Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim sabah gidecegim
Hadi güzel haberlerini bekliyorum
Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülür
Evet kuzum yarın tahlil Allahım güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum

burcusami napıyosun canım? Adamı yuvarlamıyosundur inşallah
Kiz o bi kereydi nasıl olduysa boşluğuna gelmiş valla aynı cnm evde zamam geçiriyorum işte adetliyken fırsattan istifade temizlik yapıyorum sen nasılsın? Arada bakıyorum da sende temizlik yapiyosun cok yorma kendini de yeğenlerimizi deben hic yapmazdim hamileyken cok naz yapardım

Hadi güzel haberlerini bekliyorum

Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülür

Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Evet canımcım biliyorum senin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu

Hala aynı gülüm hiç fark yok bu ay ovulasyon ile takip ettim tamda eşimin gececi olduğu iki güne geldi gündüz oruçluydum bu ayda umutsuz vaka hayaller mayısa kaldısiz ne alemdesiniz yeşişçay edaco ve senin cinsiyet belli mi

Kuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım
Evet canımcım biliyorum senin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu
Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı oldu
Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmediler

Ya maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinler

Çok sağol larişim kafamda hep bu sorular . Ben dış gebelik geçirdimya farkedilemedi ondan kafamda sorular oluştu ikizin bhcg si çok yükseliyo yine de 3 bindeyken görülüyor mu acaba doktora sormak lazım cok sağol

Ya maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinler
Amin canım darısı sana inşallah
Oyy nenemm oyy
Yoruldumm yaaw
Sosyalleşirken mi
Ne demek kuzuş evet ikiz de olsa aynı şey oluyor

Valla eşim hep ustten yapardı cnm doktorum uzan dinlen hep risk var deyince mecburen de yapmadim.. Bi yemek yapardım.. Haziranda öğrenmiştim hamileliğimi içime mi doğdu ne hamile kalmadan her yeri dip kose temizlemistim belki de ondan eşim de cok zorlanmadi.. Mutfağı banyoyu bile temizledi allah razı olsun yapardı..

Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışken ardından da acı bir kahveni içerim

Ya benimki de yapar, Allah var şimdi inkar edemem ama ben ona hiç yaptırmam. Ne bileyim istemem evde iş yapmasını. Zaten haftada bir kadın gelecekti. Bir hafta geldi cuma günü, sonraki cuma adet oldum dedi pazartesi oğlum gıda zehirlenmesi oldu dedi beni öyle çaresiz bıraktı alel acele birini buldum getirdi m ama anladım ki kadınları beklerken işler hep aksıyor ve yetişmeyecek. İş başa düştü napayım canım
İnşallahhh kuzum dua et lütfen
Sen hep dualarımdasın canım
Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışken ardından da acı bir kahveni içerim
Oy canım arkadaşım benim sen iyi ol öyle kahvemi içmeye gel

İyi geceler bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…