- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.921
Canım benim, vardır Allah'ın bir bildiği, eminim ki en iyi zamanda sana o müjdeyi nasip edecektir.Günaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah
Kız sabah kalkar kalkmaz siteye uçtum çıktı galiba güzel sonuç diyerekAyyysonuç çıkmış maile atacaklar.
Gözün aydın canım, çok sevindim :))@LaRisaCca @edaecoococonatt @halleycik S Spagetti bolonez @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
hadi gözünüz aydın canımmm bundan sonrası su gibi akıp gitsin ve bize güzel haberi vermek nasip olsun inşallahhh@LaRisaCca @edaecoococonatt @halleycik S Spagetti bolonez @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Ayy benimki de o günlere geliyor :))İnşallah canım benim, bayrama denk geliyor adetim. Başlayabilme ihtimali bile çok mutlu etti bizi.eşim çok sevindi
Yaaaa çok sevindim kuzum Allah yüzünüze baktı sonuçtan pek anlamasam da mskından anladığım güzel bir sonuç@LaRisaCca @edaecoococonatt @halleycik S Spagetti bolonez @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
beraber organize olup eylem yapıp basalım klinikleriAyy benimki de o günlere geliyor :))
Sorma kız sabah siteyi nasıl açtım bilemedimHadi hayırlarla sonuçlansın inşallah güzel artmıştır
Aynen canımçok şükür şimdi iyiyim
Teo hepimizi n aklını aldı heyecanla bekliyoruz
Yaaa hadi atsınlar artık
Günaydın bebişim
çok üzüldüm canım . İnşallah yeni ayda gebelik müjdeni alırsın
Yeşilcim benim düşüklerim hep 13-16 hafta arasında olduğu için bu ay tekrarlayan düşük mevzusunda benim açımdan önemli. Bir de ben bu ay ebru hanıma gitmiyorum. Randevumu 26 nisana ertelemişlerdi. 23 ündeydi randevum cumaya denk geliyormuş hafta sonuyla birleştirmişler. Epeydir de bebişleri görmemiştim. İskenderundaki dr a gittim. İkili taramam yapıldı herşey yolunda göründüğünden randevumu iptal ettim. Benim burdan oraya her gidişim 1000₺ me patlıyor,herşey yolunda olunca gerek duymadım.
yüzde 20'nin altı normal değer canım.Yaaaa çok sevindim kuzum Allah yüzünüze baktı sonuçtan pek anlamasam da mskından anladığım güzel bir sonuças bayrakları as as as
Diğer forumda yazmışlardı, bazıları açık bazıları kapalı ama sadece ilk 2 günmüş.. Kliniği aramakta fayda var :)kuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbette
aminnn inşallahhh canım benim. Hepimiz kavuşalım yavrularımızahadi gözünüz aydın canımmm bundan sonrası su gibi akıp gitsin ve bize güzel haberi vermek nasip olsun inşallahhh
Ayy çok sevindim kuzum hadi bismillah diyip bir an önce hayırlısıyla başlarsınız tedaviye inşallahyüzde 20'nin altı normal değer canım.
yarın görüşeceğiz belki arada çağırıp baskılama iğnesi de yapabilir. Onun için adet şart değildi sanırım.Diğer forumda yamışlardı, bazıları açık bazıları kapalı ama sadece ilk 2 günmüş.. Kliniği aramakta fayda var :)
Vakti zamanı var demekten başka sey yokkikuzucummm hiç üzülmee tmm mı ltfen daha yolunda başındayızz elbette o bebiş buraya gelecek sadece bzimkiler nazlı bebikler baakrsın doğal yoldan gelecek sana kafandan çıkar ve rahat olmaya çalış kafan boş olunca herşey yoluna giricekk seni seviyoruzzz
2 yillik evliyim, son bir yila yakındır doktora gittigimde catlatma ignesi femara gonalf aşılama ya basladik, pcosum esimde normal değerleri.Günaydın canım hiç kafana takma bende bu durumu 2 kez yaşadım 2 aşılama yaptırdım ve sonuç alamadım çok ümitsizliğe kapılmıştım hata yaptım nasipmiş herşey bunu anladım umudunu sakın yitirme canım dualarımdasınbirde yanlış anlamazsan aşılama yaptırmana neden olan faktör neydi?
Yaaaaa ne guzeeeel@LaRisaCca @edaecoococonatt @halleycik S Spagetti bolonez @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Vakti gelmedi demekki dahaCanım benim, vardır Allah'ın bir bildiği, eminim ki en iyi zamanda sana o müjdeyi nasip edecektir.
aynısı aklımdan geçti yaayyy iki dk cık boş zmnı yokmuymuşşş arasınn biz burada meraktn ölüyoruzzz
kuzum inşallah vardır ya. Bekleyelim görelimGünaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah
Tellilerini yaylılarını gösterip duru sanada bir gel dese keşkeaynısı aklımdan geçti ya
Yok kuzum adet ağrılarım başladı haftaya yeniden doktor yolu gözüktü bana. Nasip değilmiş demekki vakti varkuzum inşallah vardır ya. Bekleyelim görelim
Onu hiç duymamıştım canım :)) Ben kahve dozajını artırınca birkaç gün geç geliyor :)yarın görüşeceğiz belki arada çağırıp baskılama iğnesi de yapabilir. Onun için adet şart değildi sanırım.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını her ay yeni bir dönem bizim için.İnşallah en hayırlı vakitte olur bizlerindeYok kuzum adet ağrılarım başladı haftaya yeniden doktor yolu gözüktü bana. Nasip değilmiş demekki vakti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?