Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilelikten galiba

@Asyaa561 sen nasılsın canım ne yaptın
burcusami biraz daha iyi misin canım
Insolsun naber canım
Eh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..

İyi güldüm

Yok hayatım şuan gebe değil karıştırdın sanırım
Şimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210414_133027.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Canım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiii güzel haberi ver de bana da umut ol inşallah nasıl hissediyorsun
Al benden de o kadar canım ümitlenip üzülmek istemiyorum şuan bi belirtim yok başka topiklerde herkes bişey hissediyor ya ben hissizleştim diyorum bazen ondan da çok umutlanmıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah hepimize senin zaten şuan belirti için çok erken canım ondan ümitsiz olma

Kıyamam ya, Rabbim kolaylık versin canım. Seni ne mutlu edecekse öyle hareket et

İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Yok canım aşılama ben yapmicam @Lumix yapacak yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir
Amin canım inşallah bebişin seninledir
Keşke bizim de öyle Bi mucizemiz olsa ama sanmıyorum
Olur inşallah neden olmasın rabbim ol demişse neler olmaz
İyiyim LaRisaCca cımm öğlenlere kadar uyumuşum bugün kafam biraz sersem gibi sen nasılsın bebiş nasıl
Günaydın prenses sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
yaaa bi kişiyi de karştırma allasennn

Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız sen doğurmamış mıydın
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Evet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende

bugünki testim

Eki Görüntüle 2824963
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
hamilelikten galiba
Yok kız ben hep böyleydim kafa bi milyon

Darısı bize olsunda bizde karıştıralım birbirimizi inşallah
Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
LaRisaCca sen naislsin cnm miniklerin nasıl? Bu arada cok sagol sorduğun icin
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Şimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var lütfen git hemen kan ver

Bu sahura kadar oturmamış halim canım adet olucam yaa birazda halsizlik var ondan Heralde 15. Gün bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…