- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.161
Insallah cok guzel cikacak canim❤Kan verdim hayirlisi qrtik canim...
Duyacaksın tatlım bundan hiç şüphem yok Ben de güzel haberlerini bekliyorumtbki hbr ederm teyzoşumuzz inşallah sağlklı oldugunu duyarız kuzuş hyrlısı allahtann
Her ihtimale karşı bunu kullanman iyi olur canım çünkü kalbi durmuş genelde kalp durması ile sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüpheleniliyorİnşallah canımGenetik ve pıhtılaşma testlerim temiz ama doktor her ihtimale karşı gebelik olunca kullandıracakmış
Canım başka bir kadın ayarladım en acilinden kendim yapamayacak gibiyim çünkükendini çok yorma kuzu dkkt et bak bnm dün her yerim agırıyordu agrıdan yatamadm neredeyse dkkt et
Gerçekten bazen her şey üst üste geliyor Ama olsun yine de yılmak yok bak biz yıllarca hiç yılmadık Sen de bununla motive ol hayatım daha çok yenisin çünkü bu yoldagerçekten de pes ettim bu ara her şey üst üste geldi desem yeridir.
spora yazıldım spor salonları kapandısözde diyete başladım 2 gün uyguladım 5 gün tırt yine kilo aldım
ev desen işlere zor yetişiyorum kendime vakit ayıramıyorumyani anlayacağın bu ara depresif mod on
arada sayfaya girip takılıyorum işte kafa dağıtmak için
Jennifer ise sorun yok tatlım iyi bile olmuş olabilirNe kadar kilo versem de beni hiç bırakmayan sadık bi Jennifer Lopez şeyim var
Canım günaydın Sabah sabah senin bu güzel haberlerin ne güne başlamak ne kadar hoş inşallah bu ay ki tedavinle bebişine kavuşursun hayatım demek ki düşünüldüğü kadar problem olabilecek bir sorun da yokmuş aslındaKızlar günaydın, aşılama öncesi rahim ağzından kateter geçişi denemesini yaptırdım bugün, hiç sorunsuz ağrısız geçti, şaşırdım çok, rahim ağzının son kısmında az bi kavis varmış sadece, bnm ilk aşılamada nası o kadar canım yandı nası içeri geçemediler hiç anlayamadım, daha geçen ay bana kesin histeroskopi olman gerekiyo demişti eski doktorum, çok şaşkınım şuan, yapışıklık falan bişey yokmuş açıkmış yani
Günaydın bebişim nasılsıngünaydın kızlar.. güzel bir hafta olsun inşallah
eveet inşallahCanım günaydın Sabah sabah senin bu güzel haberlerin ne güne başlamak ne kadar hoş inşallah bu ay ki tedavinle bebişine kavuşursun hayatım demek ki düşünüldüğü kadar problem olabilecek bir sorun da yokmuş aslında
günadın kuzucum iyiyim ama gözlerimden uyku aykıyor şimdiden akşam olsun ev gidiyim diye bakıyoprumGünaydın bebişim nasılsın
Teşekkür ederim bende adetim başlaynca test alıp başlıcm umarm faydasını görürümRica ederim, ben suyunu aldım daha kolay diye kökü daha faydalıdır sonuçta daha doğal ama tam olarak kullanmadığım için onu yorum yapamayacağım. Ben adetin son günleri kullandım yumurtlama görene kadar kullanıyorsunuz onun içinde ovülasyon testi gerekiyor ben 10 gün kadar kullandım adetin bitimine yakın ve 1 hafta zaten akıntınız olursa anlarsınız bırakırsınız. Ama ovülasyon testi daha sağlıklı olur tabi
Eşimle beraber kullancz bizde Rabbim bekleyen herkese nasip etsinMerhaba evet çakşır bende duydum hatta bi ara kullanmayı bile düşündüm fakat genellikle erkeklerin kullanması lazımmış. Kimi faydasını görmüş kimi görmemiş. Nasipte varsa oluyo zaten.
inşallah canım bnm, şimdi bu hafta regl olunca doooğru aşılamaya
snin görüş randevun mu var bugün, bebişe selamlar
evet teyzoşları gidip görücez bakalım ense kalınlıgına fln bakıcak doktor amcası inşallah herşey yolundadır duanıza talibiz
çok doğru bi karar vermişsin beybiDuyacaksın tatlım bundan hiç şüphem yok Ben de güzel haberlerini bekliyorum
Her ihtimale karşı bunu kullanman iyi olur canım çünkü kalbi durmuş genelde kalp durması ile sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüpheleniliyor
Canım başka bir kadın ayarladım en acilinden kendim yapamayacak gibiyim çünkü
Gerçekten bazen her şey üst üste geliyor Ama olsun yine de yılmak yok bak biz yıllarca hiç yılmadık Sen de bununla motive ol hayatım daha çok yenisin çünkü bu yolda
Jennifer ise sorun yok tatlım iyi bile olmuş olabilir
Canım günaydın Sabah sabah senin bu güzel haberlerin ne güne başlamak ne kadar hoş inşallah bu ay ki tedavinle bebişine kavuşursun hayatım demek ki düşünüldüğü kadar problem olabilecek bir sorun da yokmuş aslında
Oyyy dualarım sizinle kuzum benimevet teyzoşları gidip görücez bakalım ense kalınlıgına fln bakıcak doktor amcası inşallah herşey yolundadır duanıza talibiz
o güzel haberleri duydu ama teo teyzesiii otursun oturduğu yerde
bu sfer aşılama olucak sankimmm bn umutluyum sendn kuzumeveet inşallah
aynen, problem o değilmiş aslında, darlıktan sebep olmuyo sanıyodum ben hep, yani iki farklı doktorun nasıl bu kadar farklı sonuçlara ulaşabildiğine inanamıyorum düşündükçe de sinirleniyorum, histeroskopiden kurtulmama seviniyorum ama bi yandan da demekki sebepsiz infertiliteymiş diye bi üzüldüm de, hep bi sebep ararız hep şundan olmuyo bundan olmuyo deriz ya
bnde bndeeee biri bizi ışınlasınnngünadın kuzucum iyiyim ama gözlerimden uyku aykıyor şimdiden akşam olsun ev gidiyim diye bakıyoprum
inşallah balım siz nasılsınız iyimisinz herhangi bir belirtiniz yok demiOyyy dualarım sizinle kuzum benimiçini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah
İnşallahNe demek kuzum. Ellerine sağlık güle güle kirlet. Canım kullandığımız ilaçların yan etkisi onlar malesef. Artık yeni ay yeni umut diyeceğiz inşallah bu ay gebe kalırsın
Hadi inşallah güzel güzel haberlerinizi bekliyoruzevet teyzoşları gidip görücez bakalım ense kalınlıgına fln bakıcak doktor amcası inşallah herşey yolundadır duanıza talibiz
Ah ağzından bal damlıyobu sfer aşılama olucak sankimmm bn umutluyum sendn kuzum
Aynen valla sakizla geziyorum ramazan ortası olmuyo ama yapcak baska biseyim de yokSakız alsaydın keşke cak cuk çiğnersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?