- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.101
Kuzuş yarm gün 100 tüm gün 200Sakın ha evladını düşün
Abovv taş atıp kolları mı yoruluyormuş ya hu .. 300 çok.. mesela haftada iki sürekli gelecekse de mi fiyat aynı?
Ay uyku konusunda umarım öyle olur yokss ben bir ayıcık gibi kış uykusundayım archiko
Sürekli alacak olunca da mı fiyat aynı? Yarım gün 100₺ normal. Haftada 1 gelir ayda 400 gayme
Ahahhaajşirket kurar şirket
Çabuk duşa duyguşşşşş
Güle güle kullan ödülünü bbgmAyyy çok teşekkürlerbeni bu ödüle layık gördüğünüz için başta C Capanin Gururu Teyom sonra LaRisaCca sonra edaecoo ya çok teşekkürler
Hadi güzel haberleri kap gel nSu tansiyon iside düzelse bende rahatlar yerim belki
Yarin gorusmem var dualariniza talibim
Yettik gariiiGelin benimkinide kesinn vallaa
Anneme kacicam bende ikigun kalsin annesinde kafam kaldirmiyo .
İstahi durmuyoo
Onun tansiyon dustukce benimki cikiyoor he
Kıpraşma leynn deseneAy benım kocaya da el atın kizlar. Uykum var deyip yatıyor tepinip duruyor yataktabende hayatta uyuyamam biri kipirdanirken.. Ömrümü bitiriyor benim ramazanda
Ne demek kuzum. Ellerine sağlık güle güle kirlet. Canım kullandığımız ilaçların yan etkisi onlar malesef. Artık yeni ay yeni umut diyeceğiz inşallah bu ay gebe kalırsınTeşekkür ederim bildirim içinbugün hiç bakmamştm sayfaya maalesef hepimizin derdi temizlik bugün dayanamadm test yaptm negatif kendimi öyle kaptrmşm ki düşünmemek için anca oturabildm ya benm her adet öncesi balon gibi şişerim o yok sadece bel ağrısı arada gelip gidiyo ve göğüslerim de şişmez ağrımaz ama ağrıyo ilaçlarn etkisidir diye düşünmek istiyorum olsa testte çıkardı artık 16. Güne girdim sonuçta
"Çekilin anayım ben" müdahalesi yapacağım belki bende bigun
Kuzucum cvp verdiğin için teşekkürlerMerhaba evet çakşır bende duydum hatta bi ara kullanmayı bile düşündüm fakat genellikle erkeklerin kullanması lazımmış. Kimi faydasını görmüş kimi görmemiş. Nasipte varsa oluyo zaten.
Korkacak birşey yok canım varsa da yoksa da.. ben hep bebişlerinin sende olduğunu düşündüm hiç inancımı yitirmedim inşallah da öyle olacak. Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahGidicem şimdi canımçok korkuyorum
İnşallahhh canım inşallahGüle güle kullan ödülünü bbgmevin en güzel baş köşesine koy vallahi hayran kaldım sana ben olsam 50 kere sınavında olsa yapmıştım çnki hadi bugn güzl haberleri bekliyoruzzzzz
İnşallahhh canım inşallahKorkacak birşey yok canım varsa da yoksa da.. ben hep bebişlerinin sende olduğunu düşündüm hiç inancımı yitirmedim inşallah da öyle olacak. Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
Habersiz bırakma biziİnşallahhh canım inşallah
Günaydın minnoş anne nasılsınGünaydın
Bendeki cizgi silinmiş cok cok azalmış dine göre cnm...gebelik olussa az da olsa artması ya da en azından çizginin ayni kalması gerekirdiGünaydın minnoş anne nasılsın
Günaydın canım. Evet dediğim gibi iğnenin az da olsa etkisi var 1 tane gonapeptyl in etkisi max 2 günde geçiyor. Bir başka bayan arkadaş daha vardı 2020 aralık tüp bebek topiğinde miydi neydi onda da aynı şey oldu. Gonapeptyl günü test yaptı nr kadar etki olduğunu anlamak için, çok silikti. Ertesi gün geçmiş diyebileceğimiz kadar yoktu. O kadar az hcg içeriyor yani Aynı marka test ile mi yaptın testi? Her markanın algılaması değişir çünkü.Bendeki cizgi silinmiş cok cok azalmış dine göre cnm...gebelik olussa az da olsa artması ya da en azından çizginin ayni kalması gerekirdiignrnin az da olsa etkisi var ise oymus demek ki bende ki Gene de kana gidecegim simdi
yok daha gitmedim canım kontrolüm çarşamba günü bakalım ne olcak ama bu ay hiç umudum yok ne bileyim bu ay olmucak diye geçiyo içimden.hiç böyle hissetmemiştim bu ay böyle geçiyo içimden nedense..
Evet ayni marka surelabGünaydın canım. Evet dediğim gibi iğnenin az da olsa etkisi var 1 tane gonapeptyl in etkisi max 2 günde geçiyor. Bir başka bayan arkadaş daha vardı 2020 aralık tüp bebek topiğinde miydi neydi onda da aynı şey oldu. Gonapeptyl günü test yaptı nr kadar etki olduğunu anlamak için, çok silikti. Ertesi gün geçmiş diyebileceğimiz kadar yoktu. Aynı marka test ile mi yaptın testi? Her markanın algılaması değişir çünkü.
Günaydın canım benimgünaydın kızlarrrrrr......
yok daha gitmedim canım kontrolüm çarşamba günü bakalım ne olcak ama bu ay hiç umudum yok ne bileyim bu ay olmucak diye geçiyo içimden.hiç böyle hissetmemiştim bu ay böyle geçiyo içimden nedense..
belki de geçen ay çok umutlanıp olmayınca artık olmayacak diye düşünüyorum içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?