- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.141
Ver kurtullll ver kurtulllllTamam canım verdim 2 saat sonra çıkacak
Günaydın bebişimGünaydın hatunlar
İnşallah güzel çıkacak canımKan verdim hayirlisi qrtik canim...
Sakız alsaydın keşke cak cuk çiğnersinGünde üç beş tane iciyodum. sigarasız ilk iş gunum çok sefer bırakmayı denedim ama azaltma harici bişey yapmamıştım bakalım ilk günü nasıl geciricem
Gerçekten öyle olur ama takılma bunlarayaptığım bi sürü hobim var aslında ama bu aralar akşamları yorgunluktan bayılıyorum hiç birine vakit bulamıyorum
gündüz işte boş kalınca geliyor aklıma düşünmeyeyim diyorum hani düşündüğün şey karşına daha çok mu çıkar bilmem sürekli bebekler,hamileler,çocuğunu gezdiren anneler karşıma çıkıp duruyor
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursunMerhaba canlar,
Klomen kullandım, cumartesi bitti ilaç. Yarın doktor çatlatma iğnesi için çağırdı. Çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. 1 kaybım var. Kalbi durduğu için aldılar bebeğimi kürtaj oldum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canımMerhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursunkan sulandırıcı kullanacaksın değil mi bu defa
kendini çok yorma kuzu dkkt et bak bnm dün her yerim agırıyordu agrıdan yatamadm neredeyse dkkt etSabahın köründe kalktımm evi topladım. Wc banyo paspaslarını makineye attım bulaşık mak çalıştırdım çamaşır katladım sözde kadın gelecek. Pat bir mesaj.. oğlum kusuyor ateşi çıktı hastanedeyiz gelmeyeceğim.. zaten cuma da ekti benikafasına sıkasım geliyor. Çünkü ben onu artık 1 ay almam eve. Ya çocuk koronaysa. Kalkıp temizlik yapacam şimdş
ayyy çokk heycanlıııı gelsin poztf sonuçlar inşallahTamam canım verdim 2 saat sonra çıkacak
hakkında hyrlısı olsun cnm inşallah bebişin seninledirKan verdim hayirlisi qrtik canim...
gerçekten de pes ettim bu ara her şey üst üste geldi desem yeridir.Ver kurtullll ver kurtulllll 1.5 saat kaldı hadi hayırla inşallah
Günaydın bebişim
İnşallah güzel çıkacak canım
Sakız alsaydın keşke cak cuk çiğnersin
Gerçekten öyle olur ama takılma bunlarahepimiz yaşadık bunları yıllarca.. sen çok erken pes ediyorsun
Ne kadar kilo versem de beni hiç bırakmayan sadık bi Jennifer Lopez şeyim var
Aa ne kadar da bengerçekten de pes ettim bu ara her şey üst üste geldi desem yeridir.
spora yazıldım spor salonları kapandısözde diyete başladım 2 gün uyguladım 5 gün tırt yine kilo aldım
ev desen işlere zor yetişiyorum kendime vakit ayıramıyorumyani anlayacağın bu ara depresif mod on
arada sayfaya girip takılıyorum işte kafa dağıtmak için
bende de aynısının farklı bi versiyonu varNe kadar kilo versem de beni hiç bırakmayan sadık bi Jennifer Lopez şeyim var
İnşallahhh canımçokk heycanlıııı gelsin poztf sonuçlar inşallah
Canım tedavi sırasında biraz daha hassas olabilir doku. Ben defalarca sulu ultrason ve rahim filmi çektirdim rahim ağzını rahat geçti katater, tabii yine ağrı oldu ama tüp bebek transferinde çok çok daha fazla Canım acımıştı. Sanırım ödem falan oluyorKızlar günaydın, aşılama öncesi rahim ağzından kateter geçişi denemesini yaptırdım bugün, hiç sorunsuz ağrısız geçti, şaşırdım çok, rahim ağzının son kısmında az bi kavis varmış sadece, bnm ilk aşılamada nası o kadar canım yandı nası içeri geçemediler hiç anlayamadım, daha geçen ay bana kesin histeroskopi olman gerekiyo demişti eski doktorum, çok şaşkınım şuan, yapışıklık falan bişey yokmuş açıkmış yani
O bende de varNe kadar kilo versem de beni hiç bırakmayan sadık bi Jennifer Lopez şeyim var
bnm randevum 13.30 da kuzuşİnşallahhh canımsen naptın
ayyy misss gibi bir haberr çok çok sevndmm canım hadi gözn aydın olsun inşallahKızlar günaydın, aşılama öncesi rahim ağzından kateter geçişi denemesini yaptırdım bugün, hiç sorunsuz ağrısız geçti, şaşırdım çok, rahim ağzının son kısmında az bi kavis varmış sadece, bnm ilk aşılamada nası o kadar canım yandı nası içeri geçemediler hiç anlayamadım, daha geçen ay bana kesin histeroskopi olman gerekiyo demişti eski doktorum, çok şaşkınım şuan, yapışıklık falan bişey yokmuş açıkmış yani
Transferde idrara sıkışıkmıydınız?Canım tedavi sırasında biraz daha hassas olabilir doku. Ben defalarca sulu ultrason ve rahim filmi çektirdim rahim ağzını rahat geçti katater, tabii yine ağrı oldu ama tüp bebek transferinde çok çok daha fazla Canım acımıştı. Sanırım ödem falan oluyor
inşallah canım bnm, şimdi bu hafta regl olunca doooğru aşılamayaayyy misss gibi bir haberr çok çok sevndmm canım hadi gözn aydın olsun inşallah
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz cok heyecanli❤❤Tamam canım verdim 2 saat sonra çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?