Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım verdim 2 saat sonra çıkacak
Ver kurtullll ver kurtulllll 1.5 saat kaldı hadi hayırla inşallah
Günaydın hatunlar
Günaydın bebişim
Kan verdim hayirlisi qrtik canim...
İnşallah güzel çıkacak canım
Günde üç beş tane iciyodum. sigarasız ilk iş gunum çok sefer bırakmayı denedim ama azaltma harici bişey yapmamıştım bakalım ilk günü nasıl geciricem
Sakız alsaydın keşke cak cuk çiğnersin
Gerçekten öyle olur ama takılma bunlara hepimiz yaşadık bunları yıllarca.. sen çok erken pes ediyorsun

Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi bu defa

Skrkz17 hemen testeee hemennnn
edaecoo cücü kontrol günü geldi heyecan yüklendik. Sağlıklı güzel haberlerini alacağıma hiç şüphem yok. Çıkarçıkmaz haber ver bana merak ederim
tbki hbr ederm teyzoşumuzz inşallah sağlklı oldugunu duyarız kuzuş hyrlısı allahtann

Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun kan sulandırıcı kullanacaksın değil mi bu defa
İnşallah canım Genetik ve pıhtılaşma testlerim temiz ama doktor her ihtimale karşı gebelik olunca kullandıracakmış

kendini çok yorma kuzu dkkt et bak bnm dün her yerim agırıyordu agrıdan yatamadm neredeyse dkkt et

gerçekten de pes ettim bu ara her şey üst üste geldi desem yeridir.
spora yazıldım spor salonları kapandı sözde diyete başladım 2 gün uyguladım 5 gün tırt yine kilo aldım
ev desen işlere zor yetişiyorum kendime vakit ayıramıyorum yani anlayacağın bu ara depresif mod on
arada sayfaya girip takılıyorum işte kafa dağıtmak için

Aa ne kadar da ben

Kızlar günaydın, aşılama öncesi rahim ağzından kateter geçişi denemesini yaptırdım bugün, hiç sorunsuz ağrısız geçti, şaşırdım çok, rahim ağzının son kısmında az bi kavis varmış sadece, bnm ilk aşılamada nası o kadar canım yandı nası içeri geçemediler hiç anlayamadım, daha geçen ay bana kesin histeroskopi olman gerekiyo demişti eski doktorum, çok şaşkınım şuan, yapışıklık falan bişey yokmuş açıkmış yani

Canım tedavi sırasında biraz daha hassas olabilir doku. Ben defalarca sulu ultrason ve rahim filmi çektirdim rahim ağzını rahat geçti katater, tabii yine ağrı oldu ama tüp bebek transferinde çok çok daha fazla Canım acımıştı. Sanırım ödem falan oluyor

ayyy misss gibi bir haberr çok çok sevndmm canım hadi gözn aydın olsun inşallah

Transferde idrara sıkışıkmıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…