- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.841
İnşallah bebeğim, inşallahYa benimki de yapar, Allah var şimdi inkar edemem ama ben ona hiç yaptırmam. Ne bileyim istemem evde iş yapmasını. Zaten haftada bir kadın gelecekti. Bir hafta geldi cuma günü, sonraki cuma adet oldum dedi pazartesi oğlum gıda zehirlenmesi oldu dedi beni öyle çaresiz bıraktı alel acele birini buldum getirdi m ama anladım ki kadınları beklerken işler hep aksıyor ve yetişmeyecek. İş başa düştü napayım canım
Sen hep dualarımdasın canım
Oy canım arkadaşım benim sen iyi ol öyle kahvemi içmeye gel
Kendini epey yordun mu bugün kuzum ondan olmuş olabilir mi kasık ağrın? Ayrıca İlaç hakkında yorum yapamıyorum hiç kullanmadım ama sürekli sancı yapıyorsa doktora bir danışsan derimYa kasık ağrım filan yoktu, yine de lutinus fitil attım bi tane. Bu lutinus sadece bende mi her kullandığımda sancı yapıyorkaç gündür de sabrediyorum şu baş ağrım geçmiyor parol içtim bir tane. Bugün diğer günlerden daha çok ağrıyor
Arayamadık bugün kuzumİnşallah bebeğim, inşallahbugün senle ben temizliğe doyduk yine herhalde balım bu arada C Capanin Gururu Teyom sonucu çıktı mı kaçırdım mı ben?
Olsun tatlım sabaha az kaldı en azındanArayamadık bugün kuzum
Yaa bal mısınhep dualarımdasın canım
Pıhtılaşmam var diye bir iki şey sordum folik asit yerine folat kullanmak gerekiyormuş falan.. kızdı yineNe deedindee oyle deedi
Kuzucum ilacin etkisini bilemiyorum ama , sen kendine cok yukleniyorsun. Eskisi gibi dusunme ozellikle bu temizlik konusundan bahsediyorum. En azindan su donemde yapma. 4. Ayi bi gecir vucutta bu duruma bi alissin. Sonraki donem daha rahat oluyo.sadece birazcik sabretmen gerekiyor kusum.Ya kasık ağrım filan yoktu, yine de lutinus fitil attım bi tane. Bu lutinus sadece bende mi her kullandığımda sancı yapıyorkaç gündür de sabrediyorum şu baş ağrım geçmiyor parol içtim bir tane. Bugün diğer günlerden daha çok ağrıyor
20 gün sonra falan 5. Haftada görünürEvet canımcım biliyorumsenin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu
Limon icsene canimm bitane beni rahatlatir genelde hepYa kasık ağrım filan yoktu, yine de lutinus fitil attım bi tane. Bu lutinus sadece bende mi her kullandığımda sancı yapıyorkaç gündür de sabrediyorum şu baş ağrım geçmiyor parol içtim bir tane. Bugün diğer günlerden daha çok ağrıyor
Eve kadın geliyorsa normal cnm yapmaması ama cok yorma bak kendini. Sen daha once ikiz gebelik yasadin risklerini bilirsinYa benimki de yapar, Allah var şimdi inkar edemem ama ben ona hiç yaptırmam. Ne bileyim istemem evde iş yapmasını. Zaten haftada bir kadın gelecekti. Bir hafta geldi cuma günü, sonraki cuma adet oldum dedi pazartesi oğlum gıda zehirlenmesi oldu dedi beni öyle çaresiz bıraktı alel acele birini buldum getirdi m ama anladım ki kadınları beklerken işler hep aksıyor ve yetişmeyecek. İş başa düştü napayım canım
Sen hep dualarımdasın canım
Oy canım arkadaşım benim sen iyi ol öyle kahvemi içmeye gel
Kuzum ya senin de şansınPıhtılaşmam var diye bir iki şey sordum folik asit yerine folat kullanmak gerekiyormuş falan.. kızdı yine
Baş ağrısı mevsimsel mi acaba benim de 3 gündür çok kötü bilhassa akşamları. Nerdeyse yine korona oldum sanacağımYa kasık ağrım filan yoktu, yine de lutinus fitil attım bi tane. Bu lutinus sadece bende mi her kullandığımda sancı yapıyorkaç gündür de sabrediyorum şu baş ağrım geçmiyor parol içtim bir tane. Bugün diğer günlerden daha çok ağrıyor
Çok sağol, ya aslında biliyorum haftaları ama 5.gün embriyosu olunca daha hızlı gelişir transfer sonrası 2.haftada görünebilir diye düşündüm. Aynıymıs meğer20 gün sonra falan 5. Haftada görünür
Biraz geç oldu ammaBugünün mönüleri neydi hanımlar
Doyduk valla ev tiril tiril oldu maşallah neyse bu birkaç gün idare eder biziİnşallah bebeğim, inşallahbugün senle ben temizliğe doyduk yine herhalde balım bu arada C Capanin Gururu Teyom sonucu çıktı mı kaçırdım mı ben?
