- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.161
İnşallahhh canım inşallahabbim gönlüne göre versin canım darısı kalp atışına inşallah
Ayyyy inşallah güzel gider yafrum gelsin bı ağzını yüzünü yumuracagim günleri sabırsız bekliyorumKuzucum hakkında hayırlısı olsun ama bence herşey çok yolunda gidiyor
Selam canım. Bana çok mantıklı geldi ben de olsam öyle düşünürümKızlar iyi akşamlar, ben regl oldum ve bu ay aşılamaya gidecektim fakat eşim için pek uygun olmadı ramazan dolayısıyla, ramazan sonrası gitmek daha mı mantıklı sizce, sonuçta ramazan boyunca oruç var açlık oluyor düzgün sperm ve yumurta üretilmiyo olabilirmi, o konuda endişelendik biraz, vitamin de kullandık, en azında 1 ay vitamin kullanıp düzgün beslenip öyle gidelim diyoruz, mantıklı mı sizce
Canım hayırlısı olsun . Çok yaklaştın mutlu sona. Hazırlıklar tamam mı ?Kuzum doktor bekleyelim dedi. Bekliyoruz. Sadece el ve ayakta olduğu için çok önemsemiyorum dedi. Cuma kontrol var işte. Son 4 haftaya girdik. Ağrılarım oluyor artık bakalım.
Sağol canım ben de iyiyim. Yok zaten denemedeki 3. Ayımdı. Rahmim kalp şeklinde olduğundan direk film çekilerek başlamıştım ve o ay hamile de kaldımTeşekkür ederim canımmiyim şükür sen nasılsın ? Rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim ben hep tüplerde bir sorun var diye düşünüyordum şükür temiz. senin rahim filminden önce hiç gebelik oluşmamış mıydı
O günler de gelecek sonra oturup neler yaşadık diyeceğizAyyyy inşallah güzel gider yafrum gelsin bı ağzını yüzünü yumuracagim günleri sabırsız bekliyorum
Ovülasyon dönemindeyim testlerle takip ediyorum ve değerlendiriyorum inşallah tutar bu aySelam canım. Bana çok mantıklı geldi ben de olsam öyle düşünürüm
Canım hayırlısı olsun . Çok yaklaştın mutlu sona. Hazırlıklar tamam mı ?
Sağol canım ben de iyiyim. Yok zaten denemedeki 3. Ayımdı. Rahmim kalp şeklinde olduğundan direk film çekilerek başlamıştım ve o ay hamile de kaldım
O günler de gelecek sonra oturup neler yaşadık diyeceğiz
çok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimiSelam canım. Bana çok mantıklı geldi ben de olsam öyle düşünürüm
İnşallah bu ay gebe kalırsın canım. Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı bir gebelik, bebek ve Doğum nasip etsin inşallahOvülasyon dönemindeyim testlerle takip ediyorum ve değerlendiriyorum inşallah tutar bu aysen hamilesin dua et senin duan tutar
Canım sonuçta aşılamadan sonra değerlendirmeye devam etmek gerekiyor insanın mecali olmalı iyi beslenmeli kafa rahat olmalı,bu konularda tabiki haklısınçok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimi
evet dimi bak bide değerlendirme durumu gelmemişti aklımaa, aşılama yaptırdım bitti olmuyo tabi peşinden değerlendirmek de lazım, çok doğru dedin valla içime sular serptin, seviyorum seni bal küpüCanım sonuçta aşılamadan sonra değerlendirmeye devam etmek gerekiyor insanın mecali olmalı iyi beslenmeli kafa rahat olmalı,bu konularda tabiki haklısın
Ben de seni seviyorum canım arkadaşım benimevet dimi bak bide değerlendirme durumu gelmemişti aklımaa, aşılama yaptırdım bitti olmuyo tabi peşinden değerlendirmek de lazım, çok doğru dedin valla içime sular serptin, seviyorum seni bal küpü
Onlar da neymişedaecoo canım sen diafol ve innateyi hala kullanıyor musun
Yok canımcım tam tarihim belli değil adetime 1 hafta kaldı, bayrama geliyor tahmini tarihimTeşekkür ederim canımheyecanını hiç kaybetme hep olumlu düşün canım Rabbim tedavini kolaylaştırsın sana mucizeni nasip etsin inşallah tam tarihin belli mi kuzum
Aynen öyle... Ama en güzel dondurma kusura bakmasınlar Madonun Maraş dondurması, böyle bir lezzet yokGolf Maraş usulünü keşfettim ben bir kaç yıl önce :) şahane lezzeti var tam maraş dondurması bence
Oyyy harika bir haber bu.. Akşam kurstan geldim, eşimle sohbet fln, eşim maç özeti izlerken dayanamadım hemen girdim ve baktım meraktan :))) Süper :)) tebrik ediyorum canım, sanırım ikiz :) Sağlıkla gelsin hayırlı olsunKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom @Whiterose89 @coconatt
Ay evet yaklaştık şükür ama yaklaştıkça panik artıyor. Herşey tamam sayılır canım. Beşiğin yatağını beğenmeyip farklı bir yatak istemiştik. Sadece o kargoda gelir diye Ümit ediyorumSelam canım. Bana çok mantıklı geldi ben de olsam öyle düşünürüm
Canım hayırlısı olsun . Çok yaklaştın mutlu sona. Hazırlıklar tamam mı ?
Sağol canım ben de iyiyim. Yok zaten denemedeki 3. Ayımdı. Rahmim kalp şeklinde olduğundan direk film çekilerek başlamıştım ve o ay hamile de kaldım
O günler de gelecek sonra oturup neler yaşadık diyeceğiz
Folik asit ve omega 3 canım ben folik asiti kullanıyorum da omega 3ü içmiyorumOnlar da neymiş
Sağolasın canımOyyy harika bir haber bu.. Akşam kurstan geldim, eşimle sohbet fln, eşim maç özeti izlerken dayanamadım hemen girdim ve baktım meraktan :))) Süper :)) tebrik ediyorum canım, sanırım ikiz :) Sağlıkla gelsin hayırlı olsun
Ayy şuan çok heyecanlısındırYok canımcım tam tarihim belli değil adetime 1 hafta kaldı, bayrama geliyor tahmini tarihimaminnnn hep olumlu düşünmeye çalışıyorum hele senin gibi örnekleri görünce içim daha da kıpır oluyo
yok kuzum gördü aama söylemem dedi artık diğer kontrolde öğreniriz nasipseCanımm çok teşekkür ederimEvet oluyormuş bazen hamilelerde. Sen nasılsın belli oldu mu cinsiyet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?