Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama gününü sayarsak bugun 12. Gun

Kızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala

Eklentiler

• 836AA0B5-40B5-4031-A03C-E1F29E668935.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 367F927B-690B-4286-B403-3991171A9A42.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 34
Evet bak inceleri yakaladım

Kuzum herseyin hayirlisi valla oylr dusunmr tabiki keske dogmus olsaydi o ayri ama bende mesela ne kotu zamanda dogdu oglum diye uzuluyorm hep. 4 divar arasnda dogru duzgn kimseyi gormeden buyuyo. Ne dogdugu gun kimse vardi yanmzda annem haric tabi ne de sunnetinde. Bak smdi dogum gunu geliyo yine kutlayamicam sadexe cekirdek aile olcaz. He sagligi yernde mi yanimda mi o ayri tabi ama bunlar da koymuyo deil insana

Ne güzel birikim örneği atmışsın bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gereksiz yere hiçbirşey almamaya çalışıyorum. Çünkü çocuk olunca bende çalışmayacağım ele güne muhtaç olmaktansan varken kaldırmak daha mantıklı. Rabbim hayırla harcamayı nasip etsin inşallah bebişine hayırla harca.

Kızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala
Merhaba canım, seni yanıltmak istemem fakat iğne etkisi 12.gün geçiyor diye hatırlıyorum. İki gün sonra tekrar denemenin tavsiye ederim inşallah gebelik vardır

Rapor patlatırsın canım gebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir
Senden gıymatlı mı kız çek gitsin, ektiririz
Kıyamam kız kıydıklarım olmuştur,o ayrı

Müge anlı olmasa napcaktık bilmem
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgü
Yaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canım
Hastalık
Ben pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyu
Gönder kuzucum merak ediyorum maşallah oğluşa
Yeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu için ne kadar düşkünsün maşallah
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canım
bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaa konuşmam ama halı kaldırtırım
Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem
Sosyallesmeye geldim,
Nereye gittin kız
Aşılama gününü sayarsak bugun 12. Gun
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugün
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
LaRisaCca cığımın Elinin ayarını bilmediğim için sağlam kazığa bağlayalım diye didim kuzucuk
Elim ağırdır valla ama sana kıyamam bebişim
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayın

Yerim, taze anniş

Saglik ocagu
Fatura merkezi
Markeett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…