Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn canımıniçi aminnn ne çok uğraştık ve bekledik Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Rabbim ol derse neden olmasın rannim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallah gebelere de sağlıkla kucağına aldırsın
Ne güzel dua ettin aminn canım Rabbim sanada inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

C Capanin Gururu Teyom dua ederken kışın eşarp olayını çok seviyorum kafam sıcacık oluyor
ama yazın da tam tersi bu arada laboratuvar sabah deli etti bizi. Zarfla geldi, maille bildiremiyoruz dediler. Eşim il dışındayız, ilkinde göndermiştiniz demesine rağmen yok elden alacaksınız diye tutturdular. Ankara'yı arayıp şikayet etti, ondan sonra paşa paşa gönderdiler

Kızlar bide ne zaman gebelik testi yaptınız çatlatma iğnesinden sonra genelde 13-14 gün sonra diyor google'da da bebek olursa çıkarmı 13 gğn sonra benim bide reglim düzensiz 40 günde felan oluyorum test yapacam zaman normal adet günümü bekleyim yoksa 13-14 gün sonramı yapayım

Ne güzel dua ettin aminn canım Rabbim sanada inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım
Hahaha iyiymiş bak onu ben denemedim ben de onu deneyeyim hava güzel bugün
Hemen gidip alıp yiyim
A a mikroplara bak . Vallahi millet iş yapmaya eriniyor sıcak kafasına geçmiş adanada insanların ohh iyi yapmışsınız canım benim
Canikom iğne gününü sayma sonrasındaki 14. Gün test günün. Doktorum bana iğne yaptığım günü ve sonrasındaki günleri değerlendirebildiğim kadar değerlendirmemi söylemişti 1 hafta sonrasına kadar yani . Ama bizde sperm sıkıntısı yoktu eğer sizde varsa gün aşırı devam etmen gerekiyor

Kızlar ya benim aldığım arı sütü bal propolis takviyeleri geldi sabah başladık kullanmaya. Merak ettiğim covid spermi etkiliyormuş ya 3 ay sonraya bu kullandıklarımızın etkisi olur herhalde değil mi? Hem bağışıklık için aldık hemde sperm ve yumurta için düşünmüştüm ama aklıma takıldı.

Skrkz17 kuzum sen ne yaptın verdin mi tahlili?

Canım spermler 3 ayda yenileniyor eğer bu takviyeleri 3 ay düzenli kullanırsan baya iyi gelecektir size. Sende hala semptom yok değil mi inşallah

Ayy teşekkür ederim yorumun için bizde sperm sıkıntısı vardı canım ama eşim tedavi görüyor 2 ay oldu inşallah o problem düzelmiştir o zMan ben yinede bugün ve gün aşırı olsun

Canım spermler 3 ayda yenileniyor eğer bu takviyeleri 3 ay düzenli kullanırsan baya iyi gelecektir size. Sende hala semptom yok değil mi inşallah
Eşim için sadece bunlar var kuzum birde ameliyat olabilirsem eğer operasyon günü sperm tahlili yaptıracak doktor belki verir takviye ona da duruma göre.

Çok şükür kuzum bugün 5.gün ama iyiyim

Canım verdim makine arızalıymış 1 buçukta arayın dediler aradım hala yapamamışlar 3te bidaha arıycaz

evet canım olur faydası. bırakmadan kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…