Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
edaecoo canım benim sen nasılsın bebişinle keyfiniz yerinde mi?
iyiyiz teyzoşumuz çok şükür ikili taramamız temiz çıktı bakalım zamn öldürüyoruz iş yerinde işte ramazan durgun geçiyor biraz şimdi de yemegim yoktu dışarıdan yemk söleyip gömdüm baya keyifliyim karnım doydu die sn nasılsn balım

Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum
dondurulmuşlarla mı denediniz yoksa sil baştan mı başladınız hep tedaviye sorununuz neydi kuzu peki hep mi kimyasal yaşadın

Tellilerini yaylılarını gösterip duru sanada bir gel dese keşke
he ya dün ekran görüntüsü aldım atacaydım da didim buralarda görür falan vazgeçtim. Her enstrümanı da çalıyor maşallah LaRisaCca adamın flütü varmış biz artık başka enstrüman alalım. Zil vardı Ankaranın Dikmeni dizisinde. Onu mu alsak

Gözümüz aydın öyleyse kuzucum rabbim devamını sağlıcakla sıhhatle getirsin inşallah ohh yarasın et olsun vitamin olsun minnoşumada sana da çok şükür iyiyim evde patlamak üzereyim sıkıntıdan  böyle değişik değişik hareketler yapmaya başladım

o evdeki süreç çok boğucu geçiyor ya. Sanki herkes dışarda, sağlıklı bir biz evde hastayız sanıyordum. Kaç gününüz kaldı canım

Ay iyi yapmışsın görür falan diline düşeriz artık 

dondurulmuşlarla mı denediniz yoksa sil baştan mı başladınız hep tedaviye sorununuz neydi kuzu peki hep mi kimyasal yaşadın
Canim 5.tedavim
1.negatif
2.pozotif 1 evladım var bin sukur nasil olmus o da inanamiyorum simdi
3.kimyasal
4.negatif
5.Kimyasal

Canim..genetikte sıkıntı yok ikimize de bakıldı...İlk basta esimde morfoloji hiz.problemi vardi yillar gecti geldi benim yas 40 a dayandı amh sayi problemi oldu bende

inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği
Zaten 3.günü baslanıyoya ilaçlara bence sorun olmaz bana 4.günü baslanmıstı galiba iğnelere . Ayrıca bayramda da açık olan yerler varmış ya

o evdeki süreç çok boğucu geçiyor ya. Sanki herkes dışarda, sağlıklı bir biz evde hastayız sanıyordum. Kaç gününüz kaldı canım
Aynen kuzum bende öyle düşüne düşüne sinir oluyorum 4gün kaldı eşimin benimde 5 10 günmüş karantina ben 14 zannediyordum 10 günü görünce bir zil takmadığım kalmıştı

yillik evliyim, son bir yila yakındır doktora gittigimde catlatma ignesi femara gonalf aşılama ya basladik, pcosum esimde normal değerleri.
Canım aynı durumdayız benimde eşimde sorun yok bende pcos görünümü vardı ama pcos bi dezavantaj değil aslında avantaj bu tür tedavilerde bence tüp bebek deneyebilirsin canım ben 3. Aşılamayı düşündüm burda araştırdım herkes aşılamanın spermde sorun olduğunda daha başarılı bi sonuç verdiğini yazıyordu ve aşılamalar maliyetsiz gibi gözüküyor fakat 3 aşılama bi tüp parası ve başarı oranı çok çok az malesef tüpe göre bu tüp yaptırdığım doktor neden bi aşılama daha denemiyosun demişti doktorlar büyük bi sorun görmedikçe biraz daha aşılamayı zorluyor ama bizim piskolojimizi hiç düşünmüyolar

Canim cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda nasip etsin saglikli sekilde insallah bebisine kavusursun kardesi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…