor sanki?
Komşuluk iyidir ya. Biz de işten güçten geliş gidiş yapmayız ama insan öyle zamanlarda komşu arar ki şimdi bu bahaneler o zaman çok anlamsız gelir.
amin cümlemizi. tbiki öyle ev alma komşu al diye boşuna dememişlerbak ne güzel komşunuzun hayatinizi kurtardin allah korumuş Allah da sizi kurtarsin. inş. :) sevap kazanmiş oldun.
işte komşunuzun başina geldiğinde hemen yardima koşariz demi ihtiyaçtir işte.
benimde komşuya ihtiyacim var kötü de olsa iyi de olsa.. yinede komşuluk haktir..
Komsuluk tabiki gerekir ama bende mesela cok insan canlisi degilim o konuda. Ne bi baskasinin evinde rahat edebilirim nede bi baskasi evimdeyken. En guzeli kendi ic huzurum..aynen öle.. şöleee komşuma gidip oturup bir türk kahvesi içesim var tabi onunda bana gelmesi lazim da onada çok güzel türk kahve yapardim.
ne güzel işte.
Yarın birgün mutlaka ihtiyaç olacak bir tanışıp bir bardak çay içip kalkabilirsin ben olsam giderimEvettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
Bence gitmelisiniz. çünkü komşu komşunun külüne muhtaçtır derler. dediğiniz gibi komsunuzun niyeti tanışıp kaynaşmak davete kısa sürelide olsa icabet gerekir. eşiniz 1 saatliğine de olsa çocuğunuzla ilgilensin. sizde davetinize katılın bir şey götürmek istiyorsanız da arkadaşların dediği gibi bi tatlı kek türü birşey yapabilirsiniz. hazır bişeyden çok daha makbule geçer samimi olur diye düşünüyorum.Evettt başlıktan anlayacağınız uere alt komşum tüm apartmant ahalisini (bayanları) oturmaya çağırdı cumartesi öğleden sonrası için, sorun şu ki ben pek komşularla git geli muhattap olmayı sevmem kızcağız iyi niyetli belli tanışmak için böyle bir teklifle gelmiş ki hepimiz yeni taşındık buraya ve sitemiz yeni ev sahipleriyiz her ne kadar işten güçten gorusmesekte elbet karşılaşıyoruz...
Ama ben gitmek istemiyorum zaten haftasonu esimde evde evin işleriyle ilgileniyorum genelde çamaşır bulaşık vs vs ...
Kızım var onunla gitsem durmaz evde bir akşam ona harcayacagim zamanı istemediğimiz bi yerde geçirdiğim için ben rahatsız olurum. Hem eli boşta gidilmez ve benim dışarı çıkacak vaktim yok birşey almak için..
Siz olsanız gider misiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?