Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok normal bbgmm evde kalınca zmnla insan bunalıyor eşin nası sen nasılsın iyisiniz ama demi çok şükür

çok şükür yarabbim bi tane evladın varmış binlerce kez şükür canım rabbim sana ikiniciyide tattırsın inşallah bende tek cocugum annem bnden sonra hep düşük yapmış bak nedenini bulamamışlar tbi o zmnlarda imkanlar bu kdr geniş degil bana mucize demişler doktorlar belkide bekliyor yinee ksmetin olumsuz olma haklısın ama böyle şeyler yaşayınca insanın modu düşüyor hiç kolay olmuyor rabbim dayanma gücü versn canm dondurulmuş var mı hala embryo

Allah razı olsun canim...iyi ki o var yoksa ne yapardım bilmiyorum.Ama ona bakınca cok üzülüyorum sanki boynu bükük kalmis wu hayatta tek kalacakmış gibi hissediyorum

Dondurulmuşum kalmadi zaten 2 yumurta toplanmisti baska da yok...

öyle düşünme kuzum, henüz her şey bitmiş değil.

Çok soru soruyorum kusura bakmayın bide çatlatma iğnesinden sonra hemen ilişki dedi doktorum akşama sizdede öyle oldumu sonraki günler ara verdinizmi çok özel olmazsa bilenler yazabilirmi
bize çatlatma iğnesi günü ve ertesi günü demişti, yeterliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…