Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten bazen her şey üst üste geliyor Ama olsun yine de yılmak yok bak biz yıllarca hiç yılmadık Sen de bununla motive ol hayatım daha çok yenisin çünkü bu yolda
canımmm çok sağol desteklerin ve moral verdiğin için iyi ki varsınız hepiniz iyi ki iyi ki kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz valla burda rahatlıyoruz en azından kendi adıma konuşursam. o zaman durmak yok diyorum

Aynen öyle canım yeni ay yeni umut

Yıllardır 0.1 sonucunu gorunce inanmak mümkün değil ki 2 kat artisi görmeden de inanmam yok
İnan canım inan geldi mucizen bin şükür 2 gün sonra da düzenli artışı göreceksin inşallah
Yaa canım Allah binkere razı olsun sizden hep sonlara doğru olumsuzdum siz kaldırdınız hep dua edin nolur güzel ilerlesin
Ne demek hayatım bu süreçte birlikteydik bundan sonra da birlikteyiz çok mutluyum senin adına hamd olsun geldi bebişko

Ah demem mi atacam yataktan diyorum hep bi gün ittirdim valla nasıl bosluktaysa yuvarlandı adam asagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…