Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın erkenden gidicem eşimle yarın nişan günümüz eğer kanda çıkarsa sürpriz yapicam

sana güldük diye kızmıyorsun değil mi zaten iki gün sonra H halleycik güldü diye bilirsin

Kız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak

Benim korkum 2 gün sonra Cookiie bana güldü diye hatırlarsam yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
öğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım. senden daha kötü durumdayım

öğlen evden çıkarken önce telefonumu unutmuşum. arabaya indim geri çıktım. sonra alacağım birşey vardı onu unutmuşum. arabaya inmiştim tekrar çıktım. senden daha kötü durumdayım
Abooo senin hamişkoluğun çok kötü

Amin amin amin

Ayy nasip işte ben de öyle diyorum herşeyde bir hayır vardır çoook dua ediyorum canım rabbim emeklerimizin karslığını versin insallah

Ooo sen daha önce hamile kalsın bize söylemiyorsun ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…