Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz bana tarifini verir misin ya kaytazın canım bir çekiyor ki sorma dışarıdan almak istemiyorum artık buzluğa atınca iyi oluyor kuzum mangal zamanı doldur gitsin. Ay birde oruk yapasım var benim totomu kaldırabilirsem birgün tabi

Amin kuzum her aşaması çok zor maddi manevi yıpratıyo

Cok guzel yerler gelmek isterdim
Gel pandemiden sonra çiçeğim
Tabiki veririm canım ama hamurunu kare yapabilecek misin daha önce denedin mi?

Gel pandemiden sonra çiçeğim

Tabiki veririm canım ama hamurunu kare yapabilecek misin daha önce denedin mi?
Hiç denemedim kuzum ama yapa yapa alışırım diye düşünüyorum ilk yapışta yuvarlak olur ikincide köşeli üçüncüde bir bakmışız kare

Evet sen bu işi biliyorsun bak

Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı LaRisaCca

İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin
Gel bebişim yaparız sana biz elimden bnmde birsey kaçmaz hepsini yapablrm
Ben sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirim
Ooo kuzucum maşallah biliyorsun evet evet bzde hastasıyız ben başka şehirde yaşayamam diyorum hep iyi ki hatalıyım

Ooo kuzucum maşallah biliyorsun evet evet bzde hastasıyız ben başka şehirde yaşayamam diyorum hep iyi ki hatalıyım
Ohh hemde hamiş eli ne lezzetli olur haa bi lari bi sen yüs kilo olur yuvarlana yuvarlana gelirim istanbula doğru

Kaytaz a simdi baktim harika birseymis hatayin da herseyi guzelicli kofte severm
İçli köfte de yeni yapıp attık buzluğa . Gerçekten her biri ayrı bir lezzet hele ben bir de boğa burcuyum yemeyi severim
Insallah nasip olurr
İnşsllsh canımın içi
Hiç denemedim kuzum ama yapa yapa alışırım diye düşünüyorum ilk yapışta yuvarlak olur ikincide köşeli üçüncüde bir bakmışız kare
Tamam iftardan sonra sana detaylı yazacam

Öğrendim kuzum öğrenebildiğimi ben burdan gidersek naparız bilmiyorum damak zevkim değişti diyorum siz hiç yapamazsınız dışarıda çünkü yok böyle şeyler olanlarda çakma birde azıcık azıcık

Ooo oruğa kdr iş gittiyse sen epeyi biliyorsun bizim mutfagı aslında aaz bsy yapsana hemencecik biter burada onların makineleri var bz iki dk da ondn cıkarıp içini doldurup kapatıyoruz

Ooo oruğa kdr iş gittiyse sen epeyi biliyorsun bizim mutfagı aslında aaz bsy yapsana hemencecik biter burada onların makineleri var bz iki dk da ondn cıkarıp içini doldurup kapatıyoruz
İnsan yemeyi sevince öğreniyormuş tatlım bende o hesap kociko da maaşallah var zaten makinesini alcam kuzum nerden alsam bilemedim ama. Elde açıyorum ama hoşuma gitmiyor daha üçgen yapıyok birde

Aynen kuzu bnm eşimde üniversiteyi burada okudu bnde onu bile seçip uzaklara gidemedik düşün

İçli köfte de yeni yapıp attık buzluğa . Gerçekten her biri ayrı bir lezzet hele ben bir de boğa burcuyum yemeyi severim

İnşsllsh canımın içi

Tamam iftardan sonra sana detaylı yazacam
Sana komsu olmak lazim bebisim

Yok aramadı canım. İtiraf edeyim bir umut yine de işi biterse arar diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…