Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevapladığınız için teşekkür ederim eşimde bi sorun yok ama o da kullansn belki etkisi artar peki ne zaman başlamam gerek belli bi dönemi var mı ? Ve kökü mü daha iyi sizce suyu mu ben kök olanı almştm daha sağlıklı olur diye siz nasıl kullandınız

Teşekkür ederim bildirim için bugün hiç bakmamştm sayfaya maalesef hepimizin derdi temizlik bugün dayanamadm test yaptm negatif kendimi öyle kaptrmşm ki düşünmemek için anca oturabildm ya benm her adet öncesi balon gibi şişerim o yok sadece bel ağrısı arada gelip gidiyo ve göğüslerim de şişmez ağrımaz ama ağrıyo ilaçlarn etkisidir diye düşünmek istiyorum olsa testte çıkardı artık 16. Güne girdim sonuçta

Rica ederim, ben suyunu aldım daha kolay diye kökü daha faydalıdır sonuçta daha doğal ama tam olarak kullanmadığım için onu yorum yapamayacağım. Ben adetin son günleri kullandım yumurtlama görene kadar kullanıyorsunuz onun içinde ovülasyon testi gerekiyor ben 10 gün kadar kullandım adetin bitimine yakın ve 1 hafta zaten akıntınız olursa anlarsınız bırakırsınız. Ama ovülasyon testi daha sağlıklı olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…