- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.901
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy müthiiişşşşşşşşşşşşşş haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çok ama çok sevndmmm bbgmmmmmmmm herşey çok güzel olucak bir adım daha yaklaştın allahın izni ile olcak bu sfer olcakkk bn hissediyorum az kaldıııı@LaRisaCcaedaecoo @coconatt H halleycik @Halfteacher @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Bu sefer sende daha olumlu olucaksinİnşallah canım benim, bayrama denk geliyor adetim. Başlayabilme ihtimali bile çok mutlu etti bizi.eşim çok sevindi
ayy teocum bildirimi görünce kalbim duracak gibi oldu çok sevindim. çok mutlu oldum. inşallah sonucuda çok güzel olacak bebişin gelecek .@LaRisaCcaedaecoo @coconatt H halleycik @Halfteacher @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
İyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemenGünaydın çiçeğim nasılsın
Süper haberr çook sevindim canımmm@LaRisaCcaedaecoo @coconatt H halleycik @Halfteacher @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Çok geçmiş olsunKizlar kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e düşmüş degerim...
Him ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosunDoyduk valla ev tiril tiril oldu maşallah neyse bu birkaç gün idare eder biziyok canım dün arayamadılar inşallah bugün artık
Danışmıştım canım yapar demişlerdi,prospektüsünde de yazıyor.bilemedim.. yorgunluktan da olabilir. Ama geçti hamd olsun şuan yok.
Canım yorgunluktan da olabilir. Haklısın. Ama kasık ağrım hiç yoktu şuanda da yok. Lutinusu koyunca oluyor sadece. Ben bunu transfer zamanı sormuştum yapar demişti hemşirem. Acaba sadece bende mi oluyor yaygın bir etki mi bilemedim.prospektüsünde de rahim kasılması yazıyor.
Aklımda olsun canımbundan sonra denerim. Ama limon tansiyona etki etmez mi
Canım yapmaması değil mevzu bi gelse ben ona seve seve yaptırırım yapmadan gidemez 2 keredir beni ekiyor mevzu o
Canım mevsimsel. Dün müge anlı ile programdaki dr un da migreni tutmuştu kaçgündür.edaecoo nun başı ağrıyordu, annemin ağrıyordu... Herkeste durum aynı canım
Geçen market alışverişinde, markette kasap da var, hamurber eti yapıyor diye kasabımız Hamburg er ekmeği aldım ama "eti yapmadım abla "dedi. İyi aklıma getirdin. Afiyet olsun canım ben de yapayım
Günaydın Canım idrar testinin hassasiyetine değil kan testine bakacağız. Hadi bir kan ver de gel inşallah güzel sonuçlar alacağız
Offf bu ne yaa
ben de isterim, bana da atar mısın, Eşim çok sever böyle şeyleri :))Özelden attım canım
inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniğiayyyyyyyyyyyyyyyyyy müthiiişşşşşşşşşşşşşş haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çok ama çok sevndmmm bbgmmmmmmmm herşey çok güzel olucak bir adım daha yaklaştın allahın izni ile olcak bu sfer olcakkk bn hissediyorum az kaldııııbnce ilk adetle çağırır kuzuşş öyle tahmn edyrmmm
kuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbetteinşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği
çok olumluyum valla. düşünce gücüyle yapmam lazım çocuğuBu sefer sende daha olumlu olucaksin
Vallaaaa getirme benii orayaa
ayy gidip kapıya dayanırım benkuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbette
aynı bizzzzİyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemensen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.
Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustuGebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime
hakkın dayannnn bizde geliriz yardımaaaayy gidip kapıya dayanırım ben
doktora ben gelip ameliyatları yapayım, sen tedaviyi planla diyesim varhakkın dayannnn bizde geliriz yardımaaa
çok üzüldm canımmKizlar kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e düşmüş degerim...
ayyy iki dk cık boş zmnı yokmuymuşşş arasınn biz burada meraktn ölüyoruzzzdoktora ben gelip ameliyatları yapayım, sen tedaviyi planla diyesim var
Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorumçok üzüldm canımmbnde kimyasal yaşamıştım ilk tüp bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?