- 8 Aralık 2020
- 522
- 1.378
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.561
evet canım
bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim
böööööööööööööö
aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.
neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr
eh biraz, başım ağrıyor bugün
aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa
LaRisaCca veo karıştırmak imkansızzz huu LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan
öyle diyelimhamilelikten galiba
Bu pazartesi olan çok azcık var sanki giib geldi bana ama yokmuuhenüz hiç koyulaşmamış niye acaba
evet ona göre varmışBu pazartesi olan çok azcık var sanki giib geldi bana ama yokmuu
Darısı bize olsunda bizde karıştıralım birbirimizi inşallahöyle diyelim
aminnnnnnnnDarısı bize olsunda bizde karıştıralım birbirimizi inşallah
Gıdım gıdım artık belki birgün ererim pikeevet ona göre varmış
Eh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..
Şimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir miİyi güldüm
Yok hayatım şuan gebe değil karıştırdın sanırım
Al benden de o kadar canımCanım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiiigüzel haberi ver de bana da umut ol inşallah nasıl hissediyorsun
Yapmayacak değil de kararsız diyelim canımneeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr
canım çok net gözüküyor, Kan ver bence, hayırlı olsunnnnnŞimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
Kıyamam ya, Rabbim kolaylık versin canım. Seni ne mutlu edecekse öyle hareket etEh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..
İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınKuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebilirizAsko iyim oruç yemeye devamkeenasipse iki güne kadar oruç tutarım clife başladım bu sabah bir hafta on gün kullanır bırakırım o zamanda kontrole denk geliyor hemen hemen doktora sormayı düşünüyorum yumurtalarım ne durumda bakarmisiniz diye inşallah bakar
Yok canım aşılama ben yapmicam @Lumix yapacakyine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir
Olur inşallah neden olmasınKeşke bizim de öyle Bi mucizemiz olsa ama sanmıyorum
Günaydın prensesİyiyimLaRisaCca cımm öğlenlere kadar uyumuşum bugün kafam biraz sersem gibi sen nasılsın bebiş nasıl
yaaa bi kişiyi de karştırma allasennn
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülerekuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana iditutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol
evet canım
bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim
böööööööööööööö
aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.
neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr
eh biraz, başım ağrıyor bugün
aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa
LaRisaCca ve karıştırmak imkansızzz huu LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün varEvet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende
bugünki testim
Eki Görüntüle 2824963
Yok kız ben hep böyleydimhamilelikten galiba
öyle diyelim
Darısı bize olsunda bizde karıştıralım birbirimizi inşallah
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektirEh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varŞimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
Yaaa çok teşekkür ederim yarın erkenden gidicemcanım çok net gözüküyor, Kan ver bence, hayırlı olsunnnnn
Bu sahura kadar oturmamış halim canımİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Amin canım inşallah bebişin seninledir
Olur inşallah neden olmasınrabbim ol demişse neler olmaz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız sen doğurmamış mıydın
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
Yok kız ben hep böyleydimkafa bi milyon
Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
Abovv minnikBu sahura kadar oturmamış halim canımadet olucam yaa birazda halsizlik var ondan Heralde 15. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?