- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.181
Cok guzel cikmis sonucun canim senin kacinci gunundu kac embriyo.Kızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Canım seninkine bakamadım kaç çıktı kuzum benim 5.gün 2 embriyo 10. Günüm bugünCok guzel cikmis sonucun canim senin kacinci gunundu kac embriyo.
Benimki baya düşük bunun yaninda
Benim de 9.gunum ama 34 ciktiCanım seninkine bakamadım kaç çıktı kuzum benim 5.gün 2 embriyo 10. Günüm bugün
Sus sus zaten ben de tam diyordum ki en kısa zamanda nasıl gidebilirim
Canım ben de işte farklı bir doktorun kararından dolayı o kadar gebelik kaybı yaşamadım mı? Maalesef olabiliyor böyle şeyler tatlımeveet inşallah
aynen, problem o değilmiş aslında, darlıktan sebep olmuyo sanıyodum ben hep, yani iki farklı doktorun nasıl bu kadar farklı sonuçlara ulaşabildiğine inanamıyorum düşündükçe de sinirleniyorum, histeroskopiden kurtulmama seviniyorum ama bi yandan da demekki sebepsiz infertiliteymiş diye bi üzüldüm de, hep bi sebep ararız hep şundan olmuyo bundan olmuyo deriz ya
Yok daha cikmadi
günadın kuzucum iyiyim ama gözlerimden uyku aykıyor şimdiden akşam olsun ev gidiyim diye bakıyoprum
HahahAynen valla sakizla geziyorum ramazan ortası olmuyo ama yapcak baska biseyim de yok
Eki Görüntüle 2829046
Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Kız ne düşüğü saçmalama çok güzelKızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Canım seninki çift embriyo değil ki seninki tek embriyo değil mi? Hem önemli olan sağlıkla ilerlemesi şu saatten sonraCok guzel cikmis sonucun canim senin kacinci gunundu kac embriyo.
Benimki baya düşük bunun yaninda
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın canım yumurta takibi yapıldığı zaman 17-24 mm arasında yumurta çatlatılır senin yumurtalarının ne kadar sürede uyarılacağını bilemeyiz herkesinki değişik oluyor hakkında hayırlısı olsunMerhaba hanımlar bir sorum olacak cevap verebilirseniz cok sevinirimklomen kullandim gectigimiz perşembe bitti cuma kontrole gel dedi doktor gittigimde yumurtalar iyi dedi pazartesi tekrar gel catlatabiliriz belki dedi bugun gittigimde de cuma tekrar gel dedi catlama ignesi kac gün sonra yapilir bilgisi olan var mi eger regl gununu 1 sayarsak bugun 10. Günüm klomeni kullandigim gunu 1 sayarsak da 9. Gunum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tbkide hamilesinnnnnn deliiii bnmde 240 çıkmıştıı hiçte düşük değil çok güzel bak biz sana dedik demiii çok sevndmmmmmmmKızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
5.gun dondurulmuş cift embriyoCanım seninki çift embriyo değil ki seninki tek embriyo değil mi? Hem önemli olan sağlıkla ilerlemesi şu saatten sonraönemli olan senin gebe olman değil mi? Hamilesin işte Allah'ın izniyle buna mutlu olacağına ağlıyor musun Bir de
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın canım yumurta takibi yapıldığı zaman 17-24 mm arasında yumurta çatlatılır senin yumurtalarının ne kadar sürede uyarılacağını bilemeyiz herkesinki değişik oluyor hakkında hayırlısı olsun
iğne etkisi bu kdr yüksek çıkarmaz bnce canım tebrikler hamilesinEki Görüntüle 2829046
Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Kuzu 5. Günde 240 ikiz gebeliği gösterirayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tbkide hamilesinnnnnn deliiii bnmde 240 çıkmıştıı hiçte düşük değil çok güzel bak biz sana dedik demiii çok sevndmmmmmmm
Hayatım Tamam bir tanesi tutmuş demek ki5.gun dondurulmuş cift embriyo
Yaaa gercek mi oyle mi diyorsunuziğne etkisi bu kdr yüksek çıkarmaz bnce canım tebrikler hamilesin
Yarin tekrarlayayim mi testi..Hayatım Tamam bir tanesi tutmuş demek kisenin de bir bebeğin olmuş kuzucum
Kuzum niye düşük olsunYaaa gercek mi oyle mi diyorsunuz34 9.gun cift embriyo ya gore dusuk degil mi..
Çarşamba günü kan ver canımYarin tekrarlayayim mi testi..
5. Gün olan aysun o zaman ben de diyorum skrz ne ara 10 gün oldu zaman çok hızlı geçiyor
tatlım biri tutmuş olblr ikisi değil yavaş yavaş değerlerin yükseliyor olblr kişiden kişiye değişir şimdi önemli olan 2 gün arayla 2 kat artması takipte kal inşallah güzel olucakYaaa gercek mi oyle mi diyorsunuz34 9.gun cift embriyo ya gore dusuk degil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?