OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh mis gibi yeni gelin evii... çok şık ... mutluluk ve sağlık peşinizi hiç bırakmasın inş..

evinin asil sade farklı bir havası var cok beğendim ben
sağlıkla oturursunuz inş.

evin cok güzel, sen evinde güle güle otur, ama salondaki yuvarlak koltukta ben oturayım, tam benlik opuyorumnanaktan

öncelikle tebrik ederim,
rabbim evinizde huzurla mutlukla oturmayı nasip etsin a.s.

evini çok güzel döşemişsin özellikle kırmızı mutfak perdene masadaki runner'a ve salona bayıldım güle,güle oturun inşallah :1rolleyes:

Çoook güzel,çok şık,çok modern.Evinizde ıkea dan esintiler görünce zaten modern bir dekorasyon ile karşılaşacağımı anlamıştım.Hepsi çok hoş olmuş.Mutlu günlerde oturun.tv ünitesini çok güzel kombin etmişsiniz.Buradaki ıkeda cd ünitesiininin akçaağaç rengini bulamadım.Gelince ben de 4 tane alıp yanyana montajlayacağım.Kardeşime yaptık ıstanbul'da beyazdan çok hoş oldu.Çok beğendim herşeyi.Mutluluklar dilerim.

Ayrıca kırmızı koltuklara da bayılduım.Belirtmeden edemeyeceğim :)) Kırmızıyı dekorasyonda çok severim ama evimde kullnamadım nedense denk gelmedi.Şimdi oturma odama köşe takımı alıcam ,modern bir şey bulursam kırmızı istiyorum. Koltukların harika .Görünce işte dedim.

yenı göruyorum daha püü bana:tomato:

cok güzel cnm Allahım mutlulukla oturmanızı nasıp etsın ınş
cok beğendım
salonun cok buyuk cok hoş
mutfak banyo mısafr odan hepsı ayrı guzel

Çok güzel canım evin salonun harika. Güle güle oturun

salonun bı harıka cnmm
allah mesut etsınn evınızde

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim iyikide eklemişim valla güzel dilekler duyunca içim açıldı :)

Güzel yoruımun için tşk ederim cnm evet bencede koltuklar rahat ama eşim aynı düşüncede deil:)

güle güle oturun
bende salon takımınıza bayıldım bende bu tarz bişey istiyorum düzcede bulursam alırım aynısından :)))

İnş bulursun cnm:)

Salonun gerçekten süperryerimseniben Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım bu aarda beyaz eşyalarının markasını söyleyebilirmisin:uhm:

Beyaz eşyalarım hepsi Boch cnm bir tek küçük fırınım Beko...

Teşekkür ederim cnm.Runnerı bende çok beğenerek aldım umarım hala vardır alırsın cnm.

Salonu döşemedeki tarzına bayıldım, grili beyazlı salonlar hoşuma gidiyor..
Bu arada yatak odamızdaki lambada aynıymış sırnaşık şey
Güle güle huzurla oturun

teşekkürler ,yatak odası lambasını hem gösterişli hemde uygun bişey olsun istedim bende çok beğeniyorum..

Allah daim etsin mutluluğunuzu güle güle oturun ,yalnız salon gerçekten çok hoşuma gittii .. koltuklarınızı nereden aldınız?

Maskodan aldım cnm Fiore markası.

Fikirlerin ve yorumun için teşekkür ederim cnm fazla ıvır zıvır olmaması benide dinlendiriyor ama ev hediyesi dekoratif eşya getirenler saolsun yakında ıvır zıvır dolacak salon.

yani bende dün test ettim buldum modokoda ki firmanın kartalda olan şubesini gittim sordum , modokoda ne kadar olur indirim vs muhabbetiyle 12 bin dediği aynı birebir olan takım kartalda 9 bin ama pazarlıksız hali yani tam karar verdiğinde dahada düşerim dedi ...

düşün yani direk 3 bin fark ,,,,, artık maddiyat mı dersin tercihmi dersin bilemem yerimseniben

cok sade, cok sıcak ve pırıl pırıl bir ev... saglıkla ve huzurla oturun...

çok beğendim, sade ve şık,huzurlu mutlu günleriniz geçsin güzel evinizde...

canımm ben çok çok beğendimmm
mutfak tülü bir keree çok şekerr
banyo setlermiz aynııı
sonra cuma en çokda salonu beğendim gerçekten hem zarif hem sade hem spor ama bir o kadar da şık olmuş... gereksiz detayları swvmiyorum. gayet cici canım güle güle can sağlığıyla oturun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…