- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.001
Çok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorumBugün kardeşim de hastaneye gelmişti sürekli omuzum ağrıyor diyordu bide sürekli en ufak dusmede eli kolu bacağı ya eziliyor ya kırılıyordu sağ sol toplam belki 10dan fazla çatlamış kırılmıştır geçenlerde tencere kapağı düştü parmağı hemen zedelenmiş alçıya aldı onun için fiziğe geldik hem bana yoldaş olur diye bitanesi kemik erimesi olabilirsin dedi bitanesi boyun fıtığı olabilirsin dedi vsvs kardeşim daha 18 yaşına yeni geldi doktor görmeden masallah röntgenciler kemik ölçüm yeri yorum yaptı bile
Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadarAyyy blmyrm lariii ya çatlıcak gibi oluyorum kabızlık ta çekiyorum biraz her gün cıkmıyorum bu gittigimde söylicektim unuttum artık diğer sfere söylerim bu işe Bi çözm bulmam lazım
Canım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda
Aynen bende öyle düşünüyorum. şimdi bı kaç kişi önerdiği için eşim devlet hastanesine mi gitsek falan demelere başladı. Bı taraftan da virüs var diyo
kuzuş bn çıkıyorum o kdr değilim 2 3 güne 1 muhakkak hatta saabh yaptımÇok geçmiş olsun canım. Anemiden olduğunu sanmıyorumdayımınkızı da anemi ama onda hiç böyle birşey olmuyor
Kuzu benim bi arkadaşım var parmağıyla basrırınca çökme oluyordu öyle bir ödem. Dr bunu araştırdı istediğim birşey değildi dedi.kız kabızdı kıza lavman yaptılar lavmana rağmen wc yapamayınca başka bir Dr geldi parmağını sokmak zorunda kaldı çünkü kabız olduğu için kızın sancıları başladı. Neyse parmak meselesinden sonra kurumuş kısım çıktı ve lavman yapıldı kız wc ye çıktı sonra kasılma önleyici verdiler. Dr dediki bir daha seni doğuma kadar böyle görmek istemiyorum. İlaç kullandı doğuma kadar
Ayyykuzuş bn çıkıyorum o kdr değilim 2 3 güne 1 muhakkak hatta saabh yaptımama bnmki değişik bi şiş ödemde degl şişlik var hareket yok bnce ondanda olblr .. sabah yumurta haşladım kendime aman allahımmmmmmm öğüre öğüre bi hal oldum karnım kasıldı ağırıyo düşün o derecedeyim.. yiyemedm yumurtayı ekmk arası yaptım gldm allahtn süt içmiştim
Bak benim de kalça ağrılarımın sebebini yazmış bugünLaRisaCca hatta bugn happy mom da yazılı çektiğim skntı hazımsızlık fln normalmiş bnde maşallah herşeyi zamanında yaşıyorum çok akıllı bir kızım
çubuk getirdim ynmda bbgm hemen agzımın tadı değişssin die muz yedm küçük ama ilk defa bu kdr çok öğürdüm kusmadm ama o kdr öğürmeme helal olsunAyyytuzlu birşeyler ye bari canım çok geçmiş olsun kusma olayı fena
aşıırııı söz dinlerizzzBak benim de kalça ağrılarımın sebebini yazmış bugünçok ideal insanlarız
O bana 1 kere oldu sadece, çok feci birşey bütün gün karnım kasıklarım ağrıdıçubuk getirdim ynmda bbgm hemen agzımın tadı değişssin die muz yedm küçük ama ilk defa bu kdr çok öğürdüm kusmadm ama o kdr öğürmeme helal olsun
Konuşma kız öyle bir ayağımız çukurda gibiaşıırııı söz dinlerizzzbizden akıllısı mezarda
evet kuzu şu anda boşluğum ağırıyo iğne batar gibi ztn gazım oldugu zmn hamilelik 2. ayından beri boşluğum ağırıyor değişik fantezileri var vücudumunO bana 1 kere oldu sadece, çok feci birşey bütün gün karnım kasıklarım ağrıdı
Konuşma kız öyle bir ayağımız çukurda gibi
Aşko haşmet çok konuşuyor. Düşünsene evde biri sürekli simgeee diye bağırıyorevet kuzu şu anda boşluğum ağırıyo iğne batar gibi ztn gazım oldugu zmn hamilelik 2. ayından beri boşluğum ağırıyor değişik fantezileri var vücudumun
kızzz allah korursunn yarabbimmmm şu mübarek ayda hayırlı saglıklı ömürler nasip etsn
sn nedn bu kdr erkencisin bakıyım yne
bugün herkes kesin geç gelirr skntıdan patlarızzz
Yok kız
Aşko haşmet çok konuşuyor. Düşünsene evde biri sürekli simgeee diye bağırıyorben uyanmayım da kim uyansın
Aşkım oruçlar Allah kabul etsin kıyabilsem arayacam, uyanın uykuya mı tutturuyorsunuz dicem de kıyamıyorum
ne varmış bisey bulabildn mi bulduysan bize de söyleYok kızeşimi gönderdim öyle bi bakayım dedim ne var ne yok
Ramazanın ilk günü hiçbişey yokmuş canımne varmış bisey bulabildn mi bulduysan bize de söyle
biz varız yetmez miRamazanın ilk günü hiçbişey yokmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?