Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bir sorum olacak cevap verebilirseniz cok sevinirim klomen kullandim gectigimiz perşembe bitti cuma kontrole gel dedi doktor gittigimde yumurtalar iyi dedi pazartesi tekrar gel catlatabiliriz belki dedi bugun gittigimde de cuma tekrar gel dedi catlama ignesi kac gün sonra yapilir bilgisi olan var mi eger regl gununu 1 sayarsak bugun 10. Günüm klomeni kullandigim gunu 1 sayarsak da 9. Gunum

Sen gittin ismi LaRisaCca olan biri de yine kontrol aş erecek
Sus sus zaten ben de tam diyordum ki en kısa zamanda nasıl gidebilirim
Canım ben de işte farklı bir doktorun kararından dolayı o kadar gebelik kaybı yaşamadım mı? Maalesef olabiliyor böyle şeyler tatlım
Yok daha cikmadi
Çıkmış hem de bomba gibiii
günadın kuzucum iyiyim ama gözlerimden uyku aykıyor şimdiden akşam olsun ev gidiyim diye bakıyoprum
Bend e kapıya bakıyom dışarı çıkayım diye ama çıkamam temizlik var
Aynen valla sakizla geziyorum ramazan ortası olmuyo ama yapcak baska biseyim de yok
Hahah mazeretim var asabiyim ben
Eki Görüntüle 2829046

Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Hamilesinnnn gözün aydın canımmm düşük değil değerin herkeste yerleşme aynı anda olmaz kana aynı anda geçmez 2 gün sonra kan ver inşallah düzenli artış göreceksin
Kızlar şoktayım 262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Kız ne düşüğü saçmalama çok güzel maşallah Allah esirgesin annesi hadi gözün aydın bak gördün mü bebişin seninle

Cok guzel cikmis sonucun canim senin kacinci gunundu kac embriyo.

Benimki baya düşük bunun yaninda
Canım seninki çift embriyo değil ki seninki tek embriyo değil mi? Hem önemli olan sağlıkla ilerlemesi şu saatten sonra önemli olan senin gebe olman değil mi? Hamilesin işte Allah'ın izniyle buna mutlu olacağına ağlıyor musun Bir de
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay hamile kalırsın canım yumurta takibi yapıldığı zaman 17-24 mm arasında yumurta çatlatılır senin yumurtalarının ne kadar sürede uyarılacağını bilemeyiz herkesinki değişik oluyor hakkında hayırlısı olsun

5.gun dondurulmuş cift embriyo

Yaaa gercek mi oyle mi diyorsunuz 34 9.gun cift embriyo ya gore dusuk degil mi..
Kuzum niye düşük olsun geç yerleşmiştir kana geç geçmiştir. Tek bebektir annesi sen böyle strese girersen bebişe zarar vereceksin hadi artık sevin mutlu ol gözün aydın

Yaaa gercek mi oyle mi diyorsunuz 34 9.gun cift embriyo ya gore dusuk degil mi..
tatlım biri tutmuş olblr ikisi değil yavaş yavaş değerlerin yükseliyor olblr kişiden kişiye değişir şimdi önemli olan 2 gün arayla 2 kat artması takipte kal inşallah güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…