Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebeğim, inşallah bugün senle ben temizliğe doyduk yine herhalde balım bu arada C Capanin Gururu Teyom sonucu çıktı mı kaçırdım mı ben?

Kendini epey yordun mu bugün kuzum ondan olmuş olabilir mi kasık ağrın? Ayrıca İlaç hakkında yorum yapamıyorum hiç kullanmadım ama sürekli sancı yapıyorsa doktora bir danışsan derim

Kuzucum ilacin etkisini bilemiyorum ama , sen kendine cok yukleniyorsun. Eskisi gibi dusunme ozellikle bu temizlik konusundan bahsediyorum. En azindan su donemde yapma. 4. Ayi bi gecir vucutta bu duruma bi alissin. Sonraki donem daha rahat oluyo.sadece birazcik sabretmen gerekiyor kusum.

Limon icsene canimm bitane beni rahatlatir genelde hep
Yada limonlu su az

Eve kadın geliyorsa normal cnm yapmaması ama cok yorma bak kendini. Sen daha once ikiz gebelik yasadin risklerini bilirsin benim de İki yeğenlerim var 2 erkek asklarim benim ya ne tatlilar öyle bağlılar ki birbirlerine mas 10 yasinda koca adam oldular artıkbakımları konusunda cok yardım ettim ben acaip bağlıyım. Hala kucagima alir severim

Baş ağrısı mevsimsel mi acaba benim de 3 gündür çok kötü bilhassa akşamları. Nerdeyse yine korona oldum sanacağım

20 gün sonra falan 5. Haftada görünür
Çok sağol, ya aslında biliyorum haftaları ama 5.gün embriyosu olunca daha hızlı gelişir transfer sonrası 2.haftada görünebilir diye düşündüm. Aynıymıs meğer

Bugünün mönüleri neydi hanımlar
Biraz geç oldu amma
Tavuk burger yaptım göğüs etinden, çok pratik ve burgerking e taş çıkarır tadı
Patates kızartması, dünden kalan çorba vardı bu şekilde olsun dedik arada fast food gibi iyi oluyo

İnşallah bebeğim, inşallah bugün senle ben temizliğe doyduk yine herhalde balım bu arada C Capanin Gururu Teyom sonucu çıktı mı kaçırdım mı ben?
Doyduk valla ev tiril tiril oldu maşallah neyse bu birkaç gün idare eder bizi yok canım dün arayamadılar inşallah bugün artık
Kendini epey yordun mu bugün kuzum ondan olmuş olabilir mi kasık ağrın? Ayrıca İlaç hakkında yorum yapamıyorum hiç kullanmadım ama sürekli sancı yapıyorsa doktora bir danışsan derim
Danışmıştım canım yapar demişlerdi,prospektüsünde de yazıyor.bilemedim.. yorgunluktan da olabilir. Ama geçti hamd olsun şuan yok.
Canım yorgunluktan da olabilir. Haklısın. Ama kasık ağrım hiç yoktu şuanda da yok. Lutinusu koyunca oluyor sadece. Ben bunu transfer zamanı sormuştum yapar demişti hemşirem. Acaba sadece bende mi oluyor yaygın bir etki mi bilemedim.prospektüsünde de rahim kasılması yazıyor.
Limon icsene canimm bitane beni rahatlatir genelde hep
Yada limonlu su az
Aklımda olsun canım bundan sonra denerim. Ama limon tansiyona etki etmez mi
Canım yapmaması değil mevzu bi gelse ben ona seve seve yaptırırım yapmadan gidemez 2 keredir beni ekiyor mevzu o
Baş ağrısı mevsimsel mi acaba benim de 3 gündür çok kötü bilhassa akşamları. Nerdeyse yine korona oldum sanacağım
Canım mevsimsel. Dün müge anlı ile programdaki dr un da migreni tutmuştu kaçgündür. edaecoo nun başı ağrıyordu, annemin ağrıyordu... Herkeste durum aynı canım
Geçen market alışverişinde, markette kasap da var, hamurber eti yapıyor diye kasabımız Hamburg er ekmeği aldım ama "eti yapmadım abla "dedi. İyi aklıma getirdin. Afiyet olsun canım ben de yapayım
Günaydın canlar ben sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptim cizgi silinmiş bu kez..Ben bunu 1 kez yasadim biliyorum kimyasal Eki Görüntüle 2830740
Günaydın Canım idrar testinin hassasiyetine değil kan testine bakacağız. Hadi bir kan ver de gel inşallah güzel sonuçlar alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…