- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.141
Akşam yemediğini şimdi zorla yedirtcem kuzum sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum en azından canı istesinde yesin diye. Taze meyve sıkıp duruyorum yanında vitaminlerle birlikteYemesede zorlasin kendini bol bol meyve suyu fln ver canimm
Golf Maraş usulünü keşfettim ben bir kaç yıl önce :) şahane lezzeti var tam maraş dondurması benceBen de Maraş Usülünü çok seviyorum.. Carte Dor da hepsi güzel bence :))) Vienetta da güzel ama hemen eriyor :/
Tarhana çorbasıAkşama mönüde ne var kızlar?
Bak bunda da çok haklısın çok övmek geldi içimden şimdiGitme kalbiz iyi bakarız misfrlere
Tmm bbgm hbr edersin gelirsen
Bakalım canım kesede görcez çarşamba inşallah bi aksilik olmazsaCanım ikiz gibi değerin maşallah
Canım süper değerlerinBakalım canım kesede görcez çarşamba inşallah bi aksilik olmazsa
Haydi inşallah hayırlısı nasipte ne varsa oÇok sevindimmmm, hadi inşallah birlikte başlarız
Bak ben bunu hiç düşünmemiştimKız regl dönemimsence enişten test için Adanaya masraf yapar mıydı
Selam canımm haberler harikaSelam kizlar bakamadım bugün hastane işlerindenLaRisaCca sana aglamiciim rahim filmi tamam hiç bişey hissetmedim desem yeridir iyiki sizi dinlemisim boş yere anestezi alacaktım yoksa. Biz Mayıs'a tüp bebeğe baslicaz nasipse benim rahim hafif t şeklinde gibi yalnız haftaya sanırım hiatereskopi yapıp bakacak belki rahime mudshale yapacak belli degil ona göre başlariz bir sonraki adetinle dedi
Oo mönü sağlam canım afiyet olsunTarhana çorbası
Orman kebabı
Zeytinyağlı biber dolma
Waffle
Rabbim gönlüne göre versin canım darısı kalp atışına inşallahBakalım canım kesede görcez çarşamba inşallah bi aksilik olmazsa
Onu bilmiyorum salı günü bı bakicam bende rahime dedi uygun da operasyon gerekmezse bı iğne yapcam adetini beklicez dedi Mayıs sonuna bitmiş olacak herşey yolundaysaSelam canımm haberler harikapeki histeroskopi olursan hemen tüp mü yapacak? Önce dinlenmen gerekmiyor mu
Canım t rahime tüp yapılmaz erken doğum,tersten doğum gibi birçok sıkıntıya sebep olabilir eğer rahmin t ise histeroskopi olacaksındır ve 2 ay dinlendiriyor doktorlar 1 ay dinlendiren de oluyor o yüzden söyledimOnu bilmiyorum salı günü bı bakicam bende rahime dedi uygun da operasyon gerekmezse bı iğne yapcam adetini beklicez dedi Mayıs sonuna bitmiş olacak herşey yolundaysat şekil sebebiyle operasyon olursa nolur süreç bilmiyorum sormadım. Biraz eşim üzerine konuştuk gibi oldu. Raporda çıkarabiliriz dedi. Erkek faktor olunca çok soramadım o anda.
Kuzum valla bilmediğim konular bakacak salı günü ama ofis hiatereskopi canlandı gözümde direk ama sorun varsa operasyon yapcam diyebilir dediğin gibi operasyon yapınca dinlenme yapılır herhaldeCanım t rahime tüp yapılmaz erken doğum,tersten doğum gibi birçok sıkıntıya sebep olabilir eğer rahmin t ise histeroskopi olacaksındır ve 2 ay dinlendiriyor doktorlar 1 ay dinlendiren de oluyor o yüzden söyledim
Sıhhatler olsun canım benimBıcı Bıcı yptmmm mis oldum uykum geldi
Selam şekerim nasılsınKızlar selammDün rahim filmi çekildim şükür tüpler açık çıktı bu şekilde tüpleri açık olup rahim filminden sonra hamile kalan var mı?
Kuzucum hakkında hayırlısı olsun ama bence herşey çok yolunda gidiyorKuzum valla bilmediğim konular bakacak salı günü ama ofis hiatereskopi canlandı gözümde direk ama sorun varsa operasyon yapcam diyebilir dediğin gibi operasyon yapınca dinlenme yapılır herhaldebence dinlenelim bı kaç ay hani bana sorarsan şart hayatımda hiç anestezi almamış biri olarak onada korkarım ben doktorunda niyeti iyi bana sorarsan negatif bir durum kalmasın tüp bebek öncesi diye kontrol etmek istiyo gibi görüntüyü almadım aslında yollardim sana doktor hafif t gibi ama emin olmamiz lazım dedi ben anlamam ki t sini x ini tek iyi haber tüpler açık
Kuzum doktor bekleyelim dedi. Bekliyoruz. Sadece el ve ayakta olduğu için çok önemsemiyorum dedi. Cuma kontrol var işte. Son 4 haftaya girdik. Ağrılarım oluyor artık bakalım.Evet kuzu bundan @Mimariye aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Aminnnn inşallah bebeğim
Emre si oldudarısı sana
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Aminnnn
Canım hoşgeldinbaşın sağolsun rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Aminnn canım benimçok tşk ederiz teyzoşumuz senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Ay ben ne yapayım kafamı kaldıramıyorum
Canımm çok teşekkür ederimCanım bnm hoşgeldin öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahkaşıntı içinde duymuştum hamilelikte daha önce Allah yardımcın olsun zor bsy az kaldı biraz daha sık dişini annesi kndne dkkt et özletme kndni ara sıra gel ugra
Teşekkür ederim canımmSıhhatler olsun canım benim
Selam şekerim nasılsınbenim ilk gebeliğim rahim filmi çekildiğim ay oldu canım
Kuzucum hakkında hayırlısı olsun ama bence herşey çok yolunda gidiyor
Teşekkür ederim canımCanım süper değerlerinay beni öyle heyecanlandırdın ki benmde 20 gün felan kaldı transfere düşününce kalp atısım hızlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?