- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.821
Evet kuzum yarın tahlil
Hadi güzel haberlerini bekliyorumEvet canim sabah gidecegim
Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülürLaRisaCca Canımcım senin transferden kaç gün sonra kesen görülmüştü?. Şimdi o aklıma takıldı da hesaplıyorum hesaplıyorum nedense bir sonuca varamıyorum 5.gün embriyosu olduğu için daha erken kese görülüyor değilmi
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorumEvet kuzum yarın tahlilAllahım güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah
Evet canımcım biliyorumHadi güzel haberlerini bekliyorum
Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülür
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Hala aynı gülüm hiç fark yok bu ay ovulasyon ile takip ettim tamda eşimin gececi olduğu iki güne geldi gündüz oruçluydum bu ayda umutsuz vaka hayaller mayısa kaldı
Kiz o bi kereydi nasıl olduysa boşluğuna gelmiş valla aynı cnm evde zamam geçiriyorum işte adetliyken fırsattan istifade temizlik yapıyorum sen nasılsın? Arada bakıyorum da sende temizlik yapiyosun cok yorma kendini de yeğenlerimizi de ben hic yapmazdim hamileyken cok naz yapardım
Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı olduEvet canımcım biliyorumsenin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu
Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmedilerHala aynı gülüm hiç fark yok bu ay ovulasyon ile takip ettim tamda eşimin gececi olduğu iki güne geldi gündüz oruçluydum bu ayda umutsuz vaka hayaller mayısa kaldısiz ne alemdesiniz yeşişçay edaco ve senin cinsiyet belli mi
Ya maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinlerKuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım
Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı oldu
Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmediler
Çok sağol larişimKuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım
Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı oldu
Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmediler
Halleyciğim naptın yoruldun.. Dur tahmin edeyim bulaşık çay kahve derken saat 11 oldu dimiOyy nenemm oyy
Yoruldumm yaaw
Amin canım darısı sana inşallahYa maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinler
Oyy nenemm oyy
Yoruldumm yaaw
Ne demek kuzuşÇok sağol larişimkafamda hep bu sorular . Ben dış gebelik geçirdimya farkedilemedi ondan kafamda sorular oluştu ikizin bhcg si çok yükseliyo yine de 3 bindeyken görülüyor mu acaba doktora sormak lazım cok sağol
Valla eşim hep ustten yapardı cnm doktorum uzan dinlen hep risk var deyince mecburen de yapmadim.. Bi yemek yapardım.. Haziranda öğrenmiştim hamileliğimi içime mi doğdu ne hamile kalmadan her yeri dip kose temizlemistim belki de ondan eşim de cok zorlanmadi.. Mutfağı banyoyu bile temizledi allah razı olsun yapardı..Kuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım
İnşallahhh kuzumHeyecanla güzel haberlerini bekliyorum
Halleyciğim naptın yoruldun.. Dur tahmin edeyim bulaşık çay kahve derken saat 11 oldu dimi
Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışkenValla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamam
Ayyybak gördün mü canım. Çok tecrübe ettik bunları sen bize güven
Ohhh antikorluyum diyorsun
Adam sevse dert sevmese dert napsın bu adam sana
Afiyet olsun kızlar
Napayım canım napayım gel sen yap
Valla seve seve yapmak zorundayımağırlaşınca yapamam bunları
Canım benim çok sevindim sağlıklı günlerde kalın inşallaheşin 3 ay seninle mi kalacak? Dana yardımcı olur yükünü alır biraz
İnşallah kuzumşansın bol olsun
Evet kuzum hamd olsun gönlümüze göre oldu. Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ya benimki de yapar, Allah var şimdi inkar edemem ama ben ona hiç yaptırmam. Ne bileyim istemem evde iş yapmasını. Zaten haftada bir kadın gelecekti. Bir hafta geldi cuma günü, sonraki cuma adet oldum dedi pazartesi oğlum gıda zehirlenmesi oldu dedi beni öyle çaresiz bıraktı alel acele birini buldum getirdi m ama anladım ki kadınları beklerken işler hep aksıyor ve yetişmeyecek. İş başa düştü napayım canımValla eşim hep ustten yapardı cnm doktorum uzan dinlen hep risk var deyince mecburen de yapmadim.. Bi yemek yapardım.. Haziranda öğrenmiştim hamileliğimi içime mi doğdu ne hamile kalmadan her yeri dip kose temizlemistim belki de ondan eşim de cok zorlanmadi.. Mutfağı banyoyu bile temizledi allah razı olsun yapardı..
Sen hep dualarımdasın canımİnşallahhh kuzumdua et lütfen
Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışkenardından da acı bir kahveni içerim
İyi geceler bebeğimBnde daha şimdi eve geldim okudum okudum yazamadım meşhur eltime yemege gitmiştikkaynişim orada kalıcakmış 2 gün bizi de cagırdılar cok uykum var ama yarın erkenden dalarım buraya güzel haberler alcaz inşallah kan verecek arkadaşlardan hepinizi öpüyorum bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?