Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen IVF mi yoksa ICSI mi yaptırdın? Tıpta çareler çok, geçen gün okudum hareketsiz spermi bile hareketli hale getirip yumurtanın içine enjekte ediyorlar...

Ayy teşekkür ederim yorumun için bizde sperm sıkıntısı vardı canım ama eşim tedavi görüyor 2 ay oldu inşallah o problem düzelmiştir o zMan ben yinede bugün ve gün aşırı olsun
Aynen canım hadi belinize kuvvet
Eşim için sadece bunlar var kuzum birde ameliyat olabilirsem eğer operasyon günü sperm tahlili yaptıracak doktor belki verir takviye ona da duruma göre.

Çok şükür kuzum bugün 5.gün ama iyiyim
Canım az da olsa sperm tüpte sıkıntı olmaz onu kafana takma sen rahatsızlanma da gerisi önemli değil
Canım ben kanı sabah 8. 45 9 civarı verdim geçen günle aynı olsun diye aynı labaratuvarda fakat makine daha olmamış 3te bidaha arıycaz çıkmazsa başka yere gitsem mi LaRisaCca
Hayır kuzum onlar tedbir alır merak etme çıkmadı mı daha
Kök saldım bekliyorum larimm bugünkiyle beraber böylee Eki Görüntüle 2831001
Geliyor gelmekte olan portim
Biraz isleri toplamak icin calisiyorum bu hafta kizlar
İs basi yaptim bugin
Oooo sessizliğin sebebi belli oldu eline sağlık canım

Ben silik sanmıştım düne göre ama beklemiş halinde ince kıl gibi bi çizgi dünkünden daha koyu larii yarın inşallah olur artık

Bizde bugün menü çok geniş bbgm ayalı çorba külçe cevizli biber dolma yaprak sarması cacık zahter salatası patates salatası annem sagolsun
Bunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam

amiiinnnn canım inşallah
bugün böyle içime bi neşe bi umut geldi hadi hayırlısı

Onu da yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…