Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bncede çok mntklı kuzuşş daha iyi olurr bu kdr bekledin 1 aydan hiç biseyck olmaz

kuzuş innateyi bi gün var bi gün yok içtim bn öyle toplamda 2 ay kdr oldu tüp bebek doktoruma da sormuştm içmende sakınca yok hatta daha ii bile demişti
Anladım canım bende balık çok yemiyorum ondan omega3 almıştım kullanıyordum transfer öncesi transfer döneminde çok ilaç olunca içme dediler şimdi napsam bilmiyorum bende arada içeyim o zaman

Aynen hakkını verelim bu fırsatlar elimize geçmez bir daha

diofolu da innateyi de bıraktım kuzum 3 ay diafol içtim ama şimdi doktorum elevit vermişti sonra onu değiştirdik vifolic verdi ona döndüm
Günaydınlarrrr Benimde prenatal bitti yeni vitamin alacağım innatte almayı düşünüyordum edaecoo neden değiştirdi doktorun canım vifolic daha mi iyi ?

Günaydınlarrrr Benimde prenatal bitti yeni vitamin alacağım innatte almayı düşünüyordum edaecoo neden değiştirdi doktorun canım vifolic daha mi iyi ?
günaydınn kuzuşş innateyi bana tüp bebek doktorum vermişti burada ki doktorum vifolic verdi içeriklerine baktım bak sende karşılaştır daha ii gibi geldi bana da bununla devm edelim dedi ztn kan ilaçlarınıda eklicekler artık 1 aya kdr içeriz bnncee onuda

Tamam canım bakayım ben de

Kızlar şimdi çoğu mesajı okudumda genelde çatlatma sonrası ilişki demiş doktorlar. Ben yarın akşam 9 buçukta iğne yapıcam ilişki cumartesi dedi çok mu geç sizce
Selam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Gelir inşallah daha 1 ay var doğuma benimkiler de iyilerdi en son haftaya cuma tekrar gideceğim. Cinsiyeti kesinleştireceğiz. İnşallah iyilerdir
Folik asit ve omega 3 canım ben folik asiti kullanıyorum da omega 3ü içmiyorum içsem mi
Canım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi
GÜNOOOOOOOOOOOO
Günaydın bebişim
Hellöğğ

Canım benim çok güzel anlatmıssın
Ne kadar güzel özetlemişsin çok teşekkür ederim Mart ayında toplandı benimde yumurtalarım donduruldu 2 adet dinlendirme verdi. Evet çoğu kişi 2.adet gecikiyor diyor ben de hazırlıklıyım aslında buna o yüzden bu ay yumurtlamayı takip ettim sırf bu yüzden bakalım nasip ne zamana o araştırma huuyu bende de var şuna bu verilmiş bana neden verilmedi acaba tutarmı tutmaz mı diye çok doğru söylüyorsun her hastanın kendine özgü tedavi şekli ayrı ayrı güvenmek gerek.
Verdiğin tavsiye içinde ayrıca sağol ben dizi film falan ayarladdım şimdiden transfer zamanı moralimi yüksek tutacak şeyler hakkımızdan hayırlısı olsun

Nerdeydin simdik sana yaziyodum,merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…