Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemesede zorlasin kendini bol bol meyve suyu fln ver canimm
Akşam yemediğini şimdi zorla yedirtcem kuzum sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum en azından canı istesinde yesin diye. Taze meyve sıkıp duruyorum yanında vitaminlerle birlikte

Ben de Maraş Usülünü çok seviyorum.. Carte Dor da hepsi güzel bence :))) Vienetta da güzel ama hemen eriyor :/
Golf Maraş usulünü keşfettim ben bir kaç yıl önce :) şahane lezzeti var tam maraş dondurması bence

Gitme kal biz iyi bakarız misfrlere

Tmm bbgm hbr edersin gelirsen
Bak bunda da çok haklısın çok övmek geldi içimden şimdi hem misafirperver hem elleri açık buranın insanı kime denk gelsem hep böyle, bende burda açtım gözümü alıştım gitti

Kız regl dönemim sence enişten test için Adanaya masraf yapar mıydı
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim
Selam canımm haberler harika peki histeroskopi olursan hemen tüp mü yapacak? Önce dinlenmen gerekmiyor mu
Tarhana çorbası
Orman kebabı
Zeytinyağlı biber dolma
Waffle
Oo mönü sağlam canım afiyet olsun
Bakalım canım kesede görcez çarşamba inşallah bi aksilik olmazsa
Rabbim gönlüne göre versin canım darısı kalp atışına inşallah

Selam canımm haberler harika peki histeroskopi olursan hemen tüp mü yapacak? Önce dinlenmen gerekmiyor mu
Onu bilmiyorum salı günü bı bakicam bende rahime dedi uygun da operasyon gerekmezse bı iğne yapcam adetini beklicez dedi Mayıs sonuna bitmiş olacak herşey yolundaysa t şekil sebebiyle operasyon olursa nolur süreç bilmiyorum sormadım. Biraz eşim üzerine konuştuk gibi oldu. Raporda çıkarabiliriz dedi. Erkek faktor olunca çok soramadım o anda.

Canım t rahime tüp yapılmaz erken doğum,tersten doğum gibi birçok sıkıntıya sebep olabilir eğer rahmin t ise histeroskopi olacaksındır ve 2 ay dinlendiriyor doktorlar 1 ay dinlendiren de oluyor o yüzden söyledim

Kuzum valla bilmediğim konular bakacak salı günü ama ofis hiatereskopi canlandı gözümde direk ama sorun varsa operasyon yapcam diyebilir dediğin gibi operasyon yapınca dinlenme yapılır herhalde bence dinlenelim bı kaç ay hani bana sorarsan şart hayatımda hiç anestezi almamış biri olarak onada korkarım ben doktorunda niyeti iyi bana sorarsan negatif bir durum kalmasın tüp bebek öncesi diye kontrol etmek istiyo gibi görüntüyü almadım aslında yollardim sana doktor hafif t gibi ama emin olmamiz lazım dedi ben anlamam ki t sini x ini tek iyi haber tüpler açık

Bıcı Bıcı yptmmm mis oldum uykum geldi
Sıhhatler olsun canım benim
Kızlar selamm Dün rahim filmi çekildim şükür tüpler açık çıktı bu şekilde tüpleri açık olup rahim filminden sonra hamile kalan var mı?
Selam şekerim nasılsın benim ilk gebeliğim rahim filmi çekildiğim ay oldu canım
Kuzucum hakkında hayırlısı olsun ama bence herşey çok yolunda gidiyor

Kızlar iyi akşamlar, ben regl oldum ve bu ay aşılamaya gidecektim fakat eşim için pek uygun olmadı ramazan dolayısıyla, ramazan sonrası gitmek daha mı mantıklı sizce, sonuçta ramazan boyunca oruç var açlık oluyor düzgün sperm ve yumurta üretilmiyo olabilirmi, o konuda endişelendik biraz, vitamin de kullandık, en azında 1 ay vitamin kullanıp düzgün beslenip öyle gidelim diyoruz, mantıklı mı sizce

Kuzum doktor bekleyelim dedi. Bekliyoruz. Sadece el ve ayakta olduğu için çok önemsemiyorum dedi. Cuma kontrol var işte. Son 4 haftaya girdik. Ağrılarım oluyor artık bakalım.

Canımm çok teşekkür ederim Evet oluyormuş bazen hamilelerde. Sen nasılsın belli oldu mu cinsiyet ?

Sıhhatler olsun canım benim

Selam şekerim nasılsın benim ilk gebeliğim rahim filmi çekildiğim ay oldu canım

Kuzucum hakkında hayırlısı olsun ama bence herşey çok yolunda gidiyor
Teşekkür ederim canımm iyim şükür sen nasılsın ? Rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim ben hep tüplerde bir sorun var diye düşünüyordum şükür temiz. senin rahim filminden önce hiç gebelik oluşmamış mıydı

Canım süper değerlerin ay beni öyle heyecanlandırdın ki benmde 20 gün felan kaldı transfere düşününce kalp atısım hızlanıyo
Teşekkür ederim canım heyecanını hiç kaybetme hep olumlu düşün canım Rabbim tedavini kolaylaştırsın sana mucizeni nasip etsin inşallah tam tarihin belli mi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…