Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah
kuzucummm hiç üzülmee tmm mı ltfen daha yolunda başındayızz elbette o bebiş buraya gelecek sadece bzimkiler nazlı bebikler baakrsın doğal yoldan gelecek sana kafandan çıkar ve rahat olmaya çalış kafan boş olunca herşey yoluna giricekk seni seviyoruzzz

Kan verdim bekliyorum
Hadi hayırlarla sonuçlansın inşallah güzel artmıştır
Aynen canım çok şükür şimdi iyiyim
Teo hepimizi n aklını aldı heyecanla bekliyoruz
Ayyysonuç çıkmış maile atacaklar.
Yaaa hadi atsınlar artık
Günaydın kızlar
Günaydın bebişim
Günaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah
çok üzüldüm canım . İnşallah yeni ayda gebelik müjdeni alırsın
Evet yapıyordu canım ..Ben Lutinus’u 10.haftada bıraktım canım sen hala neden devam ediyorsun ?
Yeşilcim benim düşüklerim hep 13-16 hafta arasında olduğu için bu ay tekrarlayan düşük mevzusunda benim açımdan önemli. Bir de ben bu ay ebru hanıma gitmiyorum. Randevumu 26 nisana ertelemişlerdi. 23 ündeydi randevum cumaya denk geliyormuş hafta sonuyla birleştirmişler. Epeydir de bebişleri görmemiştim. İskenderundaki dr a gittim. İkili taramam yapıldı herşey yolunda göründüğünden randevumu iptal ettim. Benim burdan oraya her gidişim 1000₺ me patlıyor,herşey yolunda olunca gerek duymadım.

Günaydın kuzular.
Günaydın canım hiç kafana takma bende bu durumu 2 kez yaşadım 2 aşılama yaptırdım ve sonuç alamadım çok ümitsizliğe kapılmıştım hata yaptım nasipmiş herşey bunu anladım umudunu sakın yitirme canım dualarımdasın birde yanlış anlamazsan aşılama yaptırmana neden olan faktör neydi?

Anladım canım dikkat et kendine bu haftalarda , vücudunu zorlama işle güçle yani ..iskenderun’daki doktorda İkili taramayı yaptırdıysan randevuyu iptal etmekle iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…