Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını her ay yeni bir dönem bizim için.İnşallah en hayırlı vakitte olur bizlerinde
İnşallah canım benim Takdir Allahtan bekliyoruz napalim
Canim benim ben devlette yapiyorum tedaviyi, sadece ilac icin para ödüyorum. Doktorumda çok iyi. Tup bebek icin izmir aşırı pahali devlette uc yil evlilik istiyor, bu yil sonuna kadar sanirim ard arda aşılama olacak sonra bi kac ay kendi halime birakip olmazda tup olur yilda dolunca. Aşılama değil de her ay kontrol buyudu mu buyumedi mi henuz onu kafaya takmayacak kadar olgunlasamadim galiba, yavas yavas onun dusuncesi de giderse rahat olurum. Tedavi olmasa daha beter noldugunu bilemicem ki. Ne bileyim öyle iste inşallah vakti az kalmıştır diyelim
Canim negatif mi oldu uzulme insallah Rabbim emeklerinin karsiligini verecek en kisa zmanda cabalamaktan hic vazgecme cnm Rabbim kolaylikla nasip etsin insallah dualarimiz seninle.
Allah razı olsun canım benim, hayırlı zamanını bekliyor demekki

Yemesede zorlasin kendini bol bol meyve suyu fln ver canimm

Yaa canım senin kaçtı 2. Testin inşallah canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tüm hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ovitrelle , eylemleri hipofiz bezi tarafından üretilen luteinize edici hormon (LH) ile neredeyse aynı olan bir ilaçtır. Normalde gebelikte plasenta tarafından üretilen bir hormondur. Ovitrelle'nin kadınlar ve erkekler için farklı kullanımları vardır.

Kadınlarda, gebe kalmanın gerçekleşmesine yardımcı olmak için Ovitrelle kullanılır. Genellikle menotropinler ve ürofollitropin gibi diğer ilaçlarla kombinasyon halinde verilir. Bu ilaçlarla tedavi edilen birçok kadın genellikle klomifeni tek başına (örn. Serofen) denemiş ve henüz gebe kalamamıştır. Ovitrelle ayrıca in vitro fertilizasyon (IVF) programlarında da kullanılmaktadır.

Ben sanıyorum

Haha ama sizden istanbula doğru yola çıktığım an
Hahah koptum buna
He he arar elbet, içime bahar doldu ya simgoş
Ya canım nisam benim hayallere 1 adım kala enişte bugün fıtı fıtı haketti
Canım ikiz gibi değerin maşallah
Yok yok bnce birlikte yuvarlancaz Bn annemde 2 güne 1 tartılıyorum nerdeyse annem dio senin psikolojin bozuk
Ahhaha kafayı sıyırdık topikçe

Hahah koptum buna

Ya canım nisam benim hayallere 1 adım kala enişte bugün fıtı fıtı haketti

Canım ikiz gibi değerin maşallah

Ahhaha kafayı sıyırdık topikçe
Sizinki bebek benimki göbüş

Selam kizlar bakamadım bugün hastane işlerinden LaRisaCca sana aglamiciim rahim filmi tamam hiç bişey hissetmedim desem yeridir iyiki sizi dinlemisim boş yere anestezi alacaktım yoksa. Biz Mayıs'a tüp bebeğe baslicaz nasipse benim rahim hafif t şeklinde gibi yalnız haftaya sanırım hiatereskopi yapıp bakacak belki rahime mudshale yapacak belli degil ona göre başlariz bir sonraki adetinle dedi

Çok sevindimmmm, hadi inşallah birlikte başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…