Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız benide haftada bir çağırıyor artık nolduysa artık iş başa düştü yapacak bsey yok

bnde onu hiç anlamıyorum ama bnm doktorumun asistanı melek daha önce söylemiştimmm
Bi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk
Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın

kocam bey spagetti istedi yanına bir şey bulmam lazım

kız benide haftada bir çağırıyor artık nolduysa artık iş başa düştü yapacak bsey yok
ahahaha kızzz eyvah eyvah hadi ben neyse sen hamişsin niye öyle etti aynen kuzum valla ben cumartesi pazar haftalık yapacağım mecburen dün geldim koştur koştur belim koptu bide 7 yi geçiyor eve gelmem sıkıntı

Bi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk

Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın
kesinlikle öyle canım ben zaten bu durumun en başında demiştim biz evde yeriz diye yok falan dediler illa yanlarında olalım istediler de şimdi kendileri kaçıyor bizden he bu arada o mesajın gözden kaçmış aşkolsun ne gözün kalacak senin güzel yüreğin yeter

Hadi siz gitmiyorsun uz bana bir de kendi gelmeye başladı

ahahaha kızzz eyvah eyvah hadi ben neyse sen hamişsin niye öyle etti aynen kuzum valla ben cumartesi pazar haftalık yapacağım mecburen dün geldim koştur koştur belim koptu bide 7 yi geçiyor eve gelmem sıkıntı
kuzuş hafta sonu yasak var die diğer eltimde kalmk istemiş onunda annesi taşınıyor 2 bina yakınına demiş bn onunla ilgilencem bni aradı çağırmamı istedi bnde ayy kmseyi agırlayamam temzlk yapamıorm ztn ev batıyor snra dedim geçen gün kendide bana trip atıyor glba aslında alınmaz ama çağırılmak istiyor zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…