Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim negatif mi oldu uzulme insallah Rabbim emeklerinin karsiligini verecek en kisa zmanda cabalamaktan hic vazgecme cnm Rabbim kolaylikla nasip etsin insallah dualarimiz seninle.

Canim hayirli haberlerini bekliyoruz kan verdin dimi? Insallah cok guzel artmistir

Yaa sabah kalktım ilk karnıma geliyo Günaydın miniğim diyor bende şimdiden böyleyse ileride beni unutacağını düşünüyorum
Yaaaa çok duygusal seni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor
bnmki küs olsak ble sevmeden uymuyo göbüşümü çocuguyla küs degil
Hahahaah anam barış artık şu adamla
günaydınnnnnnn.....
doktordan geldim şimdi yumurta kontrolünden.bu ay yine 18mm bi yumurtam olmuş yarın sabah iğneni yaptır dedi doktor.hayırlısı bakalım bu aya nasip mi?
Kuzucum gözün aydın inşallah bu ay gebe kalırsın
Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşım o kadar mutluyum ki senin adına bak gördün mü bu ay başlayacaksın Allah ın izniyle ve aramıza geliyorsun
Anladım canım dikkat et kendine bu haftalarda , vücudunu zorlama işle güçle yani ..iskenderun’daki doktorda İkili taramayı yaptırdıysan randevuyu iptal etmekle iyi yapmışsın
Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorum
Kizlar kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e düşmüş degerim...
Aysun yapma ya çok üzüldüm . Dünkü artış beni çok umutlandırmıştı,kesin demiştim. Malesef her nasip vaktine esir. Rabbim kalbine ferahlık versin. Başka yumurta var mıydı?
Duramıyorum ki aşko kafayı yerim . Sabah uyandım ev misss o kadar mutluyum ki.. canım normal ev temizliği olsa sorun yok haftada 1 de yapsam nolcakki zaten pandemiden dolayı eve kimseyi davet etmiyorum ama bu dönem temizliği mecbur yapılacak
Him ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosun
Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bak
Gül tatlısı bebişim
ben de isterim, bana da atar mısın, Eşim çok sever böyle şeyleri :))
Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorum
Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum
Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?
Sorma kız sabah siteyi nasıl açtım bilemedim
Sorma sorma ben de hemen koştum kızlara
Ahahahah kaşık alalım kaşık
1 saat öncede ben vuruldum çatlatma iğnesi hayırlsı bakalım
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Kizlar kilom var biraz onu versem
Yuruyuse başlasam
Vitamini surekli kullansam

Sayi yada kaliten biraz artar mi
Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktır

Aminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ay

Aminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ay
Rabbim ol derse neden olmasın rannim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallah gebelere de sağlıkla kucağına aldırsın

Yaaaa çok duygusal seni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor
Yok canım zaten unutsa da kızmam bu anı bekledik hep yaşasın her duygusunu ben arayamadım hastaneyi o aradı ilk testte ağlayarak bana gelişini hiç unutmıcam Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimseye aratmasın evlatlar sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…