Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuş yarm gün 100 tüm gün 200

Gelin benimkinide kesinn vallaa
Anneme kacicam bende ikigun kalsin annesinde kafam kaldirmiyo .
İstahi durmuyoo
Onun tansiyon dustukce benimki cikiyoor he
Yettik gariii
Ay benım kocaya da el atın kizlar. Uykum var deyip yatıyor tepinip duruyor yataktabende hayatta uyuyamam biri kipirdanirken.. Ömrümü bitiriyor benim ramazanda
Kıpraşma leynn desene ne kıpraşıp durun
Ne demek kuzum. Ellerine sağlık güle güle kirlet. Canım kullandığımız ilaçların yan etkisi onlar malesef. Artık yeni ay yeni umut diyeceğiz inşallah bu ay gebe kalırsın
"Çekilin anayım ben" müdahalesi yapacağım belki bende bigun
Elbette yapacaksın ,bunu sonuna kadar hepimiz hakediyoruz
Merhaba evet çakşır bende duydum hatta bi ara kullanmayı bile düşündüm fakat genellikle erkeklerin kullanması lazımmış. Kimi faydasını görmüş kimi görmemiş. Nasipte varsa oluyo zaten.
Kuzucum cvp verdiğin için teşekkürler
D dilaaaaaaaa

Sabahın köründe kalktımm evi topladım. Wc banyo paspaslarını makineye attım bulaşık mak çalıştırdım çamaşır katladım sözde kadın gelecek. Pat bir mesaj.. oğlum kusuyor ateşi çıktı hastanedeyiz gelmeyeceğim.. zaten cuma da ekti beni kafasına sıkasım geliyor. Çünkü ben onu artık 1 ay almam eve. Ya çocuk koronaysa. Kalkıp temizlik yapacam şimdş

Gidicem şimdi canım çok korkuyorum
Korkacak birşey yok canım varsa da yoksa da.. ben hep bebişlerinin sende olduğunu düşündüm hiç inancımı yitirmedim inşallah da öyle olacak. Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Günaydın minnoş anne nasılsın
Bendeki cizgi silinmiş cok cok azalmış dine göre cnm...gebelik olussa az da olsa artması ya da en azından çizginin ayni kalması gerekirdi ignrnin az da olsa etkisi var ise oymus demek ki bende ki Gene de kana gidecegim simdi

Bendeki cizgi silinmiş cok cok azalmış dine göre cnm...gebelik olussa az da olsa artması ya da en azından çizginin ayni kalması gerekirdi ignrnin az da olsa etkisi var ise oymus demek ki bende ki Gene de kana gidecegim simdi
Günaydın canım. Evet dediğim gibi iğnenin az da olsa etkisi var 1 tane gonapeptyl in etkisi max 2 günde geçiyor. Bir başka bayan arkadaş daha vardı 2020 aralık tüp bebek topiğinde miydi neydi onda da aynı şey oldu. Gonapeptyl günü test yaptı nr kadar etki olduğunu anlamak için, çok silikti. Ertesi gün geçmiş diyebileceğimiz kadar yoktu. O kadar az hcg içeriyor yani Aynı marka test ile mi yaptın testi? Her markanın algılaması değişir çünkü.

günaydın kızlarrrrrr......

yengec4 doktora gitmiş mi
@coconatt tan haber alan var mı
yok daha gitmedim canım kontrolüm çarşamba günü bakalım ne olcak ama bu ay hiç umudum yok ne bileyim bu ay olmucak diye geçiyo içimden.hiç böyle hissetmemiştim bu ay böyle geçiyo içimden nedense..
belki de geçen ay çok umutlanıp olmayınca artık olmayacak diye düşünüyorum içten içe

Evet ayni marka surelab belki de 4 nisanda yaptirdigim ovitrelle nin etkisi kalmıştır...cizgi neden gitti ki simdi..

Günaydın canım benim
Geçen ay beklentinin yüksek olması şuan böyle hissettiriyor,anlıyorum ama her ay aynı durumu yaşayacağız diye birşey yok ki tatlım. Hem daha 2. Tedavi n olacak hemen pes etmek yok. İnşallah bu ayki tedavinle gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…