Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy müthiiişşşşşşşşşşşşşş haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çok ama çok sevndmmm bbgmmmmmmmm herşey çok güzel olucak bir adım daha yaklaştın allahın izni ile olcak bu sfer olcakkk bn hissediyorum az kaldıııı bnce ilk adetle çağırır kuzuşş öyle tahmn edyrmmm

Günaydın çiçeğim nasılsın
İyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemen sen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.

Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustu Gebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime

Him ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosun

inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği

inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği
kuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbette

aynı bizzzz cnkümmm pskolojimiz bozukkk

çok üzüldm canımm bnde kimyasal yaşamıştım ilk tüp bebeği
Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…