- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.801
Bu aralar tam beni anlatıyor bebeğim, bir sürü işim var yapasım yok
Cnm gırmıyorum pek cemre alerjı egzema olmustu gectı onun harıcınıyıyız kontrolumuz var bu hafta kaynana amelıyat oldu esım geldı benımde uc ay raporlu sızler nasılsınız bebıslerın nasıldlkkydlntpl canım uyanır uyanmaz aklıma geldin cemre nasıl oldu
Bakalım canım insallah denk gelir deRapor patlatırsın canımgebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir
Kıyamam kızkıydıklarım olmuştur,o ayrı
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgü
Hastalık
Gönder kuzucum merak ediyorummaşallah oğluşa
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canım
Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem
Nereye gittin kız
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugün
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Elim ağırdır vallaama sana kıyamam bebişim
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayın
Ay evet çok şükür sona yaklaştık BekliyoruzCanım en son konuştuğumuzda pek rahatın yoktu. Doğum yapmışsındır diye düşünmüştüm 38 e gelmişsin maşallah
Teşekkür ederim güzel teyzoşumuz inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu defa cücülerimi
Olmuş gebelik takviminde öyle yazıyor
Valla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamamAma dinlen canım yaa hergün biyer kaldırıyorsun
Ayyy
Ohhh antikorluyum diyorsunSaglik ocagu
Fatura merkezi
Markeett
Annemde kalim dedim esime bu aksamdaa
Az once aradi bu aksam bende gelim diyoo.
var cunkum yanimda
Karamelli seviyorsan ben geçen gün magnumun yeni Karamelli dondurmasını yedim çok beğendim tadına bak bence
Napayım canım napayım gel sen yapDüşer tabi o şeker 3 canla o kadar iş yaparsan
Valla seve seve yapmak zorundayımBu aralar tam beni anlatıyor bebeğim, bir sürü işim var yapasım yok
Canım benim çok sevindim sağlıklı günlerde kalın inşallahCnm gırmıyorum pek cemre alerjı egzema olmustu gectı onun harıcınıyıyız kontrolumuz var bu hafta kaynana amelıyat oldu esım geldı benımde uc ay raporlu sızler nasılsınız bebıslerın nasıl
İnşallah kuzumBakalım canım insallah denk gelir de
Evet kuzum hamd olsun gönlümüze göre oldu. Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallahAy evet çok şükür sona yaklaştık Bekliyoruz
Seninde bir kız bir erkekmiş çok Sevindim vala Sağlıkla kucaklayalım inşallah
Doktorculuk oynama dedi bana. incitti beni
Evt cnm ıns bklm cınsıyet nezamanValla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamam
Ayyybak gördün mü canım. Çok tecrübe ettik bunları sen bize güven
Ohhh antikorluyum diyorsun
Adam sevse dert sevmese dert napsın bu adam sana
Afiyet olsun kızlar
Napayım canım napayım gel sen yap
Valla seve seve yapmak zorundayımağırlaşınca yapamam bunları
Canım benim çok sevindim sağlıklı günlerde kalın inşallaheşin 3 ay seninle mi kalacak? Dana yardımcı olur yükünü alır biraz
İnşallah kuzumşansın bol olsun
Evet kuzum hamd olsun gönlümüze göre oldu. Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Eşim bahçeye babama yardıma gitti bugün. Kağıdı götürmemiş işlem kodu numarasını bilmediği için arayamadıC Capanin Gururu Teyom bi haber var mı canım
Ne deedindee oyle deediDoktorculuk oynama dedi bana. incitti beni
Lariş merhaba canım bulantılarım devam ediyor hala ..suyu da çok içemiyorum bulantı olunca ..sen nasılsın canımY yesilcayyy nasılsın bugün canım
Anladım canım doğru haklısın kimseye güven olmuyo kolay gelsin CanııımmmValla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamam
Cinsiyeti öğrendik canım bir kızımız bir oğlumuz olacağını söyledi doktorEvt cnm ıns bklm cınsıyet nezaman
Bak şimdi... Enişte haketti artıkEşim bahçeye babama yardıma gitti bugün. Kağıdı götürmemiş işlem kodu numarasını bilmediği için arayamadı
İyiyim kuzucum nolsun koşturmaca işteLariş merhaba canım bulantılarım devam ediyor hala ..suyu da çok içemiyorum bulantı olunca ..sen nasılsın canım
Sağol bebişimAnladım canım doğru haklısın kimseye güven olmuyo kolay gelsin Canııımmm
Kız sende ne arıyon kayınvalideye gelmek isteyen damatAnnemde kalim dedim esime bu aksamdaa
Az once aradi bu aksam bende gelim diyoo.
var cunkum yanimda
Kız her dondurmayı denedimKaramelli seviyorsan ben geçen gün magnumun yeni Karamelli dondurmasını yedim çok beğendim tadına bak bence
Evet canim sabah gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?