Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy kuzum seninde ağır geçmiş ya kociko ilaçları düzenli alıyor bende senin gibi bol bol meyve sebze sıkıp veriyorum yanında bende içiyorum tabi ne olur ne olmaz diye birde vitaminler var onları veriyorum.

Cok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerin

Oyy kuzum seninde ağır geçmiş ya kociko ilaçları düzenli alıyor bende senin gibi bol bol meyve sebze sıkıp veriyorum yanında bende içiyorum tabi ne olur ne olmaz diye birde vitaminler var onları veriyorum.
Aynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirim
Cok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerin
En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordum
LaRisaCca sen ne zmn covid oldun cnm hamulelikten once dmi?
Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettik

Ay Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illetten kaç gün iğne vurundun ki vücuda yüklenmiş onlarda o vakitte ya

Evet sen bu işi biliyorsun bak
Kuzuş Hatay mutfagı yaz tek tek görürsün bunları nası biseyler gel beraber yiyelim
Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı LaRisaCca
İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin

Ay Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illetten kaç gün iğne vurundun ki vücuda yüklenmiş onlarda o vakitte ya
4 gün vurdum galiba ya da 3 tam hatırlamıyorum. Ya hem hormon alıyosun vücuda hem de iğneler de para yani

Evet sen bu işi biliyorsun bak

Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı LaRisaCca

İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin
Misafir ol gel bana ne istersen yeriz ben hepsini yapmayı bilirim

Cok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimizi

Ben sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirim
Kaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriye geriye kalanlar taze yenir zaten
Öyle tabi kız bir kutu iğne ne kadar pahalıydı şu an kaçtır Allah bilir
Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallah

Ben bu yemek isimlerini hic bilmiyorum yoresel mi

Cok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimizi
Sağol kuzucum geçirmediyseniz aman dikkat edin Allah korusun hamilesin , hamilelere ilaç da verilemiyor. Antikor kazanmışımdır diye ümit ediyorum
Iskenderundaydin dmi yanlis hatirlamiorsam:)
Evet canım iskenderundayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…