Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amannn Allah bol kazanç versin yaşam kolaylığı versin inşallah
Ne demek kuzum bi bakıyım dedim sayfayı okuyamam ama belki etiketlenmişimdir dedim hissetmişimçok sayfa var direk sona geldim
Çoğu zaman hepimiz bunu yapıyoruz maşallah sayfa çok aktif yetişmek için çok aktif olmak şart
Sonuna kadar devam edeceğim inşallah canım benim
Et bebişim şifa olsun
Sana sabredip test yapmama ödülünü vermek üzere LaRisaCca yı sahneye davet ediyorum
Skrkz17 isterdim ki bir sebebin olmamış olsaydı ve erkenden müjdeni alabilseydin ama bu konuda direnç gösterdiğin için bu ödülü sana veriyorum tebrik ederim
Kuzum hic endiselenme. Senin sag salim gelecek bebeklerin bu sefer. Icini ferah tut. Iyi dusun ki iyi olsun. Ben oyle yapiyodum bu gebeligimde. Ki biliyosun cokta kolay gecmedi ilk donemim.
İnşallah rabbim ağzından duysun

Ay canim sagolasin dusunmen yeter. . Burasi istanbula yakin birde fabrika falan cok ya. Giden istanbula gidiyor. Yada ev isi zor geldigi icin fabrikalara falan giriyorlar. Fiyatlarda o yuzden yuksek saniyorum. Bu konuda cok muzdaripim.

Evet sayfa çok aktif maşallah ve aslında güzel bir şey bu ama giremeyince sıkıntı hayır şimdi içim içimi de yiyor bir şey kaçırdım mı diye

Çıkacak inşallah dileğin de ikizleri minnoş doğdu sanırım 2 ay küvözde kaldılar ama iyiler çok şükür

Amin canim insallah.

Evet sayfa çok aktif maşallah ve aslında güzel bir şey bu ama giremeyince sıkıntı hayır şimdi içim içimi de yiyor bir şey kaçırdım mı diye
Çok önemli birşey konuşmadık canım pazartesiyi bekliyoruz sen gelince konuşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…