Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız eşimi gönderdim öyle bi bakayım dedim ne var ne yok
Yok yokvar sende birşeyler
bnm annem terbiye etmiş alex i annem geç uyanırsa sesleniyo neneciğim dieee
amin amin balım cümle müslüman kardeşlerimizin etsinnn iinşallah yazık sahurda yapıyorlar uykusuz kalırlar uyusunlar kıyamam
Alex yaa çok ciciler aslında halloş u uyandırabilirim dün dötümle çok uğraştı

unutmaaaa kiii bizim dötlerimize hiç bisey olmazzz H halleycik

bn geriden geliyorummm bunda istikrarım tutmadı
Kahkaha attım Allah seni bekleyin siz bakim oluyo mu olmuyo mu
Denenebilir ama ben çatlamadım hiç lierac ve bebe yağı kullanıyorum. Diğer yağlara falan cesaret edemedim. Alerjik durumlar da söz konusu ben de
Ben de şuan onlarla devam ediyorum canım ayrıca bio oil de aldım ama ilk gebeliğimde aktarda karışım yaptırmıştım böyle birşey , bu tarif değildi, ortalama 3.5 ay kullandım bende bir reaksiyona sebep olmadı. Neye alerjin var senin
Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar bu arada. Ettiğiniz dualar tuttuğunuz oruçlar kabul olsun inşallah
Günaydın canım Cero hayırlı ramazanlar aminnn cemil cümlemizin

kızzzz nerelerdesinnn sennnnn bizi unuttun dicektm iyiceee
Dötümü korumak için fazla yazamıyorum endişeler pimpiriklik peşimi bırakmıyor kafamı oyalamaya çalışıyorum
Günaydın çiçeğim Biz iyiyiz sen nasılsın bebişkon ne yapıyor
iyiyim çok şükür canım, bulantı biraz zorluyor ama az kaldı yakında geçer. Cuma kontrol var bebişkom da iyidir keyiflidir inşallah
Hayırlı Ramazanlar bu arada

Geçecek canım 3. Ay dolmadan rahatlayacaksın inşallah lekelenmen yok di mi
Ayy yok o anlamda demedim canım haber olay falan yok anlamında
Bugün 4 yarın çarş . Cuma günü haber var

senden korkan senin gibi olsun gel gel köşede bekliyorummm

deliiii kızzz sen dötünü koruyacak şeyler yaparsn bzden sana zarar gelmez hala mı kızz vallahi dayak yiceksnnn ayyy cuma bebişkonu gör nasıl hareket ediyor izleee hayran hayrann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…