Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cinsiyeti öğrendik canım bir kızımız bir oğlumuz olacağını söyledi doktor

Bak şimdi... Enişte haketti artık

İyiyim kuzucum nolsun koşturmaca işte

Sağol bebişim
Ay harika cnm çok sevindim allahım cennettekılerının yerlerını doldursun ıns sende kucagına al kokularını ıcıne cek op op doyamıyotım hala daha ben

Ay harika cnm çok sevindim allahım cennettekılerının yerlerını doldursun ıns sende kucagına al kokularını ıcıne cek op op doyamıyotım hala daha ben
Aminnn inşallah canım benim insan nasıl doysun ki o fıstıklara darısı bize inşallah

Günaydın canlar ben sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptim cizgi silinmiş bu kez..Ben bunu 1 kez yasadim biliyorum kimyasal Eki Görüntüle 2830740
Canım dün diğer günlere göre koyulaşmıştı bence çok umutsuz konuşma sadece bekle inşallah güzel sonuç alacaksın

Artsın da gerisi hiç mühim değil ayyy çok heyecanlıyım test günü umutsuzluktan heyecan yaşamamıştım şimdi çıkıyor
Ben de ben de sabah uyanır uyanmaz aklımda siz vardınız rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin canım

İnşallah bir kaç gün idare eder kuzucuk ay çol sevinsin canım geçmesine ağrı sancı zor oluyor birde yüklüsün derler ya eskiler.

Ya ben C Capanin Gururu Teyom ile rüyamda yazışıyordum ama ne yazıştık hatırlamıyorum inşallah güzel çıkar sonucuda bayram havası devamlı essin pozitiflerden sonra da

Ayyysonuç çıkmış maile atacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…