OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin mis gibi cok ferah ve cok güzel düzenlemissin.
cok zevklisin valla ben cok begendim güle güle otur.
allah huzur dolu oturmayi nasip etsin

opuyorumnanaktan
cok sık evın canım
gule gule otrun

evin mis gibi cok ferah ve cok güzel düzenlemissin.
cok zevklisin valla ben cok begendim güle güle otur.
allah huzur dolu oturmayi nasip etsin
opuyorumnanaktan
Çok güzel ama en güzeli salon çok sade ve şık güle güle oturun
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
canım güzel eviinde mutlulukla hhuzrla oturun inşallah
opuyorumnanaktan

ne kadar ozenle ve guzel dosenmıs bır ev ALLAH mutlulugunuzu daım etsına.s bır omur boyu
opuyorumnanaktan
canım salon koltuklarını nerden aldın bizim fabrikadaki bir modelin hemen hemen aynısıda merak ettim.

MAskodan aldım cnm belkide sizin fabrikanın ürünüdür bilmiyorumki.a.s.

Çok şık ve zevkli döşenmiş bir evin var.
Allah güle güle mutlu huzurlu bir şekilde yaşamak nasip etsin inşallah.
Yanlız salondaki orta sehpa yuvarlak olsaydı tam süper olabilirdi uyum açısından koltuklarına uyumlu çünkü.

ay ne cıcı ne guzel zewkle dosenmıs bı ew kombınasyon sıyah we beyaz cok guzel tw unutesınede koltuklara bayıldım gule gule otur janım benım::)

öncelikle evliligin hayırlı ugurlu olsun mutlulugunuz daım olsun Allah nazarlardan korusun ..

salonun gercekten cook güzel sade, zarif, modern
iyi günlerde oturun...

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

MAskodan aldım cnm belkide sizin fabrikanın ürünüdür bilmiyorumki.a.s.

Yalnız patronlarımıda gösterdim sizinki biizmkinden daha güzel çok beğendim o koltuk modelini beğeniyodum zaten ama o renk kombinini kim yaptıysa valla çok tebrik ediyorum harika olmuş nasıl koltuklarının kullanışındn memnun musun sence oturma odası olarakta kullanılabilir mi ben tek salonum varda ondan soruyorum:)

teşekkür ederim cnm.Orta sehpa koltukları aldığımız yerde böyle kombine edilmişti yastıklar kare ya uyuyo bence.Ama yuvarlakda olabilir neden olmasın.opuyorumnanaktan

ay ne cıcı ne guzel zewkle dosenmıs bı ew kombınasyon sıyah we beyaz cok guzel tw unutesınede koltuklara bayıldım gule gule otur janım benım::)
opuyorumnanaktan teşekkürler

öncelikle evliligin hayırlı ugurlu olsun mutlulugunuz daım olsun Allah nazarlardan korusun ..

salonun gercekten cook güzel sade, zarif, modern
iyi günlerde oturun...

a.s. teşekkürler
evin cok güzel güle güle otur.iyi günlerde
opuyorumnanaktan

Evet bendcde çok zarif bir tasarım...Ben oturma odası olarak kullanıyorm zaten.gayet memnunum.
çok zarif çok şık bir ev..mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim yuvanda..

opuyorumnanaktan

güle güle otur canım ben salonuna bayıldım
çok şık modern ve rahata benziyor..

beğendim hmmmm müthiş olmuş mutluluklarla kal mutluluklarla yaşa

canım salonunu çok beğendim ama merak ettiğim beyaz rengi korumak zor olmuyor mu? ben cesaret edemiyorumakannehir

evin çok güzel canım güle güle huzurla oturun, salonu ben de çok beğendim valla çok rahat,modern ve şık olmuş böyle takımları ağırlardan daha çok seviyorum. birde bişeyi merak ettim, mutfak masasının durduğu oda mutfağa mı bağlı değilse kullanışı zor olmuyor mu?

salonunuz çok hoş . Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin .
teşekkürler
beğendim hmmmm müthiş olmuş mutluluklarla kal mutluluklarla yaşa
teşekkürler cnma.s.
canım salonunu çok beğendim ama merak ettiğim beyaz rengi korumak zor olmuyor mu? ben cesaret edemiyorumakannehir
saol cnm evet beyaz zor ama daha çocuk yok bide günlük gri örtü aldım onu kullanıyorum çok uyumlu oldu takımın kendinden gibi duruyor.Ben beyazdan memnunum valla bugunde alsam beyaz alırım.
sadece salonunuzu beğendim.çok hoş aydınlık ve modern olmuş.güle güle oturun.

Sadece salonu beğendiğiniz için teşekkürler:1closedeyes:

güzel yorumun için teşekkür ederim cnm .Evet mutfak masanının olduğu oda mutfaga bağlı ayrı bir oda deil zaten iki oda birleşrtirldiği için sadece bir bölümü kapalı.kullanımı kolay yani ...
gayet güzel bir ev olmuş canım... huzurla oturunn..

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…