- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.961
Canim cok sevindim insallah senin de guzel haberlerini alacagiz en kisa zamanda Rabbim nasip etsinuzun protokol olacak sanırım, bakalım ne diyecek canım. çok mutluyum
Aminn canım inşallah teşekkür ederimhayırlı olsun inşallah canım, sağlıkla gelsin bebeğin sana
sağol canım benimAy tebrikler canım ..inşallah bu kez olacak hayırlısıyla
aminn inşallah canım,Canim cok sevindim insallah senin de guzel haberlerini alacagiz en kisa zamanda Rabbim nasip etsin❤
Canim negatif mi olduVakti zamanı var demekten başka sey yokki
2 yillik evliyim, son bir yila yakındır doktora gittigimde catlatma ignesi femara gonalf aşılama ya basladik, pcosum esimde normal değerleri.
Yaaaaa ne guzeeeel
Vakti gelmedi demekki daha
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz kan verdin dimi? Insallah cok guzel artmistirCanım aynı durumdayız benimde eşimde sorun yok bende pcos görünümü vardı ama pcos bi dezavantaj değil aslında avantaj bu tür tedavilerde bence tüp bebek deneyebilirsin canım ben 3. Aşılamayı düşündüm burda araştırdım herkes aşılamanın spermde sorun olduğunda daha başarılı bi sonuç verdiğini yazıyordu ve aşılamalar maliyetsiz gibi gözüküyor fakat 3 aşılama bi tüp parası ve başarı oranı çok çok az malesef tüpe göre bu tüp yaptırdığım doktor neden bi aşılama daha denemiyosun demişti doktorlar büyük bi sorun görmedikçe biraz daha aşılamayı zorluyor ama bizim piskolojimizi hiç düşünmüyolar
Tabi ki canim saglikli beslenirsin vitamin kullanirsin hareket cok faydaliymisKizlar kilom var biraz onu versem
Yuruyuse başlasam
Vitamini surekli kullansam
Sayi yada kaliten biraz artar mi
Canım verdim normalde çıkması lazımdı ama makine bozulmuş 1.30da arayacağımCanim hayirli haberlerini bekliyoruz kan verdin dimi? Insallah cok guzel artmistir
Birsey kalmamis cok heyecanliCanım verdim normalde çıkması lazımdı ama makine bozulmuş 1.30da arayacağıminşallah artmıştır canım
Yaa birde bana sor canımBirsey kalmamis cok heyecanli
Artacak cok guzel merak etme tatlimYaa birde bana sor canıminşallah artar içimde bi korku oluyo zaman geçtikçe
denemekten zarar gelmez canım, neden olmasın. Sen hangi şehirdesinKizlar kilom var biraz onu versem
Yuruyuse başlasam
Yaaaa çok duygusalYaa sabah kalktım ilk karnıma geliyo Günaydın miniğim diyorbende şimdiden böyleyse ileride beni unutacağını düşünüyorum
Hahahaahbnmki küs olsak ble sevmeden uymuyo göbüşümüçocuguyla küs degil
Kuzucum gözün aydıngünaydınnnnnnn.....
doktordan geldim şimdi yumurta kontrolünden.bu ay yine 18mm bi yumurtam olmuş yarın sabah iğneni yaptır dedi doktor.hayırlısı bakalım bu aya nasip mi?
Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşımLaRisaCca @edaecoo @coconatt @halleycik @Halfteacher Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorumAnladım canım dikkat et kendine bu haftalarda , vücudunu zorlama işle güçle yani ..iskenderun’daki doktorda İkili taramayı yaptırdıysan randevuyu iptal etmekle iyi yapmışsın
Aysun yapma yaKizlar kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e düşmüş degerim...
Duramıyorum ki aşkoİyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemensen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.
Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustuGebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime
Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bakHim ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosun
Gül tatlısı bebişimOfff bu ne yaa
Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorumben de isterim, bana da atar mısın, Eşim çok sever böyle şeyleri :))
Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum
Sorma sorma ben de hemen koştum kızlaraSorma kız sabah siteyi nasıl açtım bilemedim
Ahahahah kaşık alalım kaşıkhe ya dün ekran görüntüsü aldım atacaydım da didim buralarda görür falan vazgeçtim. Her enstrümanı da çalıyor maşallahLaRisaCca adamın flütü varmış biz artık başka enstrüman alalım. Zil vardı Ankaranın Dikmeni dizisinde. Onu mu alsak
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun1 saat öncede ben vuruldum çatlatma iğnesi hayırlsı bakalım
Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktırKizlar kilom var biraz onu versem
Yuruyuse başlasam
Aminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ayYaaaa çok duygusalseni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor
Hahahaahanam barış artık şu adamla
Kuzucum gözün aydıninşallah bu ay gebe kalırsın
Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşımo kadar mutluyum ki senin adına bak gördün mü bu ay başlayacaksın Allah ın izniyle ve aramıza geliyorsun
Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorum
Aysun yapma yaçok üzüldüm . Dünkü artış beni çok umutlandırmıştı,kesin demiştim. Malesef her nasip vaktine esir. Rabbim kalbine ferahlık versin. Başka yumurta var mıydı?
Duramıyorum ki aşkokafayı yerim . Sabah uyandım ev misss o kadar mutluyum ki.. canım normal ev temizliği olsa sorun yok haftada 1 de yapsam nolcakki zaten pandemiden dolayı eve kimseyi davet etmiyorum ama bu dönem temizliği mecbur yapılacak
Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bak
Gül tatlısı bebişim
Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorum
Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?
Sorma sorma ben de hemen koştum kızlara
Ahahahah kaşık alalım kaşık
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun
Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktır
Rabbim ol derse neden olmasınAminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ay
Zonguldaktayim canim..Git gel yaptik ankarayadenemekten zarar gelmez canım, neden olmasın. Sen hangi şehirdesin
en yakın orasıymış sana. Daha içlerdeysen ilerleyen zamanda bizim doktoru mu düşünsen diyecektim Adana'da. Ama mesafe uzakmış maalesefZonguldaktayim canim..Git gel yaptik ankaraya
Yok canım zaten unutsa da kızmam bu anı bekledik hep yaşasın her duygusunuYaaaa çok duygusalseni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?