- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.581
Yarın erkenden gidicem eşimle yarın nişan günümüz eğer kanda çıkarsa sürpriz yapicamİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Amin canım inşallah bebişin seninledir
Olur inşallah neden olmasınrabbim ol demişse neler olmaz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız sen doğurmamış mıydın
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
Yok kız ben hep böyleydimkafa bi milyon
Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
sana güldük diye kızmıyorsun değil miİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
yapar anamm, yapar kuzum, yapmazsa yaptırırızzz
Kız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacakYarın erkenden gidicem eşimle yarın nişan günümüz eğer kanda çıkarsa sürpriz yapicam
Benim korkum 2 gün sonra
Birlikte gitmicez ben Sabah erkenden gidicemKız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak
Benim korkum 2 gün sonraCookiie bana güldü diye hatırlarsam yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
öğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım.Kız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak
Benim korkum 2 gün sonraCookiie bana güldü diye hatırlarsam yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
He tamam o zamanBirlikte gitmicez ben Sabah erkenden gidicem
Abooo senin hamişkoluğun çok kötüöğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım.senden daha kötü durumdayım
Amin amin aminİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Kız nimete böö denir mi
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
Yaaaa
İnşallah yaaHe tamam o zamançok sevindim canım inşallah güzel bir hcg n çıkar sağlıkla yükselir
Ayy nasip iştekuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana iditutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol
Ooo sen daha önce hamile kalsın bize söylemiyorsun ozamanöğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım.senden daha kötü durumdayım
ne anladın anlat bakiiimmmYaaaatamam canım anladım ben onun devamını
Yaaaatamam canım anladım ben onun devamını
aaa doğru ya belirtim varmış ya, hemen kan vermeye gidiyirimOoo sen daha önce hamile kalsın bize söylemiyorsun ozaman
Aebin dötünü keseriz diyorsunuuuzzzne anladın anlat bakiiimmm
ivit tam olarak buAebin dötünü keseriz diyorsunuuuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?