OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok güzel bir evin var.Allah o evde her zaman mutlu saglıklı yaşamanızı nasip etsin. çok ferah ,temiz,düzenli canım...bakınca beynimi dinlendiren evlerde biri dahaopuyorumnanaktan

çok çok şık bayıldım ozellıkle salondakı teklı koltugun tasarımı cok guzel
ıı gunlerde mutlulukla yaşayın inş.

eviniz çok güzel güle güle oturun
özelikle salonunuza ve o köşe koltuğa bittim alkisalkisalkis

salonuna bende bayıldım canımm..beyaz mobilya sevmeyen biri olarak hemde..
saol cnm a.s.
canım çok güzel bir evin var.Allah o evde her zaman mutlu saglıklı yaşamanızı nasip etsin. çok ferah ,temiz,düzenli canım...bakınca beynimi dinlendiren evlerde biri dahaopuyorumnanaktan

teşekkürlerhihoyyyt

çok çok şık bayıldım ozellıkle salondakı teklı koltugun tasarımı cok guzel
ıı gunlerde mutlulukla yaşayın inş.
saol cnm teşekkürler

gule gule oturun cok guzel renk uyumu

herşey harika ama salon takımına bayıldım canım güle güle kullan sağlıkla mutlulukla inşallah

güle güle otur canım

Canım evin çok güzel güle güle oturun

eviniz çok güzel güle güle oturun
özelikle salonunuza ve o köşe koltuğa bittim alkisalkisalkis

çok güzel ve ferah.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
Teşekkürlera.s.

cnm evın cok guzel ozellık salon takımıan abayıldım allah huzurla oturmayı nasıp etsın
amin cnma.s.
Çok güzelmiş canım bayıldım
Maşallah
Mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin Rabbim

Aminnnnnnnna.s.

vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.................muhteşem, çok şık..... huzurla oturmanız dileğiyle..

inanamıyorum canım yatak odasını perdesi ve yatak dolabın koyulus yeri kağıt lamban hersey aynı benim perdem lilası lambamda lila hayırlı olsun cnm

hayatim canim hersey cok güzel rabbim güle güle oturmalar nasil etsin... koltuklarin rengi acik cokta güzeller bisey soracamkafamçokkarıştı onlari nasil temizleyeceksin yada nasil temizliyorsun benim merak ettigim bu ama evin cok güzel.....

canım salonun mutfağın çok güzel oturma odanda güzel ama oraya daha cıvıl cıvıl bi halı alırsan:lepi: tam süpperr ollcaaakkkk

güle güle orturun canım..özellikle salonun çok hoş..renk uyumları falan =) güle güle eskitin

vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.................muhteşem, çok şık..... huzurla oturmanız dileğiyle..
Teşekkürler :)opuyorumnanaktan
inanamıyorum canım yatak odasını perdesi ve yatak dolabın koyulus yeri kağıt lamban hersey aynı benim perdem lilası lambamda lila hayırlı olsun cnm
aa aynı demek valla tesadüf olmuş.teşekkürler güzel yorumun için.

Teşekkürler yorumun için cnm
evet koltuklarım açık renk ama çok zor olmuyor leke tutmuyor leke olunca sabunlu suyla leke olan yeri siliyorum çıkıyor hemen zaten günlük örtü seriyorum.

güle güle otur çok güzel..
opuyorumnanaktan
Mükemmel bir oturma grubun var ilk defa beğendim :) Güle güle otur inşallah daima mutlu ol
Beğenmene sevindim cnm:)
canım salonun mutfağın çok güzel oturma odanda güzel ama oraya daha cıvıl cıvıl bi halı alırsan:lepi: tam süpperr ollcaaakkkk
yorumun için teşekkür ederim cnm belki ileride alırım ama o odanın halısının desenini çok beğenip aldım.
güle güle orturun canım..özellikle salonun çok hoş..renk uyumları falan =) güle güle eskitin

teşekkürlerzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…