- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.181
diofolu da innateyi de bıraktım kuzum 3 ay diafol içtim ama şimdi doktorum elevit vermişti sonra onu değiştirdik vifolic verdi ona döndümedaecoo canım sen diafol ve innateyi hala kullanıyor musun
İnnateyi ne kadar kullandın kuzumdiofolu da innateyi de bıraktım kuzum 3 ay diafol içtim ama şimdi doktorum elevit vermişti sonra onu değiştirdik vifolic verdi ona döndüm
bncede çok mntklı kuzuşş daha iyi olurr bu kdr bekledin 1 aydan hiç biseyck olmazçok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimi
kuzuş innateyi bi gün var bi gün yok içtim bn öyle toplamda 2 ay kdr oldu tüp bebek doktoruma da sormuştm içmende sakınca yok hatta daha ii bile demiştiİnnateyi ne kadar kullandın kuzum
Anladım canım bende balık çok yemiyorum ondan omega3 almıştım kullanıyordum transfer öncesi transfer döneminde çok ilaç olunca içme dediler şimdi napsam bilmiyorum bende arada içeyim o zamankuzuş innateyi bi gün var bi gün yok içtim bn öyle toplamda 2 ay kdr oldu tüp bebek doktoruma da sormuştm içmende sakınca yok hatta daha ii bile demişti
içebilirsin canm arada sakncası yokAnladım canım bende balık çok yemiyorum ondan omega3 almıştım kullanıyordum transfer öncesi transfer döneminde çok ilaç olunca içme dediler şimdi napsam bilmiyorum bende arada içeyim o zaman
Yaaa aynı gidiyor canımİlk 240 ikincisi 610 Du bbgm
Aynen hakkını verelim bu fırsatlar elimize geçmez bir dahaAfiyet olsun canım
Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır
Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım
Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana
10 gün teorim kesinlik kazandi portim
Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım
Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum
Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın
Günaydınlarrrrdiofolu da innateyi de bıraktım kuzum 3 ay diafol içtim ama şimdi doktorum elevit vermişti sonra onu değiştirdik vifolic verdi ona döndüm
günaydınn kuzuşş innateyi bana tüp bebek doktorum vermişti burada ki doktorum vifolic verdi içeriklerine baktım bak sende karşılaştır daha ii gibi geldi bana da bununla devm edelim dedi ztn kan ilaçlarınıda eklicekler artık 1 aya kdr içeriz bnncee onudaGünaydınlarrrrBenimde prenatal bitti yeni vitamin alacağım innatte almayı düşünüyordum edaecoo neden değiştirdi doktorun canım vifolic daha mi iyi ?
inşallah canm rabbm nasip etisn kalp atışlarınıda duyarsınız inşallahYaaa aynı gidiyor canımbakalım çarşamba keseyi de göreyim inşallah
Tamam canım bakayım ben degünaydınn kuzuşş innateyi bana tüp bebek doktorum vermişti burada ki doktorum vifolic verdi içeriklerine baktım bak sende karşılaştır daha ii gibi geldi bana da bununla devm edelim dedi ztn kan ilaçlarınıda eklicekler artık 1 aya kdr içeriz bnncee onuda
içimi daha kolay bir de innate baya büyük bu da aynı kapsül ama dah küçük daha kolay yutuluyor kuzuşTamam canım bakayım ben de
Selam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsınKızlar şimdi çoğu mesajı okudumda genelde çatlatma sonrası ilişki demiş doktorlar. Ben yarın akşam 9 buçukta iğne yapıcam ilişki cumartesi dedi çok mu geç sizce
Gelir inşallah daha 1 ay var doğumaAy evet yaklaştık şükür ama yaklaştıkça panik artıyor. Herşey tamam sayılır canım. Beşiğin yatağını beğenmeyip farklı bir yatak istemiştik. Sadece o kargoda gelir diye Ümit ediyorumSen de ne var ne yok ? Nasıl gidiyor minnoşlarla
Folik asit ve omega 3 canım ben folik asiti kullanıyorum da omega 3ü içmiyorumiçsem mi
Günaydın bebişimGÜNOOOOOOOOOOOO
HellöğğHelloo
Canım benim çok güzel anlatmıssınAyy şuan çok heyecanlısındırbeni iki adet bekletti yumurta topladıktan sonra düşün LaRisaCca ile aynı zamanlarda başlamıştık ilk adetime söktürücü verdi hemen oldum fakat 2. gelmek bilmedi 43. gün olmuştum adetin gecikirse sakın panik yapma canım bişeyde kullanma sabırla bekle ben stres oldum iyice gecikti ama beklemek çok iyi gelmiş onu anladım vücudum dinlendi birde doktorun ne derse uy canım ona güven (ben bazen beceremedim bunuda başkalarının tedavisiyle kıyasladım o bunu kullanmış bana vermedi bak falan diye ) birde ben senin yerinde olsam bu sürede kafamı dağıtırım gez toz arkadaşlarınla buluş çünkü transfer sonrası biraz istirahat halinde olacaksın bunalma o dönem sana şu döneminde tek tavsiyelerim bunlar dualarım seninle ve bu yoldaki herkesle zorlu ve sabırlı bi süreç düştüğümüz bunaldığımız çok oluyor birde böyle anlar için meryem suresi ve inşirah suresini dinle canım çok iyi geldi bana inan içime çöken karanlık gidiyordu hergün dinliyordum herşey çok güzel olacak bence Allahın izniyle
Nerdeydin simdik sana yaziyodum,merak ettimSelam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Gelir inşallah daha 1 ay var doğumabenimkiler de iyilerdi en son haftaya cuma tekrar gideceğim. Cinsiyeti kesinleştireceğiz. İnşallah iyilerdir
Canım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi
Günaydın bebişim
Hellöğğ
Uyumuşum halloş günlerdir çok yorulmuştum sanırım dinlenmeye ihtiyacım vardıNerdeydin simdik sana yaziyodum,merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?