- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.041
Hayır yumurtalarının tbkide sen. Masumsun bbgmBenimmi yoksa benim yumurtalarınmı kuzumm benim sucum yok valla görüyosun ne kadar uğraşıyorum bütünnnsuç onlarda
Kadın seni düşünüyor işte dhaa ne istiyorsun aşk olsunKv msj atmis ilk is gunun nasildi die
memnuniyetsizimHayır yumurtalarının tbkide sen. Masumsun bbgm
Kadın seni düşünüyor işte dhaa ne istiyorsun aşk olsun
benim kalmış yemekler varAkşama mönüde ne var kızlar?
seni seviiiiiiiiiiiiiiiKv msj atmis ilk is gunun nasildi die
Bi sonraki msjdada istediklerini yazmış cıkarkenseni seviiiiiiiiiiiiiii
Ben daha bi çorba yaptım hala düşünüyorum
Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazırDaha bilemioz ispanakli borek olsa iyi olrsen de?
Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canımBizde bugün menü çok geniş bbgmayalı çorba külçe cevizli biber dolma yaprak sarması cacık zahter salatası patates salatası annem sagolsun
Kaynanadan kacan gelin terörü var
10 gün teorim kesinlik kazandi portimBen silik sanmıştım düne göre ama beklemiş halinde ince kıl gibi bi çizgi dünkünden daha koyu lariiyarın inşallah olur artık
Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadımBunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam
Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucumamiiinnnn canım inşallah
bugün böyle içime bi neşe bi umut geldi hadi hayırlısı
Yemediğimiz hiçbirşey kalmasınOnu da yiyelim
anammm o bu gidişle kestirecek kendiniBi sonraki msjdada istediklerini yazmış cıkarken
Az daha inancaktım sevdine
Bende dünden ıspanaklı ve patatesli börek var, sarma sardım, dolma ve cacık var ayrıcabir de tatlı olarak bülbül yuvası
Kapalı ameliyat olucak hemdeee anlamıcakanammm o bu gidişle kestirecek kendini
Maharetli hatun masallah canim bulantin varmi senin olduysa ne zmn oldu?Bende dünden ıspanaklı ve patatesli börek var, sarma sardım, dolma ve cacık var ayrıcabir de tatlı olarak bülbül yuvası
Kuzuş Hatay mutfagı yaz tek tek görürsün bunları nası biseylerBunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam
Afiyet olsun canım
Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır
Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım
Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana
10 gün teorim kesinlik kazandi portim
Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım
Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum
Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın
O zmn anlayacağınız dilden yazayım mıBunların arasından birtek cacık ve patates salatasını biliyo olmam
İnşallah kuzum ya aklıma takılıp duruyor. Korkuyorum bende bulamaması için uğraşıyorum ama. Bugün bacak ve sırt ağrısı başladı eşimin. İlk defa böyle gördüm onu çok fena halde zor yemek yedi onuda az yedi yanına da giremiyorumCanım az da olsa sperm tüpte sıkıntı olmaz onu kafana takma sen rahatsızlanma da gerisi önemli değil
Afiyet olsun çiçeğimmm hoca aradı mı canımbenim kalmış yemekler var
He valla buyur birlikte yiyelimHemidee yuvalı bülbül
Haşmoş kendi türünden yediğini öğrenmesin
Kapalı ameliyat olucak hemdeee anlamıcakcak
Sağol aşkım. Kuzucum senin haftanda başladı 10. Hafta sonu nda bitti ama ilk defa bir gebeliğimde bulantım oldu normalde hiç olmazdı.Maharetli hatun masallah canim bulantin varmi senin olduysa ne zmn oldu?
O zmn anlayacağınız dilden yazayım mıayalı çorba dediğimiz etli pirinçli çorba cevizli biber muhammara die geçiyor glba dışarı da zahter salatası kekik salatası demek dolma sarma cacık her yöre bilir külçe de yazın onu Google o açıklasın size
Endişelenmeyin canım hastalığın 2. Haftası ilk haftadan daha ağır geçer 10 güne ancak topsrlsr normaldir hepimizde öyle olduİnşallah kuzum ya aklıma takılıp duruyor. Korkuyorum bende bulamaması için uğraşıyorum ama. Bugün bacak ve sırt ağrısı başladı eşimin. İlk defa böyle gördüm onu çok fena halde zor yemek yedi onuda az yedi yanına da giremiyorum
Gereksiz seylerÇok ayıpistekleri neymiş peki
Canim ya benim de 6 hafta oldu basladi tabi asiri degil ama kokular fln midemi bulandiryo ilkinde cikarma da vardi bakalm nasil olck :)Afiyet olsun çiçeğimmm hoca aradı mı canım
He valla buyur birlikte yiyelim
Yok aşko yerken haşmoşu içeri koycam gönül koymasın
Sağol aşkım. Kuzucum senin haftanda başladı 10. Hafta sonu nda bitti ama ilk defa bir gebeliğimde bulantım oldu normalde hiç olmazdı.
Allah razı olsun duyguşum
Endişelenmeyin canım hastalığın 2. Haftası ilk haftadan daha ağır geçer 10 güne ancak topsrlsr normaldir hepimizde öyle oldu
İnşallah kuzum yanına giremeyince ben stres oluyorumAfiyet olsun çiçeğimmm hoca aradı mı canım
He valla buyur birlikte yiyelim
Yok aşko yerken haşmoşu içeri koycam gönül koymasın
Sağol aşkım. Kuzucum senin haftanda başladı 10. Hafta sonu nda bitti ama ilk defa bir gebeliğimde bulantım oldu normalde hiç olmazdı.
Allah razı olsun duyguşum
Endişelenmeyin canım hastalığın 2. Haftası ilk haftadan daha ağır geçer 10 güne ancak topsrlsr normaldir hepimizde öyle oldu
ALLah acil sifa versin esin mi oldu sadeceİnşallah kuzum yanına giremeyince ben stres oluyorumsizde ağrı dışında birşey var mıydı canım?
Oyy hoşgeldin aramıza taze annişCanim ya benim de 6 hafta oldu basladi tabi asiri degil ama kokular fln midemi bulandiryo ilkinde cikarma da vardi bakalm nasil olck :)
Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordumİnşallah kuzum yanına giremeyince ben stres oluyorumsizde ağrı dışında birşey var mıydı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?