- 4 Temmuz 2018
- 4.150
- 7.956
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.041
Sağol kuzum benim ondan hiçbir şey yapasım gelmiyor işte biraz sarsıldım..siz çok iyisinizdir bi tansiyon düşüklüğü oldu gördüm yazamadım kusura bakmaCanımm aminnn
Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah
Kuzumm çok teşekkür ederimhepbirlikte nice senelere inşallah
Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz
Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin
Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah
Afiyet olsun canım
Evet kuzucum
Aminnnhepbirlikte inşallah nice senelere
Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez
Evet canım inşallah. Ben de sabah ilk işim onları aramakHeh iyi bari,zaten bayrama denk gelince bnm bir sonraki regl, bide yasak olunca nası çıkıcm da aşılamaya başlıcam diye endişelendim
ya geçen hafta ben de doktordan haber bekledim o kadar sinir bozucu bişeyki, ben de senin gibi rahatsız etmiyim diye arayamadım ilkten, sonra bi yazdım aa unutmuşlar bile, tmm fln dediler aklımızdasın merak etme dediler yine bekle bekle haber yok, tekrar aradım da öyle sonuç alabildim, doktordan haber bekleme kısmı çok sıkıntılı, ne için çağıracaklardı tüp mü başlıyo
Kuzucum sen iyi ol bize yeter. Aklımız kalbimiz seninleSağol kuzum benim ondan hiçbir şey yapasım gelmiyor işte biraz sarsıldım..siz çok iyisinizdir bi tansiyon düşüklüğü oldu gördüm yazamadım kusura bakmabir kaç güne toparlayıp aranızdayım inşallah
Aaa çok geçmiş olsun kuzum bir şey yoktur inşallah
[/QUOTE
Sagol kuzum Allah razı olsunayagı çatlamış alçıya alıncak işte yüz üstü düşmüş arkadan çarpmış ayagı ezilmiş gibi olmuş canım bundan sağmış olsun yine çok şükür başka biseyi yok ayagına basamıyo
Çok şükür kuzum iyi ayagı kötü sadece işte üstüne basamıyo film fln çekilmiş alçıya alıncak büyük ihtimalAa hadi çok güzel geçer inşallah, dualarımız seninle halleycik
ay geçmişolsun bişey var mı ya nasıl olmuş
Kuzum başınız sağ olsun rabbim kalanlara sabır versinBebeğimmm girip girip okudum yazamadım sizlereah bu corona bizden birini aldı genç çocukları var çok üzgünüm onun şokunu atlatamıyorum. Psikoloji falan kalmadı
Ayy Valla öyle ama bnce hastaneleri kapatmazlar gibi cnkü o kdr tedavisi başlayanlar var bizm hastane hiç kapanmamıştı meselaKızlaar tam kapanma geldi 17 mayısa kadar, nolacak tedaviler fln iptal mi olucak ya belli mi acaba
Kuzum çok şükür aşırı bir şey yokCanımm aminnn
Afiyet olsun bebimm.
Vitaminler şifanız olsun kuzum.
Canımmm kuzucum hepbirlikte nice yıllarımız anılarımız olsun inşallah
Kuzumm çok teşekkür ederimhepbirlikte nice senelere inşallah
Evet canım annemle kaynanam da gelmişler süprüz
Canım başınız sağolsun rabbim kalanlara uzun ömürler versin
Canım çok geçmiş olsun kötü bir durum oluşmadı inşallah
Afiyet olsun canım
Evet kuzucum
Aminnnhepbirlikte inşallah nice senelere
Ben dinleyemedim canım ama sağlık sektörü nssıl durur ki hasta beklemez
Hadi inşallah hayırlısıyla başlarsınız da hamişler kervanına katarız seni deEvet canım inşallah. Ben de sabah ilk işim onları aramak
kapatmazla dimi ya, bnm doktor klinikte bakıyo hastalara ama onda da sorun çıkmaz inşallah, 1 ay erteledim aşılamayı sonra bi baktım bayram sonuna denk geliyo regl, bakalım napıcmAyy Valla öyle ama bnce hastaneleri kapatmazlar gibi cnkü o kdr tedavisi başlayanlar var bizm hastane hiç kapanmamıştı mesela
Haklısın valla canımBeni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
Çok şükür kuzum aşırı bir şey yok bundan sağmış olsunDurumu nasıl canım,
Ne yazmışlar msj da canımBeni deli ettiler canım. Doktor dönüş yapmadı, bugün kliniği aradım. Akşam geç saatte mesaj yazmışlar. Sanki tedavi mesajla olacak. Yarın arayacağım, ben il dışından geleceğim sanki adet dönemi arayınca hemen plana uyabileceğim
İyi ya, bayılan imam nasıldıÇok şükür kuzum aşırı bir şey yok bundan sağmış olsunAllahım beterinden korusun inşallah
Teo hanım adet olduğunuz ilk gün bizi arayın adetliyken sizi çağıracağızNe yazmışlar msj da canım
Canım benim çok geçmiş olsun biran evvel iyileşir inşallahKuzum çok şükür aşırı bir şey yokayagı ezilmiş çatlak büyükmüş kırık olblr demiş alçıya alacaklarmış yarın
Blmyrm bbgm özel çalışanları ama sanmıyorum kapansınHadi inşallah hayırlısıyla başlarsınız da hamişler kervanına katarız seni de
kapatmazla dimi ya, bnm doktor klinikte bakıyo hastalara ama onda da sorun çıkmaz inşallah, 1 ay erteledim aşılamayı sonra bi baktım bayram sonuna denk geliyo regl, bakalım napıcm
Bnmki daha güzel oluyor itiraf etmeliyimİyi ya, bayılan imam nasıldı
Sagol bbgm Allah razı olsun inşallahCanım benim çok geçmiş olsun biran evvel iyileşir inşallah
Canımm cok geçmiş olsunVallahi kayınbabamı araba çarpmış bebişim Kaynişe geldik orda imam bayıldı corba börek kabak yogurtlama kekik salatası vardı
Adetin ne zmn bebişimTeo hanım adet olduğunuz ilk gün bizi arayın adetliyken sizi çağıracağız
Teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsunCanımm cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?