OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutfagımızın aynısı banyoda o kadar benziyor ki bide mselekler aynı olunca noluoz dedim:) komşumuyuz acaba mutfagın dolapları bile aynı:)
herşey çok güzel güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

mobilyalar harika çok zevkli ama sanki gri beyazın arasına kırmızı mor gibi canlı renkler girse aksesuar olarak süper olurmuş..

mutfagımızın aynısı banyoda o kadar benziyor ki bide mselekler aynı olunca noluoz dedim:) komşumuyuz acaba mutfagın dolapları bile aynı:)
herşey çok güzel güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanBu kadar benzerlik olması şaşırtıcı merak ettim sende evinin resmini koysanda baksak:)
Belkide komşuyuzdur nerde oturuyosun cnm

mobilyalar harika çok zevkli ama sanki gri beyazın arasına kırmızı mor gibi canlı renkler girse aksesuar olarak süper olurmuş..
Yorumun için teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

halının markası nedir? çok beğendim

halımın markası royal halı cnm saolopuyorumnanaktan

salonun çok ferah beğenmekte çoookkkkk haklısın. insanın içini açıyor. güle güle oturun

çok beğendim çok güzel bir ev güle güle oturunnnn

kırmızı perdelerını nerden aldın ya ben cok aradım tek renk bulamadım markası varmı

zevkimiz ve renklerimiz tutuyo ..coook begendim.sadece mutfak kirmizi perde pek hosuma gitmedi

canim cok guzelmis evin.gule gule mutlu mesut oturman dilegi ile
teşekkürler aminnopuyorumnanaktan
kırmızı perdelerını nerden aldın ya ben cok aradım tek renk bulamadım markası varmı
canım perdelerimi zeytinburnunda bir perdecide yaptırdım adını bilimyorum.
zevkimiz ve renklerimiz tutuyo ..coook begendim.sadece mutfak kirmizi perde pek hosuma gitmedi

opuyorumnanaktan

güle güle eskititn eşyalarınızı cnm hepsi de çok güzelller kırmızı perdeler mütiş ..salonunda sevdiğin kadar var harika görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…