Danışmıştım canım yapar demişlerdi,prospektüsünde de yazıyor.bilemedim.. yorgunluktan da olabilir. Ama geçti hamd olsun şuan yok.Kendini epey yordun mu bugün kuzum ondan olmuş olabilir mi kasık ağrın? Ayrıca İlaç hakkında yorum yapamıyorum hiç kullanmadım ama sürekli sancı yapıyorsa doktora bir danışsan derim
Canım yorgunluktan da olabilir. Haklısın. Ama kasık ağrım hiç yoktu şuanda da yok. Lutinusu koyunca oluyor sadece. Ben bunu transfer zamanı sormuştum yapar demişti hemşirem. Acaba sadece bende mi oluyor yaygın bir etki mi bilemedim.prospektüsünde de rahim kasılması yazıyor.Kuzucum ilacin etkisini bilemiyorum ama , sen kendine cok yukleniyorsun. Eskisi gibi dusunme ozellikle bu temizlik konusundan bahsediyorum. En azindan su donemde yapma. 4. Ayi bi gecir vucutta bu duruma bi alissin. Sonraki donem daha rahat oluyo.sadece birazcik sabretmen gerekiyor kusum.
Aklımda olsun canımLimon icsene canimm bitane beni rahatlatir genelde hep
Yada limonlu su az
Canım yapmaması değil mevzu bi gelse ben ona seve seve yaptırırım yapmadan gidemez 2 keredir beni ekiyor mevzu oEve kadın geliyorsa normal cnm yapmaması ama cok yorma bak kendini. Sen daha once ikiz gebelik yasadin risklerini bilirsinbenim de İki yeğenlerim var 2 erkek asklarim benim ya ne tatlilar öyle bağlılar ki birbirlerine mas 10 yasinda koca adam oldular artık bakımları konusunda cok yardım ettim ben acaip bağlıyım. Hala kucagima alir severim
Canım mevsimsel. Dün müge anlı ile programdaki dr un da migreni tutmuştu kaçgündür.Baş ağrısı mevsimsel mi acaba benim de 3 gündür çok kötü bilhassa akşamları. Nerdeyse yine korona oldum sanacağım
Geçen market alışverişinde, markette kasap da var, hamurber eti yapıyor diye kasabımız Hamburg er ekmeği aldım ama "eti yapmadım abla "dedi. İyi aklıma getirdin. Afiyet olsun canım ben de yapayımBiraz geç oldu amma
Tavuk burger yaptım göğüs etinden, çok pratik ve burgerking e taş çıkarır tadı
Patates kızartması, dünden kalan çorba vardı bu şekilde olsun dedik arada fast food gibi iyi oluyo
Günaydın Canım idrar testinin hassasiyetine değil kan testine bakacağız. Hadi bir kan ver de gel inşallah güzel sonuçlar alacağızGünaydın canlar ben sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptim cizgi silinmiş bu kez..Ben bunu 1 kez yasadim biliyorum kimyasalEki Görüntüle 2830740
Günaydın çiçeğim nasılsınGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?