- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.781
Aşılama gününü sayarsak bugun 12. GunYa aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçiaşkım benim aklıma geldi içim kaynadı
Cuma uzak yabugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır
İnşallah görelim o günleri canım benim
Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz
Daha aşık olcan bana
Evet bak inceleri yakaladımAyyy daha ne olsunmaşallah bebişime kimi andırıyor
Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruzamin hepimizinkiler inşallah
Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin
Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor
Onları ben de seviyorum örtmenim
Valla isterdim ki geçen yıl kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı.. o zaman pandemi süresince bebeğimi büyütmüş olurdum. Ama böyle olması benim tercihim değildi herşey Kısmet. Ben de iki bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırsam inşallah, nerden baksan 3 yıl iptal im.. kreş zamanına kadar gelmiş olmalılar ki çalışabileyim ,kimseye 2 bebek birden emanet edemem birini ona birini buna ver de yapamam. Normal şartlarda hamileyken seni işten çıkaramazlar iş kanunları buna izin veemiyor o yüzden söyledim. Amacım, doğum izni sürecinde sgk dan paramı alabilmek
Başkent üniversitesi hastanesi canım özel ama üni. HastanesiÖzel hastanede mi cektireceksiniz
kızzz bir çekmeden gidiyor mu hepsiii
Ne güzel birikim örneği atmışsın bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gereksiz yere hiçbirşey almamaya çalışıyorum. Çünkü çocuk olunca bende çalışmayacağım ele güne muhtaç olmaktansan varken kaldırmak daha mantıklı. Rabbim hayırla harcamayı nasip etsin inşallah bebişine hayırla harca.Şifa olsun canım benim
Sen bekle sniper im ben
Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksanherşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor
Amin canım benim
Daeısı sana canım benimyok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar
Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz
Ah bu adamlar hep tembel
Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah
Ohhhh şifa olsun
Hakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba canım, seni yanıltmak istemem fakat iğne etkisi 12.gün geçiyor diye hatırlıyorum. İki gün sonra tekrar denemenin tavsiye ederim inşallah gebelik vardırKızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala
Rapor patlatırsın canımKuzu mayısın 17 sinde bitiyo yasak.
Ben 15-20 arası tahmini transfer olucam işte ne yapıcam pek bilemedimgebe olunca işten çıkaramıcaklarını biliyorum aslında ama benm hiç çalışma düşüncem yok bu durumda nasl ilerler bu süreç bilemiyorum gebe olan da 9 ay boyunca izin durumu oluyormu onuda bilemedim
Kıyamam kızSenden gıymatlı mı kız çek gitsin, ektiririz
Zahmet olacak
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgüMüge anlı olmasa napcaktık bilmem
HastalıkYaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canım
Gönder kuzucum merak ediyorumBen pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyu
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canımYeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu içinne kadar düşkünsün maşallah
bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaakonuşmam ama halı kaldırtırım
Nereye gittin kızSosyallesmeye geldim,
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugünAşılama gününü sayarsak bugun 12. Gun
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücutKızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala
Hakkımızda hayırlısı olsun canımKuzum herseyin hayirlisi valla oylr dusunmr tabiki keske dogmus olsaydi o ayri ama bende mesela ne kotu zamanda dogdu oglum diye uzuluyorm hep. 4 divar arasnda dogru duzgn kimseyi gormeden buyuyo. Ne dogdugu gun kimse vardi yanmzda annem haric tabi ne de sunnetinde. Bak smdi dogum gunu geliyo yine kutlayamicam sadexe cekirdek aile olcaz. He sagligi yernde mi yanimda mi o ayri tabi ama bunlar da koymuyo deil insana
Elim ağırdır valla
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayınNe güzel birikim örneği atmışsın bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gereksiz yere hiçbirşey almamaya çalışıyorum. Çünkü çocuk olunca bende çalışmayacağım ele güne muhtaç olmaktansan varken kaldırmak daha mantıklı. Rabbim hayırla harcamayı nasip etsin inşallah bebişine hayırla harca.
Yerim, taze annişRapor patlatırsın canımgebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir
Kıyamam kızkıydıklarım olmuştur,o ayrı
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgü
Hastalık
Gönder kuzucum merak ediyorummaşallah oğluşa
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canım
Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem
Nereye gittin kız
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugün
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Elim ağırdır vallaama sana kıyamam bebişim
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayın
Canım benimYerim, taze anniş
Ama dinlen canım yaa hergün biyer kaldırıyorsunHastalık
Saglik ocaguRapor patlatırsın canımgebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir
Kıyamam kızkıydıklarım olmuştur,o ayrı
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgü
Hastalık
Gönder kuzucum merak ediyorummaşallah oğluşa
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canım
Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem
Nereye gittin kız
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugün
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Elim ağırdır vallaama sana kıyamam bebişim
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayın
Karamelli seviyorsan ben geçen gün magnumun yeni Karamelli dondurmasını yedim çok beğendim tadına bak benceyaptım ki
Düşer tabi o şeker 3 canla o kadar iş yaparsanCanım benimşekerim düştü birşeyler atıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?