Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tbki hbr ederm teyzoşumuzz inşallah sağlklı oldugunu duyarız kuzuş hyrlısı allahtann
Duyacaksın tatlım bundan hiç şüphem yok Ben de güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım Genetik ve pıhtılaşma testlerim temiz ama doktor her ihtimale karşı gebelik olunca kullandıracakmış
Her ihtimale karşı bunu kullanman iyi olur canım çünkü kalbi durmuş genelde kalp durması ile sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüpheleniliyor
kendini çok yorma kuzu dkkt et bak bnm dün her yerim agırıyordu agrıdan yatamadm neredeyse dkkt et
Canım başka bir kadın ayarladım en acilinden kendim yapamayacak gibiyim çünkü
Gerçekten bazen her şey üst üste geliyor Ama olsun yine de yılmak yok bak biz yıllarca hiç yılmadık Sen de bununla motive ol hayatım daha çok yenisin çünkü bu yolda
Ne kadar kilo versem de beni hiç bırakmayan sadık bi Jennifer Lopez şeyim var
Jennifer ise sorun yok tatlım iyi bile olmuş olabilir
Canım günaydın Sabah sabah senin bu güzel haberlerin ne güne başlamak ne kadar hoş inşallah bu ay ki tedavinle bebişine kavuşursun hayatım demek ki düşünüldüğü kadar problem olabilecek bir sorun da yokmuş aslında

eveet inşallah
aynen, problem o değilmiş aslında, darlıktan sebep olmuyo sanıyodum ben hep, yani iki farklı doktorun nasıl bu kadar farklı sonuçlara ulaşabildiğine inanamıyorum düşündükçe de sinirleniyorum, histeroskopiden kurtulmama seviniyorum ama bi yandan da demekki sebepsiz infertiliteymiş diye bi üzüldüm de, hep bi sebep ararız hep şundan olmuyo bundan olmuyo deriz ya

Teşekkür ederim bende adetim başlaynca test alıp başlıcm umarm faydasını görürüm

Merhaba evet çakşır bende duydum hatta bi ara kullanmayı bile düşündüm fakat genellikle erkeklerin kullanması lazımmış. Kimi faydasını görmüş kimi görmemiş. Nasipte varsa oluyo zaten.
Eşimle beraber kullancz bizde Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

çok doğru bi karar vermişsin beybi

evet teyzoşları gidip görücez bakalım ense kalınlıgına fln bakıcak doktor amcası inşallah herşey yolundadır duanıza talibiz
Oyyy dualarım sizinle kuzum benim içini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah

bu sfer aşılama olucak sankimmm bn umutluyum sendn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…