Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ayni marka surelab belki de 4 nisanda yaptirdigim ovitrelle nin etkisi kalmıştır...cizgi neden gitti ki simdi..
Canım bugün 19 nisan ovitrelle kalmaz artık. Sen ayın 10 unda transfer olup 14 ünde gonapeptyl vurdun. Bu olsa olsa gonapeptyl den olabilir. Demekki senin bünyen hemen atamıyor. Sonuçta çizgi tamamen kaybolmamış hala var öyle değil mi? Belki de gebelik var, gonapeptyl in de etkisi de az da olsa vardı şimdi gonapeptyl geçmeye başladı ondan silindi. Dur hemen karalar bağlama gebesindir inşallah ama yani bugün ayın 19 u 5 gün gonapeptyl kalmış olamaz. 2 günde etkinin geçtiğini görmesem birkaç kişide inanırdım.

amin canım inşalllah
doğru söylüyorsun canım moral bozmak için erken ama psikolojik olarak ta yoruldum sanki her ay oldu mu olacak mı diye düşünmeden duramıyorum bugün biraz da havadan herhalde depresyondayım

Söz anonimdir teocum kullaniriz, kullanmamiz lazım artık şimdiden yoruldum
O zaman ilk adımı bekliyoruz. Sigarayı ne zaman bırakıyorsun? Hemmyoruldum deyip hem de efkar sigarası yakmıyorsun inşallah
Sen kendine hani bir hobi edinecektin? Düşünmeyecektin?

Bence bu iş her iki tarafa da yansıyor hem işe hem sana. ayrıca bu durumu hızlandırmanı da sağlar hemen bırakırsın inşallah
Günde üç beş tane iciyodum. sigarasız ilk iş gunum çok sefer bırakmayı denedim ama azaltma harici bişey yapmamıştım bakalım ilk günü nasıl geciricem

O zaman ilk adımı bekliyoruz. Sigarayı ne zaman bırakıyorsun? Hemmyoruldum deyip hem de efkar sigarası yakmıyorsun inşallah

Sen kendine hani bir hobi edinecektin? Düşünmeyecektin?
yaptığım bi sürü hobim var aslında ama bu aralar akşamları yorgunluktan bayılıyorum hiç birine vakit bulamıyorum
gündüz işte boş kalınca geliyor aklıma düşünmeyeyim diyorum hani düşündüğün şey karşına daha çok mu çıkar bilmem sürekli bebekler,hamileler,çocuğunu gezdiren anneler karşıma çıkıp duruyor

Merhaba canlar,
Klomen kullandım, cumartesi bitti ilaç. Yarın doktor çatlatma iğnesi için çağırdı. Çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah. 1 kaybım var. Kalbi durduğu için aldılar bebeğimi kürtaj oldum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…