cok sık evın canım
gule gule otrun
opuyorumnanaktanevin mis gibi cok ferah ve cok güzel düzenlemissin.
cok zevklisin valla ben cok begendim güle güle otur.
allah huzur dolu oturmayi nasip etsin
opuyorumnanaktanÇok güzel ama en güzeli salon çok sade ve şık güle güle oturun
opuyorumnanaktançok mutlu olun
opuyorumnanaktancanım güzel eviinde mutlulukla hhuzrla oturun inşallah
opuyorumnanaktanne kadar ozenle ve guzel dosenmıs bır ev ALLAH mutlulugunuzu daım etsına.s bır omur boyu
canım salon koltuklarını nerden aldın bizim fabrikadaki bir modelin hemen hemen aynısıda merak ettim.
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
MAskodan aldım cnm belkide sizin fabrikanın ürünüdür bilmiyorumki.a.s.
Çok şık ve zevkli döşenmiş bir evin var.
Allah güle güle mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak nasip etsin inşallah.
Yanlız salondaki orta sehpa yuvarlak olsaydı tam süper olabilirdi uyum açısından koltuklarına uyumlu çünkü.
opuyorumnanaktan teşekkürleray ne cıcı ne guzel zewkle dosenmıs bı ew kombınasyon sıyah we beyaz cok guzel tw unutesınede koltuklara bayıldım gule gule otur janım benım::)
öncelikle evliligin hayırlı ugurlu olsun mutlulugunuz daım olsun Allah nazarlardan korusun ..
salonun gercekten cook güzel sade, zarif, modern
iyi günlerde oturun...
opuyorumnanaktanevin cok güzel güle güle otur.iyi günlerde
Yalnız patronlarımıda gösterdim sizinki biizmkinden daha güzel çok beğendim o koltuk modelini beğeniyodum zaten ama o renk kombinini kim yaptıysa valla çok tebrik ediyorum harika olmuş nasıl koltuklarının kullanışındn memnun musun sence oturma odası olarakta kullanılabilir mi ben tek salonum varda ondan soruyorum:)
çok zarif çok şık bir ev..mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim yuvanda..
teşekkürlersalonunuz çok hoş . Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin .
teşekkürler cnma.s.beğendim hmmmm müthiş olmuş mutluluklarla kal mutluluklarla yaşa
saol cnm evet beyaz zor ama daha çocuk yok bide günlük gri örtü aldım onu kullanıyorum çok uyumlu oldu takımın kendinden gibi duruyor.Ben beyazdan memnunum valla bugunde alsam beyaz alırım.canım salonunu çok beğendim ama merak ettiğim beyaz rengi korumak zor olmuyor mu? ben cesaret edemiyorumakannehir
sadece salonunuzu beğendim.çok hoş aydınlık ve modern olmuş.güle güle oturun.
evin çok güzel canım güle güle huzurla oturun, salonu ben de çok beğendim valla çok rahat,modern ve şık olmuş böyle takımları ağırlardan daha çok seviyorum. birde bişeyi merak ettim, mutfak masasının durduğu oda mutfağa mı bağlı değilse kullanışı zor olmuyor mu?
gayet güzel bir ev olmuş canım... huzurla oturunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?