- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Sokmayın canım aman evinizi alıp götürürler. Ben de kendimi yabani sanardım. O kadar da değilmişim demek :)
şimdi müsait değilim teyze ben müsait olunca çağırırım seni o zaman gelirsin dedim, neden bu kadar garipsendi ki? şimdi burda muhabbet ettiğim biri de pat diye kapımı çalsa gel içeri demem, çünkü doğru düzgün tanımıyorum, evim dağınık, sütyensizim, bence yeterli bunlar
Bir iki komşu lazım insana hakikaten, dost olabilecek. Ama öyle her Allahın günü paldır küldür evime dalınmasını ben de istemem.
Allh aşkına ne diysn ya zaten gtmk istemiyor bahane çok bulmş sz dğru olun başınıza gelirse gelmek istemiyorum komşu ilişkisine gelemem de ttlımYal
Yalan mi söylesin doğru öneri mi simdi bu
Evet Türk um ama benim derdim evime gelen misafir değil ki !!!Neyse yüzde doksan gitmicem kafama eserse belki giderim ...
Son olarak bu asosyellik değil gereksiz gördüğüm kişilerle sohbeti yalandan samimiyeti sevmiyorum o nedenle gitmek istemiyorum..
Sanırım annen de senin gibi komşularını önemsemezdi ? ne dersin ?Bir müsait zamanında davet etmek çok mu zor biz ülke olarak bir sürü savaştan gelmiş insanları komşu ediyoruz da sen bir komşuna bir bardak çay içmeye davet etmemek için bahaneler uyduruyorsun.Sen Türk müsün canım acaba merak ettim.Zira biz misafirperverlikte nam salmış bir milletiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?