- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.101
Kuzuş her yerde satılıyor aslında Antakya da olsan avcım diye bir magaza var orada musullu marka var direk seni oraya gönderirdim ondan aldırırdım aslında bulabilirsin nette fln da musullu markayıİnsan yemeyi sevince öğreniyormuş tatlım bende o hesap kociko da maaşallah var zaten makinesini alcam kuzum nerden alsam bilemedim ama. Elde açıyorum ama hoşuma gitmiyor daha üçgen yapıyok birde
Ben olsam bende gitmezdim başka yereAynen kuzu bnm eşimde üniversiteyi burada okudu bndeonu bile seçip uzaklara gidemedik düşün
Bir bakayım bebeğim internetten çok thank youKuzuş her yerde satılıyor aslında Antakya da olsan avcım diye bir magaza var orada musullu marka var direk seni oraya gönderirdim ondan aldırırdım aslında bulabilirsin nette fln da musullu markayı
Aynen öyle bebişim en çok da ben yuvarlanıcam bence
Bence de vallaSana komsu olmak lazim bebisim
Kuzu biliyorsun akşam da devam ediyor ameliyatlar , benden hatırlarsınYok aramadı canım. İtiraf edeyim bir umut yine de işi biterse arar diyordum
Ben sanıyorum
Haha ama sizden istanbula doğru yola çıktığım an
He he arar elbet, içime bahar doldu ya simgoşAynen öyle bebişim en çok da ben yuvarlanıcam bence
Bence de vallagerçekten çeşit çeşit yemek yaparım
Kuzu biliyorsun akşam da devam ediyor ameliyatlar , benden hatırlarsınbence yarın arayacaktır
Harika yaBen sanıyorum
Hadi gözümüz aydın çokk çokk sevindim canım benim Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Whiterose89 coconatt
İnşallahhh canım çok teşekkür ederimHadi gözümüz aydın çokk çokk sevindim canım benim Allah sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Cok guzel cikmis canim benim masallahKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Whiterose89 coconatt
İnşallahhh canım inşallahCok guzel cikmis canim benim masallah❤❤❤❤carsamba super haberleroni beklioz
Amin canim benim sonra da kalp atisi heyecanlar bitmezİnşallahhh canım inşallahkeseyi görelim hayırlısıyla
Gitme kalBen olsam bende gitmezdim başka yerebak geldim benimde gidesim yok hiç burdan
Tmm bbgm hbr edersin gelirsenBir bakayım bebeğim internetten çok thank youOlmadı birgün oraya doğru gelirsek bakarım ordan
Yok yok bnce birlikte yuvarlancaz Bn annemde 2 güne 1 tartılıyorum nerdeyseAynen öyle bebişim en çok da ben yuvarlanıcam bence
Bence de vallagerçekten çeşit çeşit yemek yaparım
Kuzu biliyorsun akşam da devam ediyor ameliyatlar , benden hatırlarsınbence yarın arayacaktır
Kalp atışı mı canımAmin canim benim sonra da kalp atisi heyecanlar bitmez❤ben de pztsi gtcm
Yok kız kısacık zmnda bu kdr olmazsın korkma biz dogma büyüme buralıyız böyle olmadıkBen sanıyorum
Aynen canim insallah duyablrz 7haftalik olcak❤Kalp atışı mı canım
Ayyyyyy nerdeyse bnmle değerlerin eş değer gitmiş bbgm binlerce şükürler olsun saglıkla büyüsün inşallah Kucagına almk nasip olsun yarabbm darısı kese ve kalp atışına Ayy çok heycanlıııKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom Whiterose89 coconatt
Senin o içini kalbini sever öperimmm canımın içiHe he arar elbet, içime bahar doldu ya simgoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?