- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.081
Cok guzel yerler gelmek isterdimSağol kuzucum geçirmediyseniz aman dikkat edin Allah korusun hamilesin , hamilelere ilaç da verilemiyor. Antikor kazanmışımdır diye ümit ediyorum
Evet canım iskenderundayım ben
Kızzz bana tarifini verir misin ya kaytazın canım bir çekiyor ki sorma dışarıdan almak istemiyorum artıkKaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriyegeriye kalanlar taze yenir zaten
Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallah
Amann ne diyelimAhhhh keşke yakın olsannki. Bir uçaklık mesafe
Evet hayatım bunlar hep hatay mutfağıBen bu yemek isimlerini hic bilmiyorum yoresel mi❤
Gel pandemiden sonra çiçeğimCok guzel yerler gelmek isterdim
Tabiki veririm canım ama hamurunu kare yapabilecek misin daha önce denedin mi?Kızzz bana tarifini verir misin ya kaytazın canım bir çekiyor ki sorma dışarıdan almak istemiyorum artıkbuzluğa atınca iyi oluyor kuzum mangal zamanı doldur gitsin. Ay birde oruk yapasım var benim totomu kaldırabilirsem birgün tabi
Kaytaz a simdi baktim harika birseymis hatayin da herseyi guzelAmann ne diyelimgönüllerimiz bir canım portim
Evet hayatım bunlar hep hatay mutfağı
Insallah nasip olurrGel pandemiden sonra çiçeğim
Tabiki veririm canım ama hamurunu kare yapabilecek misin daha önce denedin mi?
Hiç denemedim kuzum ama yapa yapa alışırım diye düşünüyorum ilk yapışta yuvarlak olur ikincide köşeli üçüncüde bir bakmışız kareGel pandemiden sonra çiçeğim
Tabiki veririm canım ama hamurunu kare yapabilecek misin daha önce denedin mi?
Tabikii larimmAmann ne diyelimgönüllerimiz bir canım portim
Evet hayatım bunlar hep hatay mutfağı
Gel bebişim yaparız sana biz elimden bnmde birsey kaçmaz hepsini yapablrmEvet sen bu işi biliyorsun bak
Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadıLaRisaCca
İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin
Ooo kuzucum maşallah biliyorsunBen sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirim
Ohh hemde hamiş eli ne lezzetli olur haaGel bebişim yaparız sana biz elimden bnmde birsey kaçmaz hepsini yapablrm
Ooo kuzucum maşallah biliyorsunevet evet bzde hastasıyız ben başka şehirde yaşayamam diyorum hep iyi ki hatalıyım
İçli köfte de yeni yapıp attık buzluğa . Gerçekten her biri ayrı bir lezzet hele ben bir de boğa burcuyum yemeyi severimKaytaz a simdi baktim harika birseymis hatayin da herseyi guzelicli kofte severm
İnşsllsh canımın içiInsallah nasip olurr
Tamam iftardan sonra sana detaylı yazacamHiç denemedim kuzum ama yapa yapa alışırım diye düşünüyorum ilk yapışta yuvarlak olur ikincide köşeli üçüncüde bir bakmışız kare
Öğrendim kuzum öğrenebildiğimi ben burdan gidersek naparız bilmiyorum damak zevkim değişti diyorum siz hiç yapamazsınız dışarıda çünkü yok böyle şeyler olanlarda çakma birde azıcık azıcıkGel bebişim yaparız sana biz elimden bnmde birsey kaçmaz hepsini yapablrm
Ooo kuzucum maşallah biliyorsunevet evet bzde hastasıyız ben başka şehirde yaşayamam diyorum hep iyi ki hatalıyım
Ooo oruğa kdr iş gittiyse sen epeyi biliyorsun bizim mutfagıKızzz bana tarifini verir misin ya kaytazın canım bir çekiyor ki sorma dışarıdan almak istemiyorum artıkbuzluğa atınca iyi oluyor kuzum mangal zamanı doldur gitsin. Ay birde oruk yapasım var benim totomu kaldırabilirsem birgün tabi
Amin kuzum her aşaması çok zor maddi manevi yıpratıyo
Ohh hemde hamiş eli ne lezzetli olur haabi lari bi sen yüs kilo olur yuvarlana yuvarlana gelirim istanbula doğru
İştahla bekliyorum bebeğimİçli köfte de yeni yapıp attık buzluğa . Gerçekten her biri ayrı bir lezzet hele ben bir de boğa burcuyum yemeyi severim
İnşsllsh canımın içi
Tamam iftardan sonra sana detaylı yazacam
Ooo oruğa kdr iş gittiyse sen epeyi biliyorsun bizim mutfagıaslında aaz bsy yapsana hemencecik biter burada onların makineleri var bz iki dk da ondn cıkarıp içini doldurup kapatıyoruz
Bnce biz hep beraber yuvarlanırz korkma tek kalmazsın bbgmOhh hemde hamiş eli ne lezzetli olur haabi lari bi sen yüs kilo olur yuvarlana yuvarlana gelirim istanbula doğru
Aynen kuzu bnm eşimde üniversiteyi burada okudu bndeÖğrendim kuzum öğrenebildiğimi ben burdan gidersek naparız bilmiyorum damak zevkim değişti diyorum siz hiç yapamazsınız dışarıda çünkü yok böyle şeyler olanlarda çakma birde azıcık azıcık
Sana komsu olmak lazim bebisimİçli köfte de yeni yapıp attık buzluğa . Gerçekten her biri ayrı bir lezzet hele ben bir de boğa burcuyum yemeyi severim
İnşsllsh canımın içi
Tamam iftardan sonra sana detaylı yazacam
Yok aramadı canım. İtiraf edeyim bir umut yine de işi biterse arar diyordumAfiyet olsun çiçeğimmm hoca aradı mı canım
He valla buyur birlikte yiyelim
Yok aşko yerken haşmoşu içeri koycam gönül koymasın
Sağol aşkım. Kuzucum senin haftanda başladı 10. Hafta sonu nda bitti ama ilk defa bir gebeliğimde bulantım oldu normalde hiç olmazdı.
Allah razı olsun duyguşum
Endişelenmeyin canım hastalığın 2. Haftası ilk haftadan daha ağır geçer 10 güne ancak topsrlsr normaldir hepimizde öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?