Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan yemeyi sevince öğreniyormuş tatlım bende o hesap kociko da maaşallah var zaten makinesini alcam kuzum nerden alsam bilemedim ama. Elde açıyorum ama hoşuma gitmiyor daha üçgen yapıyok birde
Kuzuş her yerde satılıyor aslında Antakya da olsan avcım diye bir magaza var orada musullu marka var direk seni oraya gönderirdim ondan aldırırdım aslında bulabilirsin nette fln da musullu markayı

Kuzuş her yerde satılıyor aslında Antakya da olsan avcım diye bir magaza var orada musullu marka var direk seni oraya gönderirdim ondan aldırırdım aslında bulabilirsin nette fln da musullu markayı
Bir bakayım bebeğim internetten çok thank you Olmadı birgün oraya doğru gelirsek bakarım ordan

Bnce biz hep beraber yuvarlanırz korkma tek kalmazsın bbgm demi LaRisaCca
Aynen öyle bebişim en çok da ben yuvarlanıcam bence
Sana komsu olmak lazim bebisim
Bence de valla gerçekten çeşit çeşit yemek yaparım
Yok aramadı canım. İtiraf edeyim bir umut yine de işi biterse arar diyordum
Kuzu biliyorsun akşam da devam ediyor ameliyatlar , benden hatırlarsın bence yarın arayacaktır

Eklentiler

• 455D52B5-05B8-459F-8D91-142EAD346538.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 25

Kuzu biliyorsun akşam da devam ediyor ameliyatlar , benden hatırlarsın bence yarın arayacaktır
He he arar elbet, içime bahar doldu ya simgoş

Hadi gözümüz aydın çokk çokk sevindim canım benim Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
İnşallahhh canım çok teşekkür ederim dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah Bülent bey sana çok uğur getirsin

Yok yok bnce birlikte yuvarlancaz Bn annemde 2 güne 1 tartılıyorum nerdeyse annem dio senin psikolojin bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…