Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha bi çorba yaptım hala düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Daha bilemioz ispanakli borek olsa iyi olrsen de?
Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır
Bizde bugün menü çok geniş bbgm ayalı çorba külçe cevizli biber dolma yaprak sarması cacık zahter salatası patates salatası annem sagolsun
Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım
Kaynanadan kacan gelin terörü var
Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana
Ben silik sanmıştım düne göre ama beklemiş halinde ince kıl gibi bi çizgi dünkünden daha koyu larii yarın inşallah olur artık
10 gün teorim kesinlik kazandi portim
Bunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam
Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım
amiiinnnn canım inşallah
bugün böyle içime bi neşe bi umut geldi hadi hayırlısı
Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum
Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın

Bunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam
O zmn anlayacağınız dilden yazayım mı ayalı çorba dediğimiz etli pirinçli çorba cevizli biber muhammara die geçiyor glba dışarı da zahter salatası kekik salatası demek dolma sarma cacık her yöre bilir külçe de yazın onu Google o açıklasın size

Canım az da olsa sperm tüpte sıkıntı olmaz onu kafana takma sen rahatsızlanma da gerisi önemli değil
İnşallah kuzum ya aklıma takılıp duruyor. Korkuyorum bende bulamaması için uğraşıyorum ama. Bugün bacak ve sırt ağrısı başladı eşimin. İlk defa böyle gördüm onu çok fena halde zor yemek yedi onuda az yedi yanına da giremiyorum

benim kalmış yemekler var
Afiyet olsun çiçeğimmm hoca aradı mı canım
Hemidee yuvalı bülbül
Haşmoş kendi türünden yediğini öğrenmesin

Kapalı ameliyat olucak hemdeee anlamıcak cak
He valla buyur birlikte yiyelim
Yok aşko yerken haşmoşu içeri koycam gönül koymasın
Maharetli hatun masallah canim bulantin varmi senin olduysa ne zmn oldu?
Sağol aşkım. Kuzucum senin haftanda başladı 10. Hafta sonu nda bitti ama ilk defa bir gebeliğimde bulantım oldu normalde hiç olmazdı.
Allah razı olsun duyguşum
Endişelenmeyin canım hastalığın 2. Haftası ilk haftadan daha ağır geçer 10 güne ancak topsrlsr normaldir hepimizde öyle oldu

Canim ya benim de 6 hafta oldu basladi tabi asiri degil ama kokular fln midemi bulandiryo ilkinde cikarma da vardi bakalm nasil olck :)

İnşallah kuzum yanına giremeyince ben stres oluyorum sizde ağrı dışında birşey var mıydı canım?

Canim ya benim de 6 hafta oldu basladi tabi asiri degil ama kokular fln midemi bulandiryo ilkinde cikarma da vardi bakalm nasil olck :)
Oyy hoşgeldin aramıza taze anniş beni ayva,salatalık,soğuk süt ve tabiki canım dostum rennie çiğneme tableti rahatlatıyordu kuzum
İnşallah kuzum yanına giremeyince ben stres oluyorum sizde ağrı dışında birşey var mıydı canım?
Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